ytserkan25
Yasaklanmış
Cok ilgili bi arkadas iftardan sonra görüsecegiz tekrar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çoklu video varsa bizim videoları 2. 4. 6. 8. 10. sıralara koyma gibi seçenek olsa daha iyi olur.
hocam şu özellik de eklenebilir bana göre. örneğin çoklu render yapacaz. klasör1, klasör2, klasör3 isimli klasörlerde videolar var. biz bu klasördeki videoları render programına attığımızda çıktılar tümü aynı klasöre atıyor. buda videoların çorba olmasına yol açıyor. Mesela klsör1'deki videoların çıktıları klasör1 klasörün içinde klasör1_ciktı seklinde bir klasör açıp oraya renderlese aynı şekilde klasör2 den atılan videolar da klasör2 içinde bir klasör oluşturup buraya çıktıları atsa çok güzel olur. Diğer türlü tüm videolar aynı klasöre çıkıyor. buda işimizi baya zorlaştırıyor.
hocam bu özelliği ekleseniz tek tıkla otomatik oluşturur zaten. Diğer türlü kendin klasör oluştur sonra ayarlarını kaydet sonra ayarları değiştir biraz zaman alıyor. söylediğim özellik Aiseesoft Total Video Converter programında mevcut. gayet güzel kullanıyorum.hocam her klasör için ayar dosyası oluşturun ve videonun render ayarına o ayarı seçin çıktı klasörünü de değiştirin her ayarın
hocam bu özelliği ekleseniz tek tıkla otomatik oluşturur zaten. Diğer türlü kendin klasör oluştur sonra ayarlarını kaydet sonra ayarları değiştir biraz zaman alıyor. söylediğim özellik Aiseesoft Total Video Converter programında mevcut. gayet güzel kullanıyorum.
hocam şuan için farklı özellikler üzerinde çalışıyorum ilerleyen zamanlarda böyle bi çalışma yapabilirim
hocam bu özellik olsun da bir ay sonra olsun. yeter ki ekleyin.
hocam bazen 1500 video renderliyorum. çıktılar 1 hafta sonra çıkıyorHocam bu öyle memleket meselası yapılacak bir özellık degıl , hanı yanlıs anlama çok kasmıssın dıye soyluyorum ... 500 içerik birden rendera vermıyorsundur herhalde , verdıgın 5 dir 10 dur o da o kadar sıkıntı yaratmaz diye dusunuyorum ...
Eklenecek daha guzel seyler var , elbet dedıklerıne de sıra gelır ama sanırım suanda program da 4 bot var , 5.si eklendı. [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] kardesım 10 - 12 arasında daha bot eklıcek programasadece bıraz zaman ve bıraz sabır
![]()
Hocam hayırlı olsun müsait bi zamanda deneme veya size güvenerek almayı düşünmüyorum en azından yeni projelerinize destek amaçlı
sağolun hocamdüşünüyorum dicektiniz sanırım
![]()
Aynen kusura bakma mobil durumu yanlış olmuş tam aksine
Skypeden dönüş yapıyorum sana bu arada 1 ay direk almam şart![]()
https://www.youtube.com/watch?v=5fpzOb6rsGQ
yeni güncelleme ile yazılım geliştirildi videoyu izleyebilirsiniz..
Güncel olarak çalışıyor mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.