Burak Oyunda YouTube'a İsyan Ediyor

Ben Burak oyundayı takip etmiyorum ama harbiden hiç trende düştüğünü görmedim bu durum kafa karıştırıcı.

Başına gelmedikce sorun sorun değildir..

Başına gelince ya bu sorunmuş destek olun - paylaşın.

Burak oyunda videoları izlenirken başkalarının özgün kanalı kapatılırken sen ne yaptın acaba burda 10-20 bin abomanlı özgün kanalları olan adamlar 2-3 aydır görüyyoruz kanalları kapatılıyor açtırmak için verdikleri mücadeleye şahitlik ediyoruz bu adamlar içinde bir çift sözün yokmu.. 13 dakkalık video boyunca 422 kez burak oyunda diyip durdu 27 kere türkiyenin ilk youtuber kanalıyım dedi.
Kısaca ben ben ben diyip durdu

o şaklabanca merhabalar diyişini yapmadığın için youtube seni ciddiye almayacak
kardeş üzdün :(

buda kendını bi bok sanıp youtube atarlanıyo atladığı bir olay var sürekli youtubenın ılk kanalıyım dıyor evet youtubenın ılk en boktan kanalısın cunku mıllet ıcerı bulamadıgı ıcın senı ızlıyordu artık senın mılyon katın bu işe emek sarf edıp güzel işler yapan adamlar var ve senin geriye dusmen gayet normal bunu kendine yediremeyip youtubeye suc atmasıda cok sacma :D kendi ağzıyla soyluyor 4 yıl oncede aynı videoyu atıyordum sımdıde aynı video neden düsüyorum gerıye dıyor acaba neden dusuyorsun dusun bakalım bi :D

Daha ne istiyorsun 5 senedır kanalın açık imiş Bizim yerımızde olsa her halde ıntıhar edecek biz ne yapalım Önce adsense kanalları supurduler Şimdi ise partner kanallar uctu Kalkıp bu yastan sonra oyun videosu çekemeyeceğime göre artık yavasdan havlu atma zamanı gelmıstır

Dün benim gibi bircok arkadaşın maılıne gelmiş mesajlar.İlk spam yaptıgım dönemlerde kurtarma mailine kendı maıl adresımı yazardım hep ortalama 2 yıllık kanallarım kapatılmış sanırım bot hesaplar kapatıldı ondan böyle yapıyor:D
birde komiktir ki youtubeyı kotuleyıp ağladıgın zaman cok ızlenıyorsun bunu farketmıste olabilir bedava reklam sonuçta burak oyunda youtubeye ısyan ettı sımdı herkes paylaşır mıss gıbı ızlenme

Emek sarfeden, çalışan insanları kötülemek te üstümüze yok.(Bakın başarılı vs demiyorum)Kimseyi savunduğumdan yazmıyorum.Ülkenin durumu ve genel çoğunluk bu şekilde.Nitekim insanlar da bazı ayrıntıları bilmeden direk olumsuz yorum yapıyor.Bu konuda da olduğu gibi.Okumaktan ve öğrenmekten aciz bir toplum olduğumuz her zaman karşımıza çıkıyor malesef.

Mesala bana push bildirimi takip ettigim bi kanaldan geldi ama yorumlara baktim 20 dk once yorum yapilmis. Az gec geldi bildirim.

Burak oyunda, eski bir kanal olabilir ama... aynı şeyler belirli bir süreden sonra gerçekten bayıyor. İnsanlar yenilik istiyor. Biz zamanında çok meşhur olupta, bugün yolda görsek tanımadığımız çok insanı harcamışız burakta kim :)

-Hatırlarsanız ilk youtube kanal açarken otomatikmen karşımıza kanallara abone ol tarzı adresler çıkardı. Şimdilerde o yok sanırım.
Karşıma çıkan en çok 2 içerik biri burak oyunda (benim oyunlarla hiç aram yoktur) 2 ohaa diyorum (bu tür para için yapılan kanallarıda hiç sevmem) ama bir şekilde hızlı geç modunda abone oluyorduk. Şimdi ben bu vatandaşa abone oldum diye gidip videolarını izlicekmiyim? hayatta izlmemem yakarım bu pc yi gene izlmem :D
Durum bundan ibaret bence.

Birde burağın dediği trent olayı banada çok saçma geliyor. Elin hintlisi bişeyler yapmış video Türkiye trentlere girmiş. Bunda saçmalık var onu anlarım. Ama yok 2m. abonem var %10 izlese vs... bunlar yemiyor artık.

-Bu her zaman olmuştur. Zamanında iyi izlenen içerik bugün yerle bir olabilir. Olmasıda gerekir bence. Varsa yeni bir yeteneğin buyur koy ortaya millete izlesin. Birde dakka başı arkadaşlar demeseniz çok iyi olur. Sizden gören çocuklar bile kanal açıyorlar 10 dk video çekiyorlarsa 5 dk arkadaşlar demekle geçiyor :) buda gerçekten itici oluyor.

Bu arada patrona isyan ediyorsan işi bırak git, başka yerde çalış. Asgari ücret ve ssk sana iyi gelecektir :D

Son 1 aydaki videolara bakıp ve abone sayısına bakıldığında abonelerin sahte olduğu çok net. Niye şimdi şikayet ediyor ki zaten son zamanlardaki videoları böyleymiş bu çocuğun.Ayrıca bu kadar itici birinin buralara kadar gelmesi bile başarıdır benim gözümde.

adam haklı . büyük ihtimalle google turkiye çalışanları yapıyor

ilk defa gördüm bu çocuğu,Allah günah yazmasında bu sesle kim izliyor bunu yaw ?!

Muhtemelen günceli yakalayamadığı için yt trend videolar arasına sokmuyor.şahsen itici bulduğum biri kendisi.aboneleri fake olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum

Botların acısını çıkıyor beter olsun,
bide merhaba arkadaşları saçma sapan söylüyor ya ağzına bi tane çakasım geliyor.

Burak oyunda... aka Bot oyunda.
Kusura bakmayinda, bizde youtuberiz.
Bi video 50 izlenimi gectimi mutlu oluyoruz severek yapiyoruz bu isi.

Misal vericem; en sevdigim kanal PintiPanda. Nedenide su; kufur yok. Ha varda agizdan kacan, oda illaki oluyor oyun diyarinda.

Simdi donup burak gibi batur gibi insanlara donelim;
Efsane popularite, kufurler ve hep ayni oyunlar.
Hadi emege saygi tamamda kardesim seni izleyen cocuklar sayende disarda ana avrat sovuyor it!
Hadi seni gectim birde su ndgn tayfasi var. Enesle baturay. Saclarin onunu sarilara boyatmalar (gay tarzlari, moda okudum evet), videolarda konusma tarzlari heleki enesin sivilcesine zoom yaptigi anlar var. Ulan pislik herif, normallestiriyorsun lan cocuklara pisliklerini!

Neyse Turkiyede edepli youtuberlar hicbir zaman hak ettikleri degeri gormeyecekler.

Oyun gemisi
Pintipanda
Thebetaplays
Rozetmen
Ve daha niceleri asla hak ettikleri yeri goremeyecekler. Veya gorseler bile cokcok uzun zamanlar alacak

youtube şikayet videosunu frenlememiş 21 saatte 210 bin izlenmiş ondan bir önceki videoyu frenlemiş 2 günde 119bin izlenmiş :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri