Burak Oyunda Türkçe Oyun Kanalı İstatistikleri

hotnews

Kayıtlı Üye
Bu arkadaşları uzun zamandır takip ediyordum. Başka oyun kanalı sahipleri bu arkadaş için işte fake onlar vb diyorlardı. Arkadaş bu gün açıklama getirmiş konuya ve video hazırlamış.

Kazanç durumu vb de gözüküyor. Tabi bu gösterime bence az partner olsa daha çok kazanabilir ama bu kanal sahibinin kendi seçimi.

Videoyu burada yayınlamamda sanırım sakınca yokturdur diye düşünüyorum. Çünkü kendisi zaten kanalında yayınlamış.

Yayınlama amacım ise hani oyun kanallarıda kazanabilir ve burada emek sizsiniz. Önemli olan kişilerin sizi takip etmesi için bir neden olması. Bu arkadaş minecraft vb yani güzel anlatım da yapıyor biraz da giriş kısmı işte etkileyici vb.

Bir başka kişi ise Oğuz Sasi ve o da 4-5 kişilikli bir gösteri sunuyor :). Yani normalde çok ciddi sizin benim gibi bir insan ama insanları güldürmek için çeşitli şaklabanlıklar ve komiklikler ile ayrıca dediğim gibi 4-5 karakter yaratarak konuşmalar yapıyor kendisi. Doğal bir arkadaş ve ben genelde izliyorum kanalını.

Yani kazanamıyorum edemiyorum vb diyenler için buyrun size kaynak. Kendi videonuzu çekip kazanabilirsiniz. Tabi bunun için bir emek lazım.

Burak oyunda istatistikleri:
Burak'tan Açıklama - YouTube

Oğuz sasi örnek video:
GTA 5 OYNUYORUZ - 2 - YouTube

benim bilgisayar mario yu zor kaldırıyo kaldı ki böyle videolar hazırlayıp koyma imkanım yok :D

günlük kazancım 3-4 dolar arası

benim bilgisayar mario yu zor kaldırıyo kaldı ki böyle videolar hazırlayıp koyma imkanım yok :D

günlük kazancım 3-4 dolar arası

Evet hocam benim ki de pek kaldırmıyor. İkinci arkadaşda PS3 var ve kompozit bir aparat ile sanırım videoları kaydedip render alıyor ve yayınlıyor. Pc si sağlam olan için güzel bir kaynak aslında.

Ayrıca forumda özgün video yapan 1 arkadaş var onu da örnek alıp isteyen özgün videolar yapabilir. Ekipman 1 cep telefonu + 1 özgüven

Çok az kazanıyor bence o kdr izlenmeye benim kafamdada var gameplay kanalı pc aldıktan sonra.

Çok az kazanıyor bence o kdr izlenmeye benim kafamdada var gameplay kanalı pc aldıktan sonra.

Evet ama özel oyun reklamları da alıyor onları da video ile tanıyor. Yani youtube reklamı dışında da kazanç mevcut. Ayrıca bu kadar izlenim olduğu için oyun firmaları vb bulup video önüne de firma reklamı koyabilir. Hatta videoda beğeni yorum 0 olan bir video var. O mesela mynetin oyunu olması lazım. Tanıtımını yapıyor sanırım ücretli.

Ps3 bendede var gta 5 inde play store sinden siparişini geçebilirim fakat şöyle bi sorun var, plastıon 3 kayıt etme v.s olaylarını nasıl halledeceğiz bilen var mı, ben bu arkadaşı ocaktan beri takip ediyorum çok iyi bi kazanç içinde tam 1 senesi kaldığını düşünüyorum.

Ps3 bendede var gta 5 inde play store sinden siparişini geçebilirim fakat şöyle bi sorun var, plastıon 3 kayıt etme v.s olaylarını nasıl halledeceğiz bilen var mı, ben bu arkadaşı ocaktan beri takip ediyorum çok iyi bi kazanç içinde tam 1 senesi kaldığını düşünüyorum.

15:40 dan sonra izleyin hocam kayıt cihazı hakkında bilgi veriyor ve satıyor şu anda. Fakat arkadaş isim yapmış yani kendini sevdirmiş ve oyunları seviyoruz yeniden ismili facebook grubu var yaklaşık 20 bin üzeri kitleye sahip.

Kısacası sizi özendirmek gibi olmasın ama düzenli bir şekilde video yüklerseniz 8-9 ay sonra güzel bir kanala sahip olabilirsiniz.

SERVET CAREY - YOUTUBE - GRUP - DİN - SONY - YouTube

15:40 dan sonra izleyin hocam kayıt cihazı hakkında bilgi veriyor ve satıyor şu anda. Fakat arkadaş isim yapmış yani kendini sevdirmiş ve oyunları seviyoruz yeniden ismili facebook grubu var yaklaşık 20 bin üzeri kitleye sahip.

Kısacası sizi özendirmek gibi olmasın ama düzenli bir şekilde video yüklerseniz 8-9 ay sonra güzel bir kanala sahip olabilirsiniz.

SERVET CAREY - YOUTUBE - GRUP - DİN - SONY - YouTube

Teşekkürler 2 ay önce falan kazançlarımda düşüş yaşadığımda araştırmıştım özgün kalıcı işe girmek için ama çok zahmetli ve pahalı bi iş gelmişti kayıt cihazlarından sadece 200 - 250 dolar fiyatlarında bahsediyorlardı hd kayıt için vazgeçmiştim, Zaten özgün müziklerimi paylaştığım bi kanalım var Çağdaş ER - YouTube facebook falan arkadaş grubum da var az uz takipçim falan özgün yaymakta sıkıntı çekmem tabi ama insanlara kendini zorla sevdiremezsin, Kazancımda bi sıkıntı yok çok şükür öğrenci parasınn fazlasını kazandırıyor ki plastıonuda youtube sayesinde aldım amacım bu işin yanında özgün devam edip 1 yıla 2 yıla sadece özgün videolarım için bi platform kitle oluşturmak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri