Bu arkadaşları uzun zamandır takip ediyordum. Başka oyun kanalı sahipleri bu arkadaş için işte fake onlar vb diyorlardı. Arkadaş bu gün açıklama getirmiş konuya ve video hazırlamış.
Kazanç durumu vb de gözüküyor. Tabi bu gösterime bence az partner olsa daha çok kazanabilir ama bu kanal sahibinin kendi seçimi.
Videoyu burada yayınlamamda sanırım sakınca yokturdur diye düşünüyorum. Çünkü kendisi zaten kanalında yayınlamış.
Yayınlama amacım ise hani oyun kanallarıda kazanabilir ve burada emek sizsiniz. Önemli olan kişilerin sizi takip etmesi için bir neden olması. Bu arkadaş minecraft vb yani güzel anlatım da yapıyor biraz da giriş kısmı işte etkileyici vb.
Bir başka kişi ise Oğuz Sasi ve o da 4-5 kişilikli bir gösteri sunuyor
. Yani normalde çok ciddi sizin benim gibi bir insan ama insanları güldürmek için çeşitli şaklabanlıklar ve komiklikler ile ayrıca dediğim gibi 4-5 karakter yaratarak konuşmalar yapıyor kendisi. Doğal bir arkadaş ve ben genelde izliyorum kanalını.
Yani kazanamıyorum edemiyorum vb diyenler için buyrun size kaynak. Kendi videonuzu çekip kazanabilirsiniz. Tabi bunun için bir emek lazım.
Burak oyunda istatistikleri:
Burak'tan Açıklama - YouTube
Oğuz sasi örnek video:
GTA 5 OYNUYORUZ - 2 - YouTube
Kazanç durumu vb de gözüküyor. Tabi bu gösterime bence az partner olsa daha çok kazanabilir ama bu kanal sahibinin kendi seçimi.
Videoyu burada yayınlamamda sanırım sakınca yokturdur diye düşünüyorum. Çünkü kendisi zaten kanalında yayınlamış.
Yayınlama amacım ise hani oyun kanallarıda kazanabilir ve burada emek sizsiniz. Önemli olan kişilerin sizi takip etmesi için bir neden olması. Bu arkadaş minecraft vb yani güzel anlatım da yapıyor biraz da giriş kısmı işte etkileyici vb.
Bir başka kişi ise Oğuz Sasi ve o da 4-5 kişilikli bir gösteri sunuyor
Yani kazanamıyorum edemiyorum vb diyenler için buyrun size kaynak. Kendi videonuzu çekip kazanabilirsiniz. Tabi bunun için bir emek lazım.
Burak oyunda istatistikleri:
Burak'tan Açıklama - YouTube
Oğuz sasi örnek video:
GTA 5 OYNUYORUZ - 2 - YouTube