Burdur'da 2 kişinin öldüğü pompalı dehşeti (+18)

CemaLi

Platin Üye
Arkadaşlar nasıl bir ülkede yaşıyoruz, bu nedir neyin nesidir? yol verme kavgası mıdır?

Bu kadar kin nefret ölümle sonuçlanan olayın sebebi nedir?
Herkes silah taşır oldu, adam öldürmek tecavüz etmek kaçırmak sıradan iş oldu .
Yaşanmaz hale geldi artık .

Burdur'da 2 kişinin öldüğü pompalı dehşeti

herkese tüfek verirsen olacağı bu. av tüfeğini herkese veriyorlar. sağlık raporu tamamen formalite. ben alırken doktor yüzüme baktı sen avcımısın dedi yok değilim bulunsun diye alıyom dedim. tamam dedi imzaladı:)

Alkışlarla yaşıyorumdan alıntıdır diyecek söz yok
ya abi ne bekliyorsunuz ki.kendini kandırıp duran bir milletiz. yok sıcak kanlıymışız, yok yardım severmişiz. ya arkadaş taciz ve tecavüzde üst sıralardayız. insanlar dünyayı geziyorlar türkiye'ye gelince ya tecavüze uğruyorlar, ya kaçırılıp gasp ediliyorlar. bu mudur sıcakkanlılık? oruç tutmadığı için insan dövmek, hastalanan insanları sokağa atıp terk etmek bir yana dursun kendi kızını kümesin altına gömen adamların ülkesi burası. en mevkili adamların topluca 13 yaşındaki kıza tecavüz edip tutuklanmadıkları ülke burası. hamile kadınların sokağa çıkmamasını , kadınların kahkaha atmamasını söyleyenlerin ülkesi burası. tecavüz edip tahrikten ceza indirimi alanların ülkesi burası. belli bir saatten sonra sokağa çıkamayan kadınların ülkesi burası. hırsızlığın meşru görüldüğü ülke burası. şimdi birileri bize barbar dediğinde gocunma sakın. biz dünyanın en barbar milletlerindeniz.biraz fazla yazdım farkındayım ancak gerçekler bunlar...

Alkışlarla yaşıyorumdan alıntıdır diyecek söz yok

katılmıyorum bu söze.Bizim ülkede olan olaylar avrupa ve amerikada bile yaşanıyor kendimizi aşağılamaktan zevk alan bir toplum olduk.İyi yanlarımız daha ağır basıyor.

katılmıyorum bu söze.Bizim ülkede olan olaylar avrupa ve amerikada bile yaşanıyor kendimizi aşağılamaktan zevk alan bir toplum olduk.İyi yanlarımız daha ağır basıyor.

Katılmıyor olabilirsin hocam saygı duyarım ama başka milletler kötü diye bizde mi kötü olalım?

Katılmıyor olabilirsin hocam saygı duyarım ama başka milletler kötü diye bizde mi kötü olalım?

dediğimden bunu nasıl çıkardın anlayamadım.Demek istediğim bizim ülkede yaşananlar olaylar hepimizi üzüyor fakat bunlar her ülkede oluyor bize has bir şey değil en ufak bir şeyde tüm dünyada bu olayların olduğu tek yer Türkiyeymiş gibi lanse edip memleketini kötüleyen adamlardan has etmiyorum.

Türkiye yok oluyor. Halkımız doğru yolu bulur İnşallah . Herkes birbirinden nefret ediyor kin öfke duyuyorlar sonumuz hayrola

5 parmagın 5 ide bir degil dünyanın her yerinde olan şeyler arkadaşlar
siz dünyayı kısıtladıgınız için amerika ingiltere fransa almanyada ibaret tuttugunuz için
bm kayıtlı 194 ülke var siz sadece bunların en fazla 10 undan haberdar oluyorsunuz diger 184 ülkede olan olaylardan haberdar degilsiniz

cinayetler dünyanın her yerinde var sudan sebeblerle heleki
ters baktın diye kavga edip adam öldürme olayı sadece bizim ülkemizde yok dünya basının takip etmedigi için diger ülkeleri izleyemiyoruz
bu hissiyat kibir bize has degil hayvani bir duygu gibi
kıskançlık vesaire vesaire diye gider şimdi gidipte

bana burdan yok işte oruç tutmayını döven derseniz onu döven kişinin aptallıgı niye yüklüyorsunuz genele
tecavüz olaylarının egitimle alakası olmadıgınıda görmüş olacaksınızki
ülkemizde malesef bir arsa yanlış ölçme davamız 4 seneden fazlayı geçti
bu video izleyebilirsiniz kızmasın kimse
https://www.youtube.com/watch?v=TAlCIreuat8

Son düzenleme:
"İnsanlar öyle günler görecek ki, katil niçin öldürdüğünü, maktul de niçin öldürüldüğünü bilemeyecek."
"Bu nasıl olur?" diye soruldu.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şu cevabı verdi:
"Herçtir! Öldüren de ölen de ateştedir." (Müslim, Fiten 56)

Yani arkadaslar bugün bütün müslüman ülkelerde olan savaslar gibi,
ülkemizde yan baktın diye birbiriyle kavga edenler gibi ve nice bu tip ölümlere isaret ediliyor.

Allah hepimizi ıslah etsin inşaAllah.

dediğimden bunu nasıl çıkardın anlayamadım.Demek istediğim bizim ülkede yaşananlar olaylar hepimizi üzüyor fakat bunlar her ülkede oluyor bize has bir şey değil en ufak bir şeyde tüm dünyada bu olayların olduğu tek yer Türkiyeymiş gibi lanse edip memleketini kötüleyen adamlardan has etmiyorum.

Ben bir tek Türkiyede yaşanıyor demedim hocam her yerde yaşanıyor orası doğru ama yaşanmaması gereken olaylar neyse tartışmaya gerek yok ikimizde kendimize göre haklıyız..

Bence idam yasası geri getirilmeli. adam bide pompalıyla ateş ediyor. sebebi ne olursa olsun bu canilikten başka birşey değil.

hani korkutma amaçlı bi el atarsında adam yere düşmüş halen devam ediyor bende buna tutuluyorum ne sorurunu olursa olsun yanlış bişi

[MENTION=11805]Invo[/MENTION] sen haklı falan değilsin dostum sadece yabancı ülke görmemişsin o çok gelişmiş dediğimiz Amerika da bir yudum sudan geçtim selam dahi alamazsin

türkiye bitmiş arkasından ağlayanı yok.. herkes piskopat olmuş millet kavga için bahane arıyo artık cinayetler sıradan bi olay haline gelmiş kimsede saygı diye bişey kalmamış insanların nüfusun yarısından çoğu ruh hastası araştırmalara göre eee şimdi neden adam pompalıyı acımasızca savurup hiç düşünmeden ateş ediyor daha iyi anlaşılır bunları düşündüğünde.. yeni bi nüfus ve planlaması lazım bu ülkeye.

bu arada idam gelse ne olacak.sanki idam cezası varken uygulanıyordu.ömür boyu hapse çevriliyordu.millet her gün idam cezası izlemiş gibi idam gelse deyip duruyor.

bu arada idam gelse ne olacak.sanki idam cezası varken uygulanıyordu.ömür boyu hapse çevriliyordu.millet her gün idam cezası izlemiş gibi idam gelse deyip duruyor.

ne yapacaksın başka? sallandır bakalım 1 kaç tanesini bi daha böyle şeylere kalkışan olacak mı?

Amerika da bile ölüm idam cezası var. sen neden bahs ediyon hocam..

Şeriat deyince de millet kızıyor, bence şeriat lazım kural lazım, kurallara uymak lazım diğer türlü önüne geçilmiyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri