Bursa Karacabey'de oturan var mı?

Sen beni dinle git orada hayat ucuzdur.Bir ev tut Okul bitene kadar kafanı kaldırma hem derslere hemde youtube asılabildiğin kadar asıl. Döndüğünde refah içinde bambaşka bir hayatın olsun:)

Zaten tek gitmiyorum 1 arkadaşımda yanımda diğeride 4 ay sonra gelicek 2 yıl bitince direk dgs ile 4 yıla geçeceğiz o kadar kötü gözükmedi kayıt oldum. Ufak ama güzel yere benziyor

vay arkadaş baya varmışız ha.. erdekli de çıkar allah bilir. demin gittim kaya'ya konsere iki gün üst üste sorgusuz sualsiz içeri alan görevliler 18- olduğmuz için içeri almadı. dedim abi geçen gün aldın beni dedi kardeşim emniyet bugüne kesin talimat verdi. dicektim yürü lan ordan sizi paragözler diye ama yemedi tabi :D

Nedeni pek yok hocam hiçbir şey yok ilçede. Açıkçası hiç sevmem defalarca kez gittim en büyük yeri mezarlık işte öyle düşün :D

---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

Bu arada karacabey anneannemin memleketidir. Valla imkanın varsa hiç gitme 1 yıl daha bekle güzel bir yere git. Köyün, yüzölçümü olarak büyük halini düşün işte. Gece yapıcak hiçbir şey yok. Gerçi gündüzde yapıcak bir şey yok :D

Bu yaz gittim normal ilçe yani ama sivri çoktu

vay arkadaş baya varmışız ha.. erdekli de çıkar allah bilir. demin gittim kaya'ya konsere iki gün üst üste sorgusuz sualsiz içeri alan görevliler 18- olduğmuz için içeri almadı. dedim abi geçen gün aldın beni dedi kardeşim emniyet bugüne kesin talimat verdi. dicektim yürü lan ordan sizi paragözler diye ama yemedi tabi :D

sende mi biz amma çokmuşuz burada ya :) az önce oradaydım

Bandırma Cumhuriyet meydanından herkese selam yolluyorum :D

Bende Biga'lıyım arkadaşlar aramızda 40-45 dakika var :D

arkadasların begenmesinin sebebi sakin olmasıymıs sanırım,bence sakinlik daha iyi kafanı dinlersin derslerine daha adepte olursun

Okumaya gidiyorsan sorun yok. Gezmeye tozmaya gidiyorum diyorsan, ben motorla gezdim, çok toz yuttum. Haberin olsun :)

PM den at numarani karacabey liyim. Yardımcı olayım sana.

Bende çok sessiz sakin biryerde okuyorum ama yinede vakit geçiyor yani.Uğraşmayı bilince sıkılmazsın.Ha sosyal aktiviteler olmadan yapamam dersen senin için gerçektende vakit geçmez işte.

Ya okumaya gidiyorum tabi öyle çok gezmeyide pek sevmem. Sporla ilgileniyorum internetten baktım sanırım varmış spor salonu orayada yazılıcam fiyatlar uygunsa mis gibi yer sessiz sakin

kafa dinliyecekseniz sıkıntı yok ama eğlence mekanıdır bardır gece hayatıdır olmaz oralarda.

Dipnot: sanki şehir merkezinde 50 tane eğlence mekanı var ya :D

kafa dinliyecekseniz sıkıntı yok ama eğlence mekanıdır bardır gece hayatıdır olmaz oralarda.

Dipnot: sanki şehir merkezinde 50 tane eğlence mekanı var ya :D

Benim işim spor ve okumak tabi arada gider kafeye bişeyler içeriz o kadarda vardır :d

Aklıma konya geldi.

Vakti zamanında selçuk üniversitesini bozkır myo ya kayıt için gitmiştim sadece köy kahvesi vardı :D birdahada gitmedim zaten.

Tekrardan hayırlı olsun bursanın her köşesi ayrı güzellik ayrı zenginliktir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri