Burak Oyunda YouTube'a İsyan Ediyor

Feritings

Yasaklanmış
https://www.youtube.com/watch?v=Lc0IaBzZoO8

Burak Oyunda YouTube'un kendisini kasten veya hatayla frenlettiğini ve bu yüzden izlenmediğini, yükselemediğini öne sürerek YouTube'a isyan ediyor. Attığı video ilk saatinde 25 bin, ikinci saatinde 4 bine düşüyormuş ve aboneler bildirim eksik gidiyormuş. Sizce YouTube Burak'a karşı ek olarak bir yaptırım yapması söz konusu olabilir mi? :D:D

bide bu moda oldu. izlenmeyen çaptan düşenler böyle ağlıyor. her video atıldıgında çatır çatır izlenen bildirimleri giden kanallar var . kimlerin gercek aktif abone kimlerin daha botumsu oldugu ortaya cıkıyor aslında :D

Bla bla bla. . .
Ağayıp reklam yapan tipler.
Bu youtube varya çok gaddar.
Gir bir işe çalış o zaman.
SSk+Agi'li.

Bu trend oldu aslında youtuberlar youtubea isyan diye çıkıp video çekiyorlar kendilerini acındırıyorlar sonra videoda bildirimleri açın falan diyorlar amaç farklı :D ama haksızda değil 2.4 abone var max 100k izlenim alıyor komik :D

Bot hesaplar kapanmıştır Burak ondandır. :D

Bu trend oldu aslında youtuberlar youtubea isyan diye çıkıp video çekiyorlar kendilerini acındırıyorlar sonra videoda bildirimleri açın falan diyorlar amaç farklı :D ama haksızda değil 2.4 abone var max 100k izlenim alıyor komik :D

Hocam birde 5. dakikadan sonra bir şey diyor. Abone olmadığım kanallardan bildirim geliyor bu bendede oluyor ve burda haklı..

Tamam o kanalı izledim ama beğensem takip ederdim neden bildirim atıyor ki youtube?

Yada bir ayarı mı var?

Adam haklı bence.
Enes batur dün gece attığı bir video 4 saatte 400K olmuştu. Bence imkanı yok.
youtube nin son zamanlarda yaptığı bozuk güncellemelerden nasibini almış bence.

adam haklı

konu paylaşıldıkdan 5 dk sonra yorum atıyorsunuz belli bir şekilde video yu izlemeden çocuğun ne dedini anlamadan yorum yapıyorsunuz devam edin.

rakipleri kendini geliştirdi ve burakı tokatlayıp önüne geçti peki onlar kendilerini geliştirirken burak ne yaptı hep aynı tarz videolarla yerinde sayıp durdu şimdi ise insanların gözünde değer kaybedince prim yapma derdine düşmüş

İzledim fakat bu sesle bu kişi hiçbirşeyi hak etmiyor bence kulagım gitti.

Videonun tamamını izledim dedikleri haksızda değil aslında bazı kanallar aşırı izleniyor öyle böyle değil :D başka bir olayda geçen hafta trendlerde görmüştüm belki görenler olmuştur çok dikkatimi çekmişti olayını kısaca anlatayım
Trendlerde geziyordum sonra bir video gördüm izlenimi 9k civarında ve tam 11ay önce yayınlanmıştı bunun imkansız olduğunu hatta bir hata yüzünden gözüktüğünü düşündüm f5 çektim hala ordaydı sonra tarayıcı değiştirdim yine ordaydı çok şaşırmıştım 1-2 gün sonra tekrar ettiğim zaman video 250k civarına gelmişti ama like/disslike değişmiyordu hatta yorumlar bile aynıydı türkçe yorum yoktu zaten.
Bu konuda fikri olan var mı yeri gelmişken anlatayım dedim

Bahsettiğim video

https://www.youtube.com/watch?v=CeWnF5yEwL4

Amma haset insanlar var.Çocuğun değindiği konu doğru youtube yada partnerler bir şekilde kanallara etki ediyorlar.Bu enes baturun yükselişi gerçekten garip doğal bir artış olma durumu %0.Bu hepimizin kanalı için geçerli sizin daha değilse ilerde size de aynısı olacaktır.Youtube adaletli olmalı kaç abone varsa belli oranda videolar görünmeli x'e 5 y'ye 10 z'ye 1000 veriyor bu gerçekten haksızlık.

Haklı veya haksız bu çocuğun bir tane videosunu açıp bitene kadar izleyemedim. Bir yerden sonra sıkıntı veriyor bazı insanlar. Bundan dolayı olmuş olabilir mi?

1M civarında olan 2-3 kanal daha bu halde.
Kendini ve içeriğini sürekli geliştiremeyen bütün iyi kanallar da bu duruma sürükleniyor. Farkındaysanız birçok oyun kanalı da daha çok hayatın içinden videolar üretmeye başladı.
Bence algoritma epey doğru gidiyor.

5 senedir oyun çekersen insana gına gelir. orkunda oyun çekiyordu ama sonradan çok eğlenceli içeriklere döndü bi farklılık lazım hep aynı hep aynı

Valla Burak Oyunda'da sevmem Enes Batur'da sevmem ama bu Burak daha mantıklı bi çocuğa benziyor.

Enes denen veledi açınca insan 10 saniye sabredemiyor. Youtube bi de bunları karşımıza çıkarıyor sürekli.

Konuya gelecek olursak tamamen hitleri düşmüş ağlanıyor.

5 senedir oyun videosu çekersen tabi düşüş yaşaman doğal her çıkışın bir inişi var farklı şeyler katman şart.

millet bıktı. aynı oyunlar, aynı işlemler, rakiplerde coğaldı yerli yabancı. bacak kadar cocuklar kendi videolarını yapıyor. Kendini hiç geliştirmedi, bir web sitesi varmı? aktifmi bilen yok. hep aynı format. Biraz geliştirmeli ve yeni web siteler vb. işlere girmeli. yabancı dil kullanabilir, ne yani 3 milyon abone var diye her videonu ve seni izlemelimi millet? tanımam kendisini, ama biraz geliştirsin. hep oyun hep oyun. Al eline kamera dışarda gez. tatile git değişik bişe izlet yahu

2.447.493 abone izlenme 729.511.751 görüntüleme
Katıldığı tarih: 24 Tem 2009

bayada götürmüş maşallah :D ömürlük kazanmış belliki.

Youtube Burak'ı kıskanıyor :D

Ey youtube sen kimsin ya?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri