Burak Oyunda Ne Kadar Kazanıyordur ?

hocam kazanç hakkında bişi söylemeseler neyse de bazen video çıkıyolar ''yok o kadar kazanamıoz filan diyolar çıldırıyorum yok neymiş aldıkları paralarla mouse
alıomuş pc alıyor muş.... az bişi de bize kalıyor diyolar''

aynen yalan söylüyorlar az bişi dedikleride 10k olsa gerek

ne kazandığını bilmem ama bunca zamandır bir mcn kuramadıysa yazıktır şu kanallara verilen emeğe.

O kadar yıldır forumdalar ama çoğu saçma sapan mantıksız yorumlar atmış.Türkçe yüksek aboneli bir oyun kanalım var videoyu attıktan 1 gün sonra 20k civarı izlenim alıyor 1 haftayada 100k civarı oluyor.Video uzunluğu max 40 dk. %60 aboneler %40 abone olmayanlar tarafından izleniliyor mobil izlenim %60'larda ve 1k izlenime verdiği kazanç 0,40 kuruş.Başka oyun kanallarıyla konuştuğumda geneliyle aynı rakamları alıyor bir kaçı çok daha büyük rakamlar kazandığını söylüyor bunun nedeni tartışılır.Bu arkadaş ayda ne kadar izleniyor bilmiyorum ama herhalde bir 10 milyon vardır bir videosunda kendi bgbg'si 2 tlye yakındı kabaca 15 bin tl kazanıyordur.Aylık izlenmesi daha fazla doğal olarak 20.000'i buluyordur.Fakat kendi bgbg'nizle kıyaslamayın o işler öyle basit değil

o kategoride türkçe 1 milyon gösterime 590 650 tl arası bırakır. gerisini siz hesaplayın elemanın hitini izlenmesini bilmem.

Konuyu açan kişinin 27 mesajı var, biride zaten bu konu.
Başkada sözüm yok.

Forum artık Chat-sohbet forumu oldu.
Slm?
Nbr?
Asl?
Pls. . .
:D

Gecen bizim sitede oturan kucuk bir cocuk abi burak oyunda perlavistanin arkasina tasindi, siniftan arkadaslarim imza almaya resim cekinmeye gittiler dedi. Komsu olduk galiba. Doğru mu bilmiyorum. Dedigim çocukta arkadasimin kardeşi' küçük daha 5'e gidiyor Beylikduzu'nden ev aldiysa akıllık etmiş.

8bin dolar aylık kanaldan para alıyor sponsorlar vs reklam falan ortalama 60-70bin tl gecen cheetos ile anlaştı kim bilir kac para aldı ;) :D

bugüne kadar rahat bi 500k civarında para yemiştir o kanaldan. belkide daha fazla.

Yaz geldi okullar tatil oldu burağın hiti yükselmesi gerekirken azalmış , enes bu aralar ilginç videolar çekmeye başladı .Geçen baktım salatalığı boğazına sokmaya çalışıyodu : ) Böyle giderse enes burağa uzun süre fark atar

Enesin bi kac videosunu izledim cok salakca konusmasi videolari.gerci cocuklara hitap ettigi icin hareketleri normal

Şu Enes Batur'un videolarını engelleme imkanımız yok mu? Anasayfamda gözükmesini istemiyorum dikkat çekmek için salak salak küçük resimler koyuyor yok çıplaklık yok boğaza salatalık sokmak falan.

Buna benzer bir konuyu daha öncede açıldı gibi hatırlıyorum sanki.Burak oyunda,Enes Batur gibi birkaç kişinin konuşması hoşuma gitmiyor.Abone de mi kasıyorlar anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri