Burdur'da 2 kişinin öldüğü pompalı dehşeti (+18)

ben salladır yada sallandırma demiyorum.demek istediğim idam cezası kaldırıldığında da zaten uygulanmıyordu...bunlar idamla durdurulacak olaylar değil.cahillikten kaynaklı. [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION] sallandırılan ülkelerde sıfır mı bu olaylar

Pazarcıymış bunlar olayın Öncesinde pazarda husumetleri var

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben salladır yada sallandırma demiyorum.demek istediğim idam cezası kaldırıldığında da zaten uygulanmıyordu...bunlar idamla durdurulacak olaylar değil.cahillikten kaynaklı. [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION] sallandırılan ülkelerde sıfır mı bu olaylar

eğer idam cezası veriliyorsa uygulanması gerekir.
ben 0 mı dedim? en azından caydırıcılık özelliği var. sence idam olacağını bilen adam bu kadar rahat adam öldürebilir mi (adamın ruh halini görmüyormusun? adam iki kere ard arda sıkıyor kasten öldürmek için. yaralamak için değil!) hiç birşey yapmazsan daha da kötüye gideceği belli olmuyor mu? önlem alınması şart.

videonun altındaki yorumları okudumda neredeyse cinayeti işleyeni haklı çıkaracaklar..

ne oldu da iş bu boyuta geldi diye yazmış biri de..
ne olursa olsun, birinin canına kıymaya değer mi..
hangi suç, hangi terbiyesizlik, sizin bir başkasının canını almanızı haklı gösterebilir...

maalesef ülke olarak bir çok değerlerimizi yitirdiğimiz gibi, insanlık ve benliğimizi de yitirir olmuşuz...
Allah sonumuzu hayır etsin....

İdam cezası gelse ne olacak? Hukuk zaten birilerinin oyuncağı ya masum kişiler asılırsa ne diyeceksiniz?

En büyük sorunumuz eğitimsizlik, güzelim ülkemizde adalet yok, yaptırım yok !

ne söylesek boş kardeşim. millet kendini süperman sanıyo bu ülkede. herkes ben asarım ben keserim modunda dolaşıyor. her ne kadar okusakda üniversitede bile bu tarz cingenler dolu yani.bu ülke temelini kaybetti yani türklük diye bişey kalmadı. birsürü farklı ırk var. abd nin sistemini getirmesi lazım başka türlü düzelmez.

ben aracımda biber gazı ve levye taşıyorum kendimi korumak için.her gün trafikte bildiğin kanlı bıçaklı nefret içinde gidiyoruz.araçta 2-3 adam gezdiği zaman tek olduğumu gören adamlar sıkıştırıyor camdan küfür ediyor.bizim millet uslanmaz

yav bu adam müslümanım diyemez yorumlara baktım haber sitesinde o adam öldürmese onu dövecek diyen var hadi yaraladı gidip 2.kez kafasına sıkıyor iki adamında adam yaralı yerde kıvranıyor kafasına kurşun sıkmak nedir bu hırs bu düşmanlık nedir bir kardeşi öldürdün diğeri kaçıyor onu neden öldürüyorsun anası babası aynı anda iki acı yaşatıyor bu herif kızgın yağ dökülerek öldürülmeli acı çekmeden hapishanede devlet yemeklerini yiyerek değil

sanırım ilk önce ölen kişiler yolu kesmiş sonra olanm olmuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri