Buraya patlayın

@kastiro

spamcılar tüm paraları alacak de
spamcılar candır de spamcılar kuruşuna kadar alacak de
spamcılar adsenseye kaptırdıkları paralarıda alacak de
spamcıların önü açılacak de
spamcıların adsenselerine kimse dokunamayacak de
spamcıların tbmsi yükselecek de
spamcıların cebleri dolacak de
spam bitmez hayat tükenmez de inşallah de maşallah de abi de aksini deme gözünü seveyim

inşallah diyelim hocam Bitirince haber et :D

Google Q ve F klavyeyi tespit etmiştir ve ordan yola çıkıp türkiyedeki herkesin hesabını banlayacaktır . Bu kimsenin aklına gelmedi belki ama ay sonunda göreceksiniz bende isterdim banlanma olmasın

Kalavyeden yola çıkmışsın değişik bir bakış açısı :D

ban botları öyle bir çalıştırdılarki ban botları kesinleşme botlarını banlamış tüm mühendisler çalışıyor ama yeni bot yazmak gerekiyormuş kesinleşme için 1 aya anca biter.

ilginç bir yaklaşım :D

Ya sabaha kadar kesinleşir yada adsense her ay olduğu gibi bu ayda vurguna hazırlanıyor erken başladılar bu ay :D

O piti piti karamela sepeti ..... diyerek ban atıyorlar gibime geldi

bugün ayın kaçı 11'i kaçıncı aydayız 5, 11 le 5'i topla 16 ve milliyetçi hareket partisinin ççç:D

ilyas 3 ay banlandı

hocam patlama konusu serbest konu ve [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] da adsense ile ilgili sayılır zaten ilyas kadar adsenseyi çözmeye uğraşan adam görmedim şu forumda fiilen görmedim en azından kendi kendine uğraşan vardıysa bilemeyeceğim neden banlandı ki adam 3 ay ? :)

yav arkadaşlar kasılmayın şu kadar. Yok ban geliyor yok spam bitiyor vallahi içimi kararttınız :D. Bekleyin gece uzun elbet kesinleşir.

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 55 (45 üye ve 10 misafir)

Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz yemin ederim :D

+Elf gözlerin neler görüyor Legolas.

- Ban dalgaları Mordor dan Rohan'a yürüyor, çok kan akacak!! :D

Ya banları bitirsinler ya da banlamadık 1 tane bile spam adsense bırakmasınlar da adam akıllı ne yapacağımıza karar versek.

+Elf gözlerin neler görüyor Legolas.

- Ban dalgaları Mordor dan Rohan'a yürüyor, çok kan akacak!! :D

adsense çalışsan bir türlü partner çalışsan bir türlü google'ın bizi düşürdüğü duruma bak ama anlayamadığım şu zaten reklam gelirlerinin %55 ini google alıyor %45 ini bizim kontrol paneline yansıtıyor ve bu şartları bize para kazanma açarken kabul ettiriyor birde o %45 den %20 %30 bazen de %40 adsense partner kesintisi veriyoruz paranın %35 ini %30 unu falan anca alıyoruz %65 i %70 i her türlü google alıyor üste birde o %30 35 ide çok görüp adsenseyi banlıyor bu nasıl bir karaktersizliktir diye sormak lazım da karşımızda muhattap yok botlar var :D
[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] kuzuların sessizliği gibi hocam o yüzden heyecan basmıştır aksiyon korku dram :D

adsense artık para vermeyecek miş ?

oldumu :D

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

@Dean ben 100 dolar isterim reff :D

20-30k almak kolay değil gold platinumla olmas bu işler :D

şaka bi yana inş banlanmas.

adsense çalışsan bir türlü partner çalışsan bir türlü google'ın bizi düşürdüğü duruma bak ama anlayamadığım şu zaten reklam gelirlerinin %55 ini google alıyor %45 ini bizim kontrol paneline yansıtıyor ve bu şartları bize para kazanma açarken kabul ettiriyor birde o %45 den %20 %30 bazen de %40 adsense partner kesintisi veriyoruz paranın %35 ini %30 unu falan anca alıyoruz %65 i %70 i her türlü google alıyor üste birde o %30 35 ide çok görüp adsenseyi banlıyor bu nasıl bir karaktersizliktir diye sormak lazım da karşımızda muhattap yok botlar var :D
@Hepter1453 kuzuların sessizliği gibi hocam o yüzden heyecan basmıştır aksiyon korku dram :D

yanlışın var hocam %45kendisi alıyor %55ini bize veriyor %10-15de adsanse kesintisi desek yarısını yine bize veriyo :)

edit:Beyler çekiliş yapcam ufakta olsa senaryo oluşturan çekilişe katılmaya hak kazanır saat2de sonuçları açıklıyacam

yanlışın var hocam %45kendisi alıyor %55ini bize veriyor %10-15de adsanse kesintisi desek yarısını yine bize veriyo :)

hocam %55 ini kendisi alıyor diyelim biz ona adsense partner kesintisi ile her türlü %45 ide bize çok görüp patlatıyor adsenseciklerimizi paraciklarimizi alıyor %45 çok mu yani :( ama işte google çok görüyor onu da alıyor elimizden %100 ü benim diyor :(

Ya banları bitirsinler ya da banlamadık 1 tane bile spam adsense bırakmasınlar da adam akıllı ne yapacağımıza karar versek.

Bende aynı fikirdeyim, aralıktan beridir doğru dürüst para alamadım gitti,
Bugüne kadar açılan ban konularında çoğunlukla adsenselerin banlanma nedenleri kanalların flag yemesi veya kanalların spamdan kapanması olarak gösteriliyor, her nekadar hiç birimiz kesin banlanma nedenlerini bilmesekte genel anlamda forumda varsayılan genel kanı bu yönde

6 ay oluyor adsenselerim banlanmasın diye süper paralar aldığım içeriklerimi bıraktım, telif flag riski düşük içeriklere yöneldim,
Bu içeriklerdede anca aylık 2 3k alabiliyorum :(

Bende aynı fikirdeyim, aralıktan beridir doğru dürüst para alamadım gitti,
Bugüne kadar açılan ban konularında çoğunlukla adsenselerin banlanma nedenleri kanalların flag yemesi veya kanalların spamdan kapanması olarak gösteriliyor, her nekadar hiç birimiz kesin banlanma nedenlerini bilmesekte genel anlamda forumda varsayılan genel kanı bu yönde

6 ay oluyor adsenselerim banlanmasın diye süper paralar aldığım içeriklerimi bıraktım, telif flag riski düşük içeriklere yöneldim,
Bu içeriklerdede anca aylık 2 3k alabiliyorum :(

hocam az çalış öz çalış senin olsun [MENTION=8951]Dean[/MENTION] mesela adam kazanıyorum diyor ama kazandığımı da google amcaya veriyorum diyor milyon dolar yazsa ne olur ki oraya önemli olan o parayı almak :) siz 2-3 k yazdırıyorsunuz oraya ama alıyorum diyorsunuz en azından mesele yok adam 15 k 10k yazdırıyorum ama 1 tl alamıyorum diyor şimdi kim daha karlı kim daha fazla kazandı ? :) bende banlardan şu ağustos güncellemesinden önce 22k doları gördüm quizde en yüksek gördüğüm para oydu şuan o paranın yarısını bile göremiyorum veya yarısına yakınını belki görüyorum ama alabiliyorum parayı alabildikten sonra mesele yok siz doğru olanı yapıyorsunuz.

hocam az çalış öz çalış senin olsun [MENTION=8951]Dean[/MENTION] mesela adam kazanıyorum diyor ama kazandığımı da google amcaya veriyorum diyor milyon dolar yazsa ne olur ki oraya önemli olan o parayı almak :) siz 2-3 k yazdırıyorsunuz oraya ama alıyorum diyorsunuz en azından mesele yok adam 15 k 10k yazdırıyorum ama 1 tl alamıyorum diyor şimdi kim daha karlı kim daha fazla kazandı ? :) bende banlardan şu ağustos güncellemesinden önce 22k doları gördüm quizde en yüksek gördüğüm para oydu şuan o paranın yarısını bile göremiyorum veya yarısına yakınını belki görüyorum ama alabiliyorum parayı alabildikten sonra mesele yok siz doğru olanı yapıyorsunuz.

az ve öz çalışıyorum zaten ben , gidipte başkaları gibi çöplüğe çevirenlerden olmadım şu güne kadar yt hayatım boyunca aylık 1 2 k alacğaıma hiç almam daha iyi

az ve öz çalışıyorum zaten ben , gidipte başkaları gibi çöplüğe çevirenlerden olmadım şu güne kadar yt hayatım boyunca aylık 1 2 k alacğaıma hiç almam daha iyi

hocam alamıyorsunuz sonuçta çalışma şekliniz mesele değil ki parayı alıp alamamak mesele 22k dolar gördüğüm en yüksek rakam dediğim gibi şu ağustodan önce ama o paranın yarısını alamıyorum şuan ama gene de şükür deyip geçiyorum daha iyi bir iş yok çünkü şuan yapacak 2k 3k 4k değil 100 tl bile olsa alırım ben çalışma şekliniz doğru olabilir ama dediğim gibi parayı alıp alamamak mesele eylül ayında 12k yaptım bir adsense de ban yedi ondan sonra yapmadım bir daha belli bir para üstünü adsensede partnere yöneldim. yüksek mebla alabilen varsa da adsenseden ben bilmiyorum almayı 3-5k neyse kesin risksiz alabileceğimi alıp işime bakıyorum. 2 k yı götürür cami yapımına veririm ihtiyacım dahi olmasa götürür camiye bağışlarım yetimler yurduna gider hediye dağıtırım çocuklara her hafta sonu neden google'a bırakayım alla alla ihtiyaç sahibi aileler vardır illa ki çevrede ciddi anlamda götürür onlara veririm ihtiyacım yoksa da google'a 1 tl mi bile bırakmam isteyerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri