Bursa'da toplama bilgisayar nerden alınır?

• Kullanıcı Maze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Maze

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum.Bütçem 3.000 tl civarı.Biliyorum inegöl çarşısı diyeceksiniz.Ancak başka yerlerde vardır.Sizce nerede bunu yapabilirim?

Dün *** da bir konu görmüştüm, 3bin tl ye toplayacağın bilgisayar bunun yarısı kadar bile olmayacaktır belki...
Teklif verip kaçırmamanı tavsiye ederim.

https://bit.ly/2K5eaRG

not: konu sahibini veya satanı tanımamaktayım.

Arkadaşlar konu güncel.Bursa'da nereden almamı önerirsiniz?

hocam 3bin tlye alacağın bilgisayar pek performanslı olmaz, ikinci ellere bakmanı tavsiye ederim.
rx 580li bir bilgisayar al oyun oynuyorsan

aldığım orta sınıf 1660S ekran kartı 3bin tl sadece, şu piyasada 3bine alınan pc orta sınıfa bile yakın olamaz

aldığım orta sınıf 1660S ekran kartı 3bin tl sadece, şu piyasada 3bine alınan pc orta sınıfa bile yakın olamaz

Ne yapabilirim fazla param yok.Oyun bilgisayarı istemiyorum zaten.SAdece bursada nerden toplama bilgisayar alabilirim onu sormuştum.

Vatan bilgisayar'dan alma hocam aman diyim.
Neden hocam?Ben eskiden ordan laptop almıştım.Kullandım aradan yıllar geçti tabi sorun çıkarmaya başladı 2 farklı bilgisayarcıya götürüp tamir ettirdim ama olmadı.Zaten bu yüzden masaüstü bilgisayar almak istiyorum.

Neden hocam?Ben eskiden ordan laptop almıştım.Kullandım aradan yıllar geçti tabi sorun çıkarmaya başladı 2 farklı bilgisayarcıya götürüp tamir ettirdim ama olmadı.Zaten bu yüzden masaüstü bilgisayar almak istiyorum.

Outlet yani kullanılmış ürünleri kutulayıp satıyorlar, bir kullanıcının iade ettiği ürünü satıyorlar çok skandalı var çevrende soruşturursan illaki duyarsın.Belki de o senin laptop bile mağazada herkesin kurcalayıp baktığı bir üründü bunlar böyle ticaret yapıyor.

Outlet yani kullanılmış ürünleri kutulayıp satıyorlar, bir kullanıcının iade ettiği ürünü satıyorlar çok skandalı var çevrende soruşturursan illaki duyarsın.Belki de o senin laptop bile mağazada herkesin kurcalayıp baktığı bir üründü bunlar böyle ticaret yapıyor.
Peki hocam.Bursa'da yaşıyorsanız bildiğiniz bilgisayar toplayacağım bir yer var mı?

mediamarkt'a git hocam ordaki personelle görüş rica et yardımcı olurlar.
Orda hazır bilgisayar var.Toplama yaparlar mı ki bilemiyorum.fiyatları da çok uçuk geldi.Bir dükkan tarzı bir yer olsa daha iyi olmaz mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri