Burun Tıkanıklığına Ne İyi Gelir

Hocam kesinlikle şokda a101 de falan satılan burun bantlarından alın deneyin. O kadar rahatlatıyor ki yok böyle birşey 2 tane takasım geliyor. Britlight la aynı işi görüyor üstelik çok daha ucuz. Deneyin bana dua edeceksiniz. Yok böyle bir rahatlama ürünün satıcısı gibi oldum :D ama gerçekten çok memnun kaldım ben

bi bardak suya tatlı kaşığı tuz bi tatlı kaşığı karbonat atıp iyice karıştır. Genzine gelene kadar burnuna çek, iğnesi olmayan şiringa varsa suyu burnuna vermen daha kolay olur, kafanı hafif geri yatır suyun daha kolay ilerlemesi için, ama bu devamlı yapman lazım işe yaraması için.

Diğer klasik yol vicks yada burun spreyi ama burun spreyleri en fazla 3-4 gün tavsiye ediliyo

Deniz suyu çok iyi gelir. Bulamazsanız tuzlu su da açar.

Suyu bir tencerede kaynatıp buharını hafif şekilde içine çekerek nefes almayı dene hocam kısa süreliğine de olsa rahatlatacaktır.

Çok sık olmamak kaydıyla (en fazla üst üste 3 gün) iliadin çok iyi gelecektir.

Benim burunda problem vardı ameliyattan sonra düzeldi nefes almam ama tekrarladı. Şuan burun bandı kullanıyorum. Eğer bütçeniz yetiyorsa kullanın gerçekten işe yarıyor. Ayrıca kafanızı koydunuz yastık yatağın bile önemi çok büyük. Özellikle yastık çoğu firma satıyor nefes darlığını azaltması için. Cold Mix diye bir ilaç vardı sürekli reklamı dönüyordu onuda araştırabilirsiniz ama mutlaka bi doktora görünün. Özellikle yaz aylarında hayatı zindana çeviriyor yaşadığımdan bilirim.

Burun tıkanıklığı uzun vadede kalbi de etkileyen bir şey. Kesin çözüm için doktora başvursanız daha iyi.

illiadin sprey ama geçici süre kullan max 5-7 gün arası kullan bırak.

illiadin amerika da yasaklanmış bir ilaçtır, burun kemiklerini erittiği tespit edilmiştir, 7 gün den fazla kullandığında bağımlılık yapar ve ömrünün sonuna kadar kullanmazsan burnunu çekersin.. Yurt dışında yasaklanmış fakat TR de kullanılan bunun gibi bir kaç ilaç daha var, ilaç aldığınız zaman mutlaka araştırın, örneğin; cipro denilen antibiyotik, yüksek yan etkileri vardır, özelikle tansiyon hastalğı olan kişi kullanırsa acil servise kaldırmazsa büyük sıkıntılar yaşar ve bu ilaçta yurt dışında yasaklanmıştır..

Bilgisayar sistem mühendisiyim fakat tıp konusuna inanılmaz meraklıyım, araştırmayı seviyorum :D Çoğu zaman çocuklarım rahatsızlandığı zaman, doktora gidip ne yapılmasını gerektiğini ben söylerim, "hocam tam kan crp alalım, crp derecesine göre antibiyotiğe başlarız vs.." derim :D bazı doktorlar niye getirdin o zaman der, üzgünüm kaşem yok hocam reçeteyi alamıyorum derim :) Her ne alan olursa olsun, araştırmak iyidir arkadaşlar.

Sağlıklı günler..

illiadin amerika da yasaklanmış bir ilaçtır, burun kemiklerini erittiği tespit edilmiştir, 7 gün den fazla kullandığında bağımlılık yapar ve ömrünün sonuna kadar kullanmazsan burnunu çekersin.. Yurt dışında yasaklanmış fakat TR de kullanılan bunun gibi bir kaç ilaç daha var, ilaç aldığınız zaman mutlaka araştırın, örneğin; cipro denilen antibiyotik, yüksek yan etkileri vardır, özelikle tansiyon hastalğı olan kişi kullanırsa acil servise kaldırmazsa büyük sıkıntılar yaşar ve bu ilaçta yurt dışında yasaklanmıştır..

Bilgisayar sistem mühendisiyim fakat tıp konusuna inanılmaz meraklıyım, araştırmayı seviyorum :D Çoğu zaman çocuklarım rahatsızlandığı zaman, doktora gidip ne yapılmasını gerektiğini ben söylerim, "hocam tam kan crp alalım, crp derecesine göre antibiyotiğe başlarız vs.." derim :D bazı doktorlar niye getirdin o zaman der, üzgünüm kaşem yok hocam reçeteyi alamıyorum derim :) Her ne alan olursa olsun, araştırmak iyidir arkadaşlar.

Sağlıklı günler..

Bu tarz konularla alakalı yt ile alakalı olsa dahi alt bi başlık olsa fena olmaz yazdıklarınız dikkatimi çekti
Teşekkürler
Ayrıca odanızı çok havalandırın odadaki mevcut havayı solumak sağlınıgıız için çok zararlı

Dayanabilirseniz soguk suyla duş alın sinuzite , tikanikliga gayet iyi geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri