Burak Oyunda Canlı Yayında Bot Olmadıgı Söylüyor

hocam bak şunu ekledim

Cem yılmaz aboneye bakın ;

2 hafta önce attıkları izlenimlere https://www.youtube.com/user/cmylmz/videos

şimdi Cem abi de mi bot ?

yani bot olsa bu insanların Youtube Academy altında toplayıp sergilediler ettiler.
yani niye silmesin youtube ayrıca biz quize sokmak için 10 tane abone yaptık mı.
benim 10 aboneden 4-5 gün sonra 3-4 tanesi eksiliyordu

kendi abone olan kullanıcılar harici bence youtube siliyor bile hatta

cem yılmazla kıyaslayamazsın misal twitter açan bir insan onu takip eder neticede cem yılmaz. youtubedede aynı şey geçerlidir benimde bazı belirli kanallarım vardır direk olarak abonesi olurum.

hocam bak şunu ekledim

Cem yılmaz aboneye bakın ;

2 hafta önce attıkları izlenimlere https://www.youtube.com/user/cmylmz/videos

şimdi Cem abi de mi bot ?

yani bot olsa bu insanların Youtube Academy altında toplayıp sergilediler ettiler.
yani niye silmesin youtube ayrıca biz quize sokmak için 10 tane abone yaptık mı.
benim 10 aboneden 4-5 gün sonra 3-4 tanesi eksiliyordu

kendi abone olan kullanıcılar harici bence youtube siliyor bile hatta

Taa nın dediği botta sahte abone değil gerçek aboneleri çekiyormuş. botun içeriğini bilmediğimiz için biz TAA nın yalancısıyız. yukarda dedim cm yılmazın kanalda bi anormallik görmedim hatta az bile izlenmiş ;)

[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION]

ya kıyaslayan kim hocam ? arkadaşlar izlenim abone denklemi yapmış bende her zaman doğru orantılı olmaya bilir diye gösterdim

Biri Cem Yılmaz bi filmden bu cocuk un youtube da kazandı paranın 1000 katını kazanan adam her yaştan kitlesi ve gerçek bir sanatçı
biri cocuk un te ki ve 6-18 yaş arasına yayın yapan biri

Sonuç olarak Türkiye'nin en büyük 2 kanalı

neyse özgünleri savunuyormuş moduna girmek istemiyorum cok kalitesiz içerik kanal v.s dolu zaten ben sadece açıklama yapmak istedim konuda ki ilk postum da da nedenlerini belirtim kendimce

T.A.A kafasına göre sallamış gibi görünüyor. Orkun ışıtmak'ın bot olduğunu kanıtlarıyla açıklayan bir video izlemiştim. T.A.A bunun kanalının bot olmadığını söylüyor ama bana hiç inandırıcı gelmedi.

Sebebine gelecek olursak birlikte videoları vs. var bu adamların, videonun amacının karalama olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca mediakraft gerçekten çok kaliteli içerik sunuyor, bu içeriği bot ile tehlikeye atacaklarını sanmıyorum.

Bu ekin kollama bi boktan anlamiyor arkadaslar. Kendisi yt den para kazanmasini beceremiyor ve kazananlari kiskaniyor ben onu gördüm bu adamda. DÜsünün kim öyle 10 binlerce abone botla kanalina gönderbiliyormus? 10 aboneyi dahi yt tespit edip siliyor.

Bu ekin kollama botunda ne oldugunu bilmiyor gibi geldi bana. Gecenlerde bot ile kanala video atarak para kazanma imkansiz diyordu yani bu islerde bi haber.

Bu ekin kollama bi boktan anlamiyor arkadaslar. Kendisi yt den para kazanmasini beceremiyor ve kazananlari kiskaniyor ben onu gördüm bu adamda. DÜsünün kim öyle 10 binlerce abone botla kanalina gönderbiliyormus? 10 aboneyi dahi yt tespit edip siliyor.

Bu ekin kollama botunda ne oldugunu bilmiyor gibi geldi bana. Gecenlerde bot ile kanala video atarak para kazanma imkansiz diyordu yani bu islerde bi haber.

Hocam 10 binlerce bile değil 100 binlerce abone kasanları tanıyorum. Yıllardır açık aktif kanallar.

Youtube mcnlerin spam yapmalarına bile rıza gösteriyorsa bunlara hiçbirşey yapmaz.

çocuk yalnız kaç senedir bu işi yapıyor daha aramızda youtube dan video izlemeyi bilmeyenler varken çocuk video çekip atıyodu. O abone sayısı gayet normal hani dersiniz yeni videoları az kişi izliyor gayet normal. Çoğu şifresini unutmuştur fazla girmiyordur öyledir böyledir bunun gibi çok kanal var + bide çocuğun o kadar çok reklamı yapılıyor ki herkes gidiyo abone oluyo merak ediyo falan.

Pewdie 1 kanala dalga geçti diye 1 günde o kanala 200.00 abone gelmişti :D

abi nasil bot olurki 1 milyon kusur abonesi var bu adamin youtube incelemiyormu bunlari iyi o zaman herkes goz onunde olmak icin abone kassin emek veren adam mal mi

Yalniz varya webtekno nun sahibi iyi kullandi ekini adam o kadar ugrasti siteyi Turkiye ye duyurdu tanitti herseyi yapti adam simdi ayrildi simdi meyvesini diger calisanlar yiyor TAA olmasaydi kim duyardi bu siteyi adam kirdi doktu parcaladi ama amaclarina ulastilar adamlarin paylasimlari ordan burdan derleme haber biraz ordan aliyor biraz ordan aliyor konuyu aldigi yerden daha cok bakiliyor :D

Son düzenleme:

Olay şundan ibaret; Adam kendi yakın arkadaşlarının kanallarına (murat,orkun, pratik bilgiler vs.)bot değil yakın olmadıkları büyük kanallarada bot diyor.Yazık kendi webteknoyu ilmek ilmek işlemiş bot değilmiş ama diğer yakın olmadığı herkes botmuş 22-23 yaşında olduğundan anlaşılır karşılanır ama yinede hadsizlik yapmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri