Bütün Kanallar Topluluktan Kapandı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

2 adsense'deki bütün kanallar ve partner kanallarım.

Sağlık olsun alıştık bu darbelere, evdeki ip'den girip çıkıyordum bütün kanallara, statik ip. sorunu bu olarak görüyorum.

Sizce neden böyle oldu arkadaşlar?

geçmiş olsun hocam . İpden olmuştur gibime geldi ama topluluktan diyor yüklediğiniz videolarla alakalı olmuş olmasın ? bende 5 6 aydır aynı ipler üzerinden 4 adsense girip çıkıyorum

Geçmiş olsun, Statik ipten olabilir.
Bir kanal Spama düşmüş alayı kapatılmış olabilir.
Birde kanalları tek ipten aldıysan yine o ip yüzünden gitmiş olabilir.

Bende normalde aynı ipten 10 kanala girip çıkıyorum evde sorun olmuyor.

geçmiş olsun hocam . İpden olmuştur gibime geldi ama topluluktan diyor yüklediğiniz videolarla alakalı olmuş olmasın ? bende 5 6 aydır aynı ipler üzerinden 4 adsense girip çıkıyorum

saolasın dostum. Yok videolar hep farklı farklı sorunsuz kategoriler, onunla ilgisi yok hocam. Adsense'lerde sorun yok da kanallar gitti topluluktan.

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

Sağlık olsun alıştık bu darbelere, evdeki ip'den girip çıkıyordum bütün kanallara, statik ip. sorunu bu olarak görüyorum.

Geçmiş olsun hocam. Umarım içeride çok fazla miktar kalmamıştır...

hocam geçmiş olsun yanlız değilsin-aynı şekilde 15 kanalım gitti bugün

Geçmiş olsun, Statik ipten olabilir.
Bir kanal Spama düşmüş alayı kapatılmış olabilir.
Birde kanalları tek ipten aldıysan yine o ip yüzünden gitmiş olabilir.

Bende normalde aynı ipten 10 kanala girip çıkıyorum evde sorun olmuyor.

Statik ip'nin tehlikelerini tecrübe ettim sanırım. 50 kanala gir çık yapıyodum 1 ip den. Kanal gmail'lerinin her birini farklı ip den alıyorum. Kanal oluştururken de ip değiştiriyordum.

Ancak sanırım 1 ip den tüm hesaplara gir-çık yapmanın sakıncasını ağır şekilde tecrübe ettik.

geçmiş olsun hocam bizde yeni yeni toparlanıyoruz özgün kanallarınız yok herhalde içinde
10 adsense ile çalışacaksın ya

Geçmiş olsun hocam. Umarım içeride çok fazla miktar kalmamıştır...

Parayı alacağız büyük ihtimal, kanal kapanmalarında para ödeniyordu. Öyle umuyorum. Teşekkürler

---------- Mesaj saat 17:33:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:45 civarında gönderildi. ----------

hocam geçmiş olsun yanlız değilsin-aynı şekilde 15 kanalım gitti bugün

Sanırım geleneksel ay sonu tripleri youtube un :)

Kanalları VDS lere bölmek daha mantıklı sanırım, 1 ip den girince alayı gitti.

---------- Mesaj saat 17:34:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:33:21 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun hocam bizde yeni yeni toparlanıyoruz özgün kanallarınız yok herhalde içinde
10 adsense ile çalışacaksın ya

Adsense sayısı ile alakası yok ki, 2 farklı adsense'imin bütün kanalları kapandı işte.

sabit ip benımde 25 kanal giriyorum günde 2 kez kontrol ediyorum şimdiye kadar sorun yok şimdi bende korktum inş birşey olmaz

bana göre kullandığım ip değil önemli olan açtığın ip adresidir, tüm mailler tek bir ipten açılırsa ve aynı ipten 2 en fazla açılan tüm kanallar bu nedenle kapanıyor

bana göre kullandığım ip değil önemli olan açtığın ip adresidir, tüm mailler tek bir ipten açılırsa ve aynı ipten 2 en fazla açılan tüm kanallar bu nedenle kapanıyor

O konuya özellikle dikkat ederim ben, her gmailimi kendim bizzat farklı ip den açarım, ondan olma ihtimali yok ki.

---------- Mesaj saat 17:45:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:44:17 civarında gönderildi. ----------

sabit ip benımde 25 kanal giriyorum günde 2 kez kontrol ediyorum şimdiye kadar sorun yok şimdi bende korktum inş birşey olmaz

şimdilik statik ip den gir çık olarak görünüyor sorun.

Ama tamamen keyfi bir darbe de olabilir youtube da mantık yok biliyorsun.

Geçmiş olsun,En azından ocak ayı kazancın şimdiden kesinleşmiş oldu.

Alex aynısı bana oldu ip ban yemişsindir ben tüm kanallarda 1 adamı şikayet etmiştim spam olarak sonra tüm kanallar kapandı böyle birşey yaptıysan ondanda gitmiş olabilir partner felan farketmıyor yani

ben 3 özgün kanalı kendi adıma olan adsenseye bağladım.diğer dizi felan babamın adına açtığım adsense ve fail funny felan de nenemin adsensesine bağladım :D traji komik ama gümleyince gümlüyor ayrıca kendi bilgisayarımdan kendi adıma olan hesaplara girmiyorum. vds te allaha emanet gidiyorum gümlerse gidecek hepsi ..

Alex aynısı bana oldu ip ban yemişsindir ben tüm kanallarda 1 adamı şikayet etmiştim spam olarak sonra tüm kanallar kapandı böyle birşey yaptıysan ondanda gitmiş olabilir partner felan farketmıyor yani

Hayatımda kimseyi şikayet etmem, etmedim de. o değil mesele.

İp sıkıntıya düşmüş anlaşılan, sadece bireysel legal çalışmalar yaptım hep ip den. Şans işte.

---------- Mesaj saat 17:49:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:37 civarında gönderildi. ----------

ben 3 özgün kanalı kendi adıma olan adsenseye bağladım.diğer dizi felan babamın adına açtığım adsense ve fail funny felan de nenemin adsensesine bağladım :D traji komik ama gümleyince gümlüyor ayrıca kendi bilgisayarımdan kendi adıma olan hesaplara girmiyorum. vds te allaha emanet gidiyorum gümlerse gidecek hepsi ..

Aynen öyle dostum, allaha emanet gidiyoruz hep.

Sağlam garanti adımlar atmak iyice zorlaştı bu yolda

Hayatımda kimseyi şikayet etmem, etmedim de. o değil mesele.

İp sıkıntıya düşmüş anlaşılan, sadece bireysel legal çalışmalar yaptım hep ip den. Şans işte.

aynısı bana oldu 30tane kanalımdan 5tanesi ayakta kaldı tüm hesaplar topluluktan gitti araştırdım biraz galiba ip karalisteye alınmıştı bendew modem resledim sorunlu kanalları google+dan tamamen sildim sorun yok şuanda kanalları sil yoksa sorun devam ediyor ben kanal açmıştım geri kapanmıştı

aynısı bana oldu 30tane kanalımdan 5tanesi ayakta kaldı tüm hesaplar topluluktan gitti araştırdım biraz galiba ip karalisteye alınmıştı bendew modem resledim sorunlu kanalları google+dan tamamen sildim sorun yok şuanda kanalları sil yoksa sorun devam ediyor ben kanal açmıştım geri kapanmıştı

Hepsine giriş yapıp kökten silicem aynen, o da bir iş :) Artık kanallara sadece VDS den girmek daha iyi olucak galiba.

aynı ipden açılmış aynı şifre örnek ytpara1 ytpara2 sırasıyla giden 30 tane kanalım 10 tanede değişik var 3ccoukla açmıştım şimdilik bir sorun yaşamadım hayırlısı inş dediğin gibi olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri