Bursa'da staj yapabileceğim bilgisayar alanında bir yer var mı?

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Öncelikle herkese merhaba, Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim ve okulu tamamlamak için staj gerekiyor. Geçen yaz yatay geçiş ile uğraşırken staj yapma şansım olmadı. Bursa'da bilgisayar üzerine staj yapabileceğim bir yer var mı? Bana yardımcı olabilecek var mı? 1 Ocak'ta başlamam gerekiyor. Yazın yapamamamın sebebi de DGS girecek olmam. Yarı tatilde staj yapmam gerekiyor ve halen bir staj yeri bulamadım aramaktayım. Çoğu yer devletin staj parasını zorunlu yapması sebebiyle kimseyi almıyor. Ben hiç para istemiyorum parayı vermiş olarak gösterebilirler, sadece stajımı 1 hafta içinde bulmam ve okula bildirmem gerekiyor. Üniversite'de Ulutek bulunuyor fakat oraya da torpil olmadan girmek mümkün değil anlayacağınız çevrem de olmadığı için zor durumda kaldım. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

Son düzenleme:
[MENTION=45725]Slow[/MENTION]land [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] hocam Bursa'da bir görüş istersen :)

Olmadı vitalnet , dgn teknoloji bunlara bakabilirsin.

Öncelikle herkese merhaba, Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim ve okulu tamamlamak için staj gerekiyor. Geçen yaz yatay geçiş ile uğraşırken staj yapma şansım olmadı. Bursa'da bilgisayar üzerine staj yapabileceğim bir yer var mı? Bana yardımcı olabilecek var mı? 1 Ocak'ta başlamam gerekiyor. Yazın yapamamamın sebebi de DGS girecek olmam. Yarı tatilde staj yapmam gerekiyor ve halen bir staj yeri bulamadım aramaktayım. Çoğu yer devletin staj parasını zorunlu yapması sebebiyle kimseyi almıyor. Ben hiç para istemiyorum parayı vermiş olarak gösterebilirler, sadece stajımı 1 hafta içinde bulmam ve okula bildirmem gerekiyor. Üniversite'de Ulutek bulunuyor fakat oraya da torpil olmadan girmek mümkün değil anlayacağınız çevrem de olmadığı için zor durumda kaldım. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

Staj kaç iş günü, bir de gerçekten staja katılacak mısın? Göstermelik mi olsun istiyorsun

Ben yazın kayseri de o kadar staj aradım da bulamadım, bilgisayar mühendisliği için. Keşke buraya yazsaymışım ya :(

Staj kaç iş günü, bir de gerçekten staja katılacak mısın? Göstermelik mi olsun istiyorsun

Katılırım, katılmam hiç önemli değil 30 günlük yapmam gerekiyor sadece

---------- Spam Engelliyici 04:37 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------

[MENTION=45725]Slow[/MENTION]land [MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] hocam Bursa'da bir görüş istersen :)

Olmadı vitalnet , dgn teknoloji bunlara bakabilirsin.

Teşekkürler hocam yarın olmadı pazartesi iletişim kurarım bu yerlerle.

Katılırım, katılmam hiç önemli değil 30 günlük yapmam gerekiyor sadece

---------- Spam Engelliyici 04:37 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------

Teşekkürler hocam yarın olmadı pazartesi iletişim kurarım bu yerlerle.

Eğer salı gecesine kadar staj yeri bulamamış olursan konuşalım Bursa'da olacaksan haftaya çarşamba, cuma arası. Bir şekilde hallederiz.

okul bulması lazım değil mi ? naylon yap yinede staji yap yoksa mezun olamazsın.

hangi diller eğitimini aldın uludağda ?

okul bulması lazım değil mi ? naylon yap yinede staji yap yoksa mezun olamazsın.

hangi diller eğitimini aldın uludağda ?

Yok hocam ben kocaelindeydim yatay geçişle geldim uludağ üniversitesine aşırı pişmanım gerçekten ders içerikleri uymadığı için alttan da 3 dersim kaldı şuan bir gemlik bir kampüs koşturuyorum dönem uzamasın diye bir de staj var şimdi staj yerini de bize bırakıyorlar. Dönem uzamasın diye çok uğraşıyorum gerçekten herkesten 3 ders fazla görüyorum vizelerde sınavlar çakıştı onunla uğraştım yani kendi yeri olan gemlikle kampüsün sınavlarını bile çakışmadan ayarlıyamıyor okul.

Dersler deseniz hocam lafta işlenen şeyler internette video izleyerek bir günde öğreneceğim şeyleri 2 3 haftaya yayıyorlar. Bazı hocalar a aşamasındayken sınavlarda c aşamasını d aşamasını soruyor. Çoğu zaman dersler nasihatla, hayat hikayeleriyle geçiyor. Sınıf öyle bir durumda ki internet cafe gibi bir ortam. Önümde biri metin2 oynar biri facebookta gezer biri kız peşinde koşar biri sitelerde gezer. Başlarda böyle şeylere tepkiliydim fakat bende artık youtube videoları izlemeye başladım kulaklığı takıp. Şuana kadar öğrendiğim veritabanı delphi falandır heralde giriş seviyesinde. Kocaeli'nde C++ öğrenmiştim giriş seviyesinde. Web Tasarım dersimize Elektrik mezunu öğretmen, Veritabanı derslerimize işletme mezunu öğretmenler giriyor :)

Son düzenleme:
Yok hocam ben kocaelindeydim yatay geçişle geldim uludağ üniversitesine aşırı pişmanım gerçekten ders içerikleri uymadığı için alttan da 3 dersim kaldı şuan bir gemlik bir kampüs koşturuyorum dönem uzamasın diye bir de staj var şimdi staj yerini de bize bırakıyorlar. Dönem uzamasın diye çok uğraşıyorum gerçekten herkesten 3 ders fazla görüyorum vizelerde sınavlar çakıştı onunla uğraştım yani kendi yeri olan gemlikle kampüsün sınavlarını bile çakışmadan ayarlıyamıyor okul.

Dersler deseniz hocam lafta işlenen şeyler internette video izleyerek bir günde öğreneceğim şeyleri 2 3 haftaya yayıyorlar. Bazı hocalar a aşamasındayken sınavlarda c aşamasını d aşamasını soruyor. Çoğu zaman dersler nasihatla, hayat hikayeleriyle geçiyor. Sınıf öyle bir durumda ki internet cafe gibi bir ortam. Önümde biri metin2 oynar biri facebookta gezer biri kız peşinde koşar biri sitelerde gezer. Başlarda böyle şeylere tepkiliydim fakat bende artık youtube videoları izlemeye başladım kulaklığı takıp. Şuana kadar öğrendiğim veritabanı delphi falandır heralde giriş seviyesinde. Kocaeli'nde C++ öğrenmiştim giriş seviyesinde. Web Tasarım dersimize Elektrik mezunu öğretmen, Veritabanı derslerimize işletme mezunu öğretmenler giriyor :)

Adamla aynı sınıftan çıktık özel mesajlara cevap vermiyor :D Diplomadan başka bir şey değil buralar bilgisayar, yazılım mühendisliğinde falan öğrenirsin belki :D benimde dersler çakıştı uzadı 1 dönem 2 dersten

Adamla aynı sınıftan çıktık özel mesajlara cevap vermiyor :D Diplomadan başka bir şey değil buralar bilgisayar, yazılım mühendisliğinde falan öğrenirsin belki :D benimde dersler çakıştı uzadı 1 dönem 2 dersten

Senin de stajın var mı kalan :D:D:D

Benimde var geldiğim üniversitede 2 tane yapılıyordu hatta bi donanım bi yazılım olarak burda Allah'tan 1 tane yapılıyor ben seçmeli dersleri almamak için 2. dönem perşembe ve cuma günleri staj yapmak istiyorum da adam akıllı bi yer yok aslında bir yer vardı gittim herif kasa felan toplatıyor amelelik yaptırıyor yani işi öğretecek bir yer yok :D

Sigorta yapılmıyor zaten bir kaşe giriş bir kaşede bitişte işlem tamam oluyor fazla kasmayın.

Sigorta yapılmıyor zaten bir kaşe giriş bir kaşede bitişte işlem tamam oluyor fazla kasmayın.

Hocam devlet staj ücretini zorunlu yaptığı için çoğu yer stajyer almıyor o yüzden bulmakta sıkıntı çekiyoruz çoğu arkadaşımın hazırken bu staj ücreti zorunlu olduğunda işleri iptal oldu

Hocam devlet staj ücretini zorunlu yaptığı için çoğu yer stajyer almıyor o yüzden bulmakta sıkıntı çekiyoruz çoğu arkadaşımın hazırken bu staj ücreti zorunlu olduğunda işleri iptal oldu

Staj ücreti zorunluluğu zorunlu stajda geçerli mi emin değilim ben hocam. Okuldan okula değişiyor sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Staj ücretini devlet ödüyor bildiğim kadarıyla bahane arıyorlar almamak için tanıdık olsun anında alıyolar.

Staj ücreti zorunluluğu zorunlu stajda geçerli mi emin değilim ben hocam. Okuldan okula değişiyor sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Hem işyerleri hem de öğrenciler staj hazırlıklarına başladı. İşyerleri stajyer sayısını belirlerken, öğrenciler de staj yeri arayışına girişti. Bu yıl staj yapan öğrencilere ayda en az 421 lira ödeme yapılacak.

Staj yapanlara verilen ücret işyerindeki personel sayısına göre değişiyordu. Yapılan yasal düzenleme ile 2017'de personel sayısına göre ücret uygulaması kaldırıldı. Bu yıl staj yapacak öğrencilerin alacakları ücretler, çalıştıkları şirketlerdeki personel sayısı dikkate alınmadan eşitlenecek.
Buna göre; tüm stajyerlere asgari ücretin yüzde 30'u olan en az 421 lira 21 kuruş maaş ödenmesi zorunlu olacak. İşletmeler isterlerse bunun üzerinde ücret verebilecek. Eğer işletmede 20'den az personel çalışıyorsa bu ücretin 280 lirasını, 20'den fazla personel varsa bu kez 140 lirasını devlet ödeyecek.
İşletmeler, öğrencilerin ücretlerini her ayın 10'uncu gününe kadar öğrencilerin banka hesabına yatıracak. Devlet katkısı ise her ayın 25'ine kadar ilgili işletmenin okul müdürlüklerine bildirdiği hesaba aktarılacak. (Sabah)"

Sabah sitesinde bunu buldum hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri