Burak Oyunda Gold Play Button

• Kullanıcı Honos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Bizim adsense paraları bakın orada, plaketin içinde. :D
Bazıları da zalımı oynuyor, eleştirmeyin gurur duyun falan. Ülkede gurur duyulacak şey kalmadı, elin ergen veledinin aldığı plaketle gurur duyucam. Yok artık..

türkiyeden açılan her youtube hesabı otomatik abone oluyor, (tiki kaldırmazsan) kendisine
bot felan oldugunu sanmam
güzelmiş keşke benim olsa

bu şuanki hesaplar içinde geçerlimi hocam , az önce bir hesap açtım ama burak oyunda ile ilgili birşey göremedim

Özgün için 40.000 TL para ayırıcam bi kaç ay sonra .. Şuan ne yapacağım beli değil ama bütcem beli , Umarım böyle patavatsızca bir kanal yapmam

Ben utanıyorum bunlara denk geldiğimde youtube'da.Bu ve bunun gibi bir kaç şebeklik kanalları var.O kadar bilgi,içerik kanalları varken bunların böylesine izlenim alıp kazanması dünyadaki adaletsizliği bir kere daha gösteriyor sanırsam:)

Bu kanalı o hediye ile birlikte satsa ne kadar eder :) ??

Video ortası reklamları açmamış gerek görmüyor herhalde:)

bu şuanki hesaplar içinde geçerlimi hocam , az önce bir hesap açtım ama burak oyunda ile ilgili birşey göremedim

uzun uzun zamandır youtube hesabı açmadıgım için bilmiyorum ama ilk youtube girişte her kategoriden popüler bir hesaba abone oluyordun zamanında. oyun kategorisinde ise burak oyunda vardı her zaman.

Bilemiyorum. cidden insan oyun izlemenin nesinden zevk alır yahu :D duygularım istiyor, mantık yaklaşmaya bile izin vermiyor öyle kanallara.

Bide her yüzbin olana veriyormu acaba o küçük youtube senbölünü?

Bilemiyorum. cidden insan oyun izlemenin nesinden zevk alır yahu :D duygularım istiyor, mantık yaklaşmaya bile izin vermiyor öyle kanallara.

Bide her yüzbin olana veriyormu acaba o küçük youtube senbölünü?

Spamsa vermiyor kanalı kapatıyor :D test edildi onaylandı. 99.999 aboneniz olursa spam kanalda gizleyin tüm videoları [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu videoları kendi videosunu hangi programla koyuyor bılen varmı

Türklerin birbirini çekememesine hastayım aynı çocuk türk değil amerikalı olsa helal olsun başarmış falan olur ama türk olduğunda yok bot mudur öyle midir böyle midir bir hazmedememe durumu var.Bana göre helal olsun çocuk uğraşmış başarmış ve sonuna kadar haketmiştir.Fazlasını söylemeyede gerek yok.

diğer oyun kanallarıyla kıyasladığım zaman daha akıcı bir konuşması var izlerken sıkmıyor. Tebrik etmek düşer bizede...

Metin Akpınar'ın Kedidir kedi repliği aklıma geldi :D

https://youtu.be/R8tCXvC3OYM?t=45s

Foruma üye olduğum günlerden beri, Ya da bu çocuğun kanalını ve onunla ilgili konuları gördüğümden beri en çok yapılan yorum bunlar;

"Bot o bot"
"Botdur bot"
"Botlar sağolsun"

... vb

"Pewdiepie'ın kanalında bot kullanılmış" gibi bir yorum hiç görmedim.
Ya da başka yabancı büyük bir kanal için...

Ama bu çocuk Türk, ve bizim de böyle bir kanalımız yok, o zaman ne yapıyoruz; "Bottur o yeaaa!"

Abone sayısına göre izlenimleri düşük, buradan üyelerin çoğunun pasif olduğu görünüyor. Bir arakadaşın dediği gibi bir zamanlar Youtube'a kayıt olunduğunda bir kaç kanala abone olunuyordu. Bu da onlardan biri demek ki.

Hadi diyelim ki bot. Bu yorumu yapanların kaçının botla kasılmış büyük kanalı var?
Madem böyle küçümsenecek basit bir durum, siz de yapın size de gelsin butonlar?

"Tebrik ederim, helal olsun" bu kadar mı zor?

Metin Akpınar'ın Kedidir kedi repliği aklıma geldi :D

https://youtu.be/R8tCXvC3OYM?t=45s

Foruma üye olduğum günlerden beri, Ya da bu çocuğun kanalını ve onunla ilgili konuları gördüğümden beri en çok yapılan yorum bunlar;

"Bot o bot"
"Botdur bot"
"Botlar sağolsun"

... vb

"Pewdiepie'ın kanalında bot kullanılmış" gibi bir yorum hiç görmedim.
Ya da başka yabancı büyük bir kanal için...

Ama bu çocuk Türk, ve bizim de böyle bir kanalımız yok, o zaman ne yapıyoruz; "Bottur o yeaaa!"

Abone sayısına göre izlenimleri düşük, buradan üyelerin çoğunun pasif olduğu görünüyor. Bir arakadaşın dediği gibi bir zamanlar Youtube'a kayıt olunduğunda bir kaç kanala abone olunuyordu. Bu da onlardan biri demek ki.

Hadi diyelim ki bot. Bu yorumu yapanların kaçının botla kasılmış büyük kanalı var?
Madem böyle küçümsenecek basit bir durum, siz de yapın size de gelsin butonlar?

"Tebrik ederim, helal olsun" bu kadar mı zor?

Bot mudur bilemeyiz ama çoğu ölü kullanıcıya hitap ettiği bir gerçek. İzlenimlere bakman yeterli. ;)

Bot mudur bilemeyiz ama çoğu ölü kullanıcıya hitap ettiği bir gerçek. İzlenimlere bakman yeterli. ;)

Ben onu bunu bilmem çocuk büyük iş başarmış. 810 tane video var kanalında şuan 810 çekim 810 montaj/düzenleme, ve bu videolar uzun videolar. Bana hitap etmiyor, videolarını da izlemem ancak hitap ettiği kitle için anlatımı başarılı sayılabilir.

Üyelerin çoğunun pasif olması onun suçu mu? Benim kanalımda da 12.000 civarı abone var ama çoğu pasif. 12 değil 2bin abonem varmış gibi izlenim alıyorum. Bot mu kullandım? Hayır... Ülkemizde küçük yaş kitlesinde abonelik durumu böyle. 1-2 video izlerler abone olurlar bir daha uğramayabilirler. Hem bu faktör hem de yukarıda söylediğim kayıt olunca bir kaç kanala abone olma faktörü bunun sebebidir zannımca.

Yapalım böyle bir kanal? Bot kullanalım ya da yolu her ne ise...
Ölü olsunlar pasif olsunlar ama 1 milyon abonemiz olsun. İzlenim de az olsun sorun değil. Yapalım böyle bir kanal? Yardım edin bana bir tane ayarlayalım böyle bir kanal? Olmaz mı? Hani sıradan birşeymiş gibi yaklaşıyoruz ya olaya.

Bot, aktif pasif abone. Oydu buydu şuydu hepsi hikaye. Çekemiyoruz abicim.

bot diyenlere soyluyorum abi sizde yapin kolay bisiyse niye yapmiyorsunuz acin bi kanal 1 ayda 1 milyon aboneyi cekin kanala madem youtube buna biis demiyor ustune birde hediye gonderiyor yapin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri