Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün Boş DVD'lerim Boşa Gitti Yardım Lütfen (HL-DT-ST DVDRAM GUA0N )
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim.. Ben bilgisayarı alalı 1 sene olmadı daha garantisi de var ama şöyle bi sorun oldu Dvd çekerken hiç bi sorunum yoktu rahat rahat dvd kopyalıyordum en fazla 3 kez dvd kopyalamışımdır daha sonra bi baktım benim bilgisayar dvd yakamamaya başladı yani şöyle oluyor dvd tam çekiyor yarısına kadar hatta %75 oluyor sonra dvd dışarı atıyor yazamadığına dair hata veriyor dvd cd içine bakıyorum çogunu çekmiş ama tek sorunum yarıda dışarı atıyor böyle sorun olmazdı hiç bilgisayar Asus leptop i5 alakası yoktur ama bilgilendirmek için yazdım nedir anlamadım driver sorunu desem neden daha önceden format atarkende çalışmıştı çekmiyor desem neden %75 %65'e kadar rahat çekiyor bütün boş dvdler deneme yapacam diye boşa gidiyor lütfen yardım edin 100 mp3 varsa 60 tanesini çekiyor yada 4gb dosya varsa bunun 2gb çekiyor ama hiç bi şeyi tamamlamıyor nero denedim ultra iso denedim ashompo denedim genelde ultra iso ile çekerdim sorun olmazdı en fazla da 3 yada 4 kere çekmişimdir zaten bilen anlıyan arkadaşlar bi yardım ediversin lütfen şimdi garantiye götürmekte istemiyorum çok mecbur kalmadıkça..
öncelikle kuru bi selpakla dvd rom içerisini bi temizlemeye çalış. çok az bir toz da olsa oyle bir hata veriyor. dvd romu silince düzeleceğini tahmin ediyorum hafif nemli bir bezle de silip sora kuru selpakla yapabilirsin. ufak boyutlu bir şeyi dene; birde yazarken neroyu kullan. neroyu silip trial olanı yükleyip dene olmazsa donanımsaldır salla garantiye.
nero 2015 trial deniyorum ama dosya boyutu 100mb üzerindedir diyor ve lisans istiyor mecbur çıkış yapıyorum ama şimdi deniyeceğim dediklerini
---------- Spam Engelliyici 14:55 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------
Şuan 450mb Dvd rahat yazdı sorun 1gb ve üzeri dvd yarıda atıyor
---------- Spam Engelliyici 15:48 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------
Tamamdır arkadaşlar sorun çözüldü. Nasıl Çözüldüğünü de anlatayım aynı sorunla karşılaşanlar yaptıklarımı uygulasınlar Öncelikle asus'un sitesine girdim ve anakartın bütün driverlarını indirdim kurdum daha sonra Dvd rom temizledim ve en önemlisi sanırım bu yaptıklarımın hiç birine gerek yoktu dvd çeken uygulamada cd boyutunu 650 diye ayarlamışım onu 4.5gb olarak ayarlayınca çekti bu yüzden cd kadarını çekip devamını çekmiyordu sanırım ..