Burda ve Google de cevabini bulamadigim bir soru

etc_computer

Kayıtlı Üye
Arkadaslar bir kac gundur ariyorum ama kelimeyimi yanlis yaziyorum yoksa ilk benmi yapmak istiyorum anlamadim, soruma cevab bulamadim.!!!

adsense ile bagli olan youtube kanalinin baglantisini kesmek istiyorum, degistir var sonraki var... ben youtube yi adsen seye baglamak istemiyorum olan baglantisini kapatmak istiyorum adsenseyi degistirmek degil.!!!

zaten birtane adsense acmana izin var oda abnlanirsa yeniden acmak yasak hangi mantikla degistir yapmislar anlamadim :)

sunuda ekleyim,

adsensede youtube iliskisini kapatmak degil yani benim istedigime tam yonetm olmuyor...

adsenseyi hic karistirmadan youtube ile arasinda ki bagini koparmak istiyorum o kanala girdigimde bana hesabinizi bir adsense ile iliskilendirin diyecek, para kazanma kapali yada adsenseden youtubenin erisimini kapatmak degil umarim sorumu dogru sormusumdur.

Sorunu anlayamadım.Adsense hesabına bağlı gmail ile mi kanal açtın?

Sorunu anlayamadım.Adsense hesabına bağlı gmail ile mi kanal açtın?

ona bagli kanalim var evet ama o isim ile alakali kanalim, ve o adsenseye bagli birtek o olsun istiyorum degisim gmail ile acilmis bir hesabim daha var onun adsense iliskisini kapatmak istiyorum aslinda sordugum soruya cok ters bir soru bu, ayni hesab da olsa degisikte olsa benim istedigim sey..

youtube kanalimin para kazanmasini kapatmak ayricada adsense hesabi ile iliskisini kesmek istiyorum daha net ve acik nasil sorulur bilmiyorum... googlede cevab veremedi bu soruma

kardeş çok uzatmışsın ya adsense ile youtube kanalımın bağlantısını kesmek istiyorum youtube kullanmicam artık gibisinden bişiler yazarsan hem millet okumaya üşenmez hem soru açık olur

kardeş çok uzatmışsın ya adsense ile youtube kanalımın bağlantısını kesmek istiyorum youtube kullanmicam artık gibisinden bişiler yazarsan hem millet okumaya üşenmez hem soru açık olur

Basit birseyse rezil olmayim diye durumu anlattim :)

senin dedigin tarzda soru sorsaydim emin ol orda bahsettigim cevablar gelecekti..

adsenseden youtube erisimini kapat, youtubenin para kazanmasini kapat gibi.!!!!

malesef bildigim kadarıyla kesemiyorsun ancak kanalı silmen gerek,sonra istiyorsan tekrar açar baglarsın istedigin adsenseye

Kanali sildigimde ayni isimle geri acamiyorum, ismi veritabanlarindan silmiyorlar ne hikmetse

aslina bakarsaniz benim asil yapmak istedigim durum su,
ben youtubeden kazan saglayim diye ugrasmiyorum ama bu forum benim niyetimi bozdu :) ben izlenim aliyorum tiklamada aliyorum kanalli adsenseye baglarken birinci dili turkce yapmistim adsense de turkce kanala turkce bagli kanal var iken yeni kanal acip iliskilendirmeyi yaparken ingilizce yatim ama TBM ayni..

Blog sitesi var TBM 0.14
Youtubenin ki degisken en yuksek 0.07 - 0.02 arasi

Genel olarak TBM 0.3 olarak gozukuyor 1200 tiklama var carp iste 3 le :)

turkce kanallarin baglantisini cikartip sadece is kanalim kalsin diyorum birde oyle bakiyim tbm yukseliyorum olay gercekten turkce dilemi bagli diye ugrasiyorum ama turkce kanallarin baglantisini kesemiyorum

öyle yapıcagına bir adsense daha aç aylenden nebiliyim kardeşin vs birini üzerine
tr kanalları ona geçir

öyle yapıcagına bir adsense daha aç aylenden nebiliyim kardeşin vs birini üzerine
tr kanalları ona geçir

ip sorun cikarmaz mi ?

ben ilk hesabi turkiyede acmistim, iletisim adreslri banka adres vs. bilgileri hollanda da duzenledim ve butun erisimim Hollanda da simdi esimin adina alsam yine bu bilgisayardan olacak sorun olmaz mi ?

size birde sunu soruyum,

Benim her iki ulkede de hesabim var, adsensedeki banka hesaini TR yapsam, esimin adina actigimida NL yapsam ? Is kanali olan youtube nin bilgileri de ingilizce olarak baglayacagim kanalin bilgilerinide NL olarak kalsa sorun olurmu ?

açıkcası eşinizin üzerine açın banka hesabıda eşinizin üzerine olsun yeter,adres ve ip aynı aynı olabilir sorun yok,bendede 2 adsense var aynı ip ten aynı adresten aldım, biri benim
biri dayımın üstüne

açıkcası eşinizin üzerine açın banka hesabıda eşinizin üzerine olsun yeter,adres ve ip aynı aynı olabilir sorun yok,bendede 2 adsense var aynı ip ten aynı adresten aldım, biri benim
biri dayımın üstüne

Google niye cevab veremedi anladim simdi :) demekki bagladigin kanali ya sileceksin ya sileceksin varsa imkanin degistireceksin, artik yeni adsense acacagiz yapacak birsey yok.

bilgi icin tesekkur ederim

---------- Mesaj saat 09:24:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:04:28 civarında gönderildi. ----------

biri dayımın üstüne

olmadi :) degerlendirme sirasinda onaylanmis bir baska hesab ile eslesdigini fark ettik dedi :)

biri dayımın üstüne

2. adsenseyi actim

ayni isim
ayni ip
ayni adres
ayni banka adi :)

nasil diye soracagini biliyorum, ilk hesabim bireysel
yenisini kurumsal olarak actim kabul ettiler ilerde bir terslik cikartmazlarsa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri