Bütün Kanallar Topluluktan Kapandı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hayatımda kimseyi şikayet etmem, etmedim de. o değil mesele.

İp sıkıntıya düşmüş anlaşılan, sadece bireysel legal çalışmalar yaptım hep ip den. Şans işte.

---------- Mesaj saat 17:49:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:37 civarında gönderildi. ----------

Aynen öyle dostum, allaha emanet gidiyoruz hep.

Sağlam garanti adımlar atmak iyice zorlaştı bu yolda

işte bir adsenseye fazla kanal bağlamıyacaksın artı haftada bir kaç özgün 3-5 dakikalık video yapıyorum. 1080p olarak götürüp ünversitede ayrı bir kanalım var oraya atıyorum. Tavsiye ederim işler baya zorlaştı çünkü ...

Bu arada 3cx ile sadece 15dk uzun videoları açıyordum hepsinde sorun ondan değildir bence

spamdan kapanan kanalların ekranında bu kanal topluluk vsvs ile kapatılmıstır denir. senin kanallar spamdan kapanmıstır topluluktan değil.
bir de kardesime küçük bir eleştiri yapayım. kardeşim onca aydır bu iştesin statik ip kullanmaman gerektiğini öğrenmedin mi

spamdan kapanan kanalların ekranında bu kanal topluluk vsvs ile kapatılmıstır denir. senin kanallar spamdan kapanmıstır topluluktan değil.
bir de kardesime küçük bir eleştiri yapayım. kardeşim onca aydır bu iştesin statik ip kullanmaman gerektiğini öğrenmedin mi

topluluk'tan hepsinin birden kapanma ihtimali zaten yok, legal kategoriler çalışıyorum. Spamdan da kapatılmadı. Spam yapmıyordum çünkü. Sorun dediğin gibi statik ip yüksek ihtimal.

Eleştirinde haklısın vallaha statik ip'nin tehlikeli olduğunu biliyorduk da uzun süre birşey olmayınca öyle devam ettim. Yoksa her kanala giriş yapmak için bir sistem kurmak gerekiyordu VDS ve çok ip li, uğraşmadım. Düşüneceğim bundan sonra.

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

2 adsense'deki bütün kanallar ve partner kanallarım.

Sağlık olsun alıştık bu darbelere, evdeki ip'den girip çıkıyordum bütün kanallara, statik ip. sorunu bu olarak görüyorum.

Sizce neden böyle oldu arkadaşlar?

hocam birisi bütün kanallanızı öğrenip tek tek tum kanallarda topluluk sikayetinde bulunmus olabilir mi?

hocam birisi bütün kanallanızı öğrenip tek tek tum kanallarda topluluk sikayetinde bulunmus olabilir mi?

Bilmem :) Olduysa da sağlık olsun ne yapalım. Ama bütün kanallarımı birinin öğrenmesi kolay değil, çok yakın olduklarım dışında kanallarımı söylemem genelde.

Ama dediğin ihtimal çok düşük. Öyle birisi olamaz yani bence :)

Bilmem :) Olduysa da sağlık olsun ne yapalım. Ama bütün kanallarımı birinin öğrenmesi kolay değil, çok yakın olduklarım dışında kanallarımı söylemem genelde.

Ama dediğin ihtimal çok düşük. Öyle birisi olamaz yani bence :)

bu sıralar şeref mağdurları bu topluluktan kapatmayı öğrendi ve yükselen kanalımı kapattırıyor hiçbir şekilde toplumsal kurallara karşı birşey olmasada videolarda, o yüzden sizde de durum bu olabilir diye düşündüm.

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

2 adsense'deki bütün kanallar ve partner kanallarım.

Sağlık olsun alıştık bu darbelere, evdeki ip'den girip çıkıyordum bütün kanallara, statik ip. sorunu bu olarak görüyorum.

Sizce neden böyle oldu arkadaşlar?

ip le alakası yok bu akdar takılmayın ip ye 4 adsensem dekı butun spam kanalrrına aynı pc den gırıyorum bu yuzden kananma olmadı 8 aydır ama tek bır vıdeoma topluluk kuralı geldıgınde butun hesaplarımı kapatmıslardı

ip le alakası yok bu akdar takılmayın ip ye 4 adsensem dekı butun spam kanalrrına aynı pc den gırıyorum bu yuzden kananma olmadı 8 aydır ama tek bır vıdeoma topluluk kuralı geldıgınde butun hesaplarımı kapatmıslardı

2 farklı adsense ve partner kanallarımın aynı anda kapatılması ne ile ilgili olabilir ki? 50 ye yakın kanal. Direk aynı ip geliyor insanın aklına.

Topluluktan 1 kanal kapatıldıysa aynı ip deki hepsi mi kapatılmış o zaman. Yine ip ye çıkıyor kapı :)

2 farklı adsense ve partner kanallarımın aynı anda kapatılması ne ile ilgili olabilir ki? 50 ye yakın kanal. Direk aynı ip geliyor insanın aklına.

Topluluktan 1 kanal kapatıldıysa aynı ip deki hepsi mi kapatılmış o zaman. Yine ip ye çıkıyor kapı :)

düz mantık gıdersen osekıl dogru soyledıklerın ama zaren 1 adsenseye 500 kanal baglama hakkınıda sana onlar verıyor napalım 500 farklı ıpmı kullanalım belkı spamdandır yada cok fazla kanal olunca rısk artıyor 3 taraf dunay genelı unlem ler bırıkınce hepsı bırden gıdıyor

geçmiş olsun.
benimde kanallarım bu gün para kazanmaya kapandı..
dalga geçer gibi ayın son günü para kazanmaya kapatıyorki 1 ay çalışsın parasına konayım der gibi :)

öncelikle geçmiş olsun hocam bu kanalların hepsi açılırken aynı pcden mi açılmıstı? kendim açtın satın mı aldın?

düz mantık gıdersen osekıl dogru soyledıklerın ama zaren 1 adsenseye 500 kanal baglama hakkınıda sana onlar verıyor napalım 500 farklı ıpmı kullanalım belkı spamdandır yada cok fazla kanal olunca rısk artıyor 3 taraf dunay genelı unlem ler bırıkınce hepsı bırden gıdıyor

Keyfi darbeler indiriyor galiba youtube yine :) mantık aramayı çok önce bıraktım zaten youtube da.

İnsan tamamen bırakmayı bile düşünüyor bu işi o kadar zorlaştı ki.

---------- Mesaj saat 18:36:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:34:07 civarında gönderildi. ----------

öncelikle geçmiş olsun hocam bu kanalların hepsi açılırken aynı pcden mi açılmıstı? kendim açtın satın mı aldın?

Gmailleri farklı ip den açtım VPN ile, her birini. Kanalları oluştururken de ip değiştirmiştim. Hepsi aynı bilgisayardan yapıldı ama farklı ip'ler. Satın almam hep kendim yaparım işlerimi.

Keyfi darbeler indiriyor galiba youtube yine :) mantık aramayı çok önce bıraktım zaten youtube da.

İnsan tamamen bırakmayı bile düşünüyor bu işi o kadar zorlaştı ki.

---------- Mesaj saat 18:36:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:34:07 civarında gönderildi. ----------

Gmailleri farklı ip den açtım VPN ile, her birini. Kanalları oluştururken de ip değiştirmiştim. Hepsi aynı bilgisayardan yapıldı ama farklı ip'ler. Satın almam hep kendim yaparım işlerimi.

hocam ben 1 pc üzerinden açılmasına bağlıyorum. ip değiştirme bence hikaye. hiç bir faydası yok. bana göre hesapları açılırken google çerezlerle beraber mac adresini de alıyor. nerden biliyorum. bir dönem kendi pc m den ip değiştire değiştire, çerez sile sile hesaplar açtım aynı ip kullanarak tabletten bir kaç hesap, cep telefonumdan bir kaç hesap ve smart tvden bir kaç hesap atım. aynı pcden açtığım hesapların hepsi banlanırken tv, cep ve tabletten açtığım bir kaç hesabım hala duruyor. düşün bunların hepsi aynı modeme bağlı.

ben ayın son 3 günü hiç bir kanala yükleme yapmıyorum korkudan...

hocam ben 1 pc üzerinden açılmasına bağlıyorum. ip değiştirme bence hikaye. hiç bir faydası yok. bana göre hesapları açılırken google çerezlerle beraber mac adresini de alıyor. nerden biliyorum. bir dönem kendi pc m den ip değiştire değiştire, çerez sile sile hesaplar açtım aynı ip kullanarak tabletten bir kaç hesap, cep telefonumdan bir kaç hesap ve smart tvden bir kaç hesap atım. aynı pcden açtığım hesapların hepsi banlanırken tv, cep ve tabletten açtığım bir kaç hesabım hala duruyor. düşün bunların hepsi aynı modeme bağlı.

Nefeste almayalım o zaman artık :) İyice diken üstünde ve ince bir çizgide cambaz olmak gerekiyor bu gidişle.

şanslı günümdeyim galiba :)
kanalı sildim. tekrar kurtardım. google+ kestim bağladım
geri kestim filan nasıl yaptım bilmiyorum .
para kazanmam açıldı...
şimdi ben bu kanalı biraz bekletip sileyimmi yoksa devam mı edeyim ?
bu ay 4 kanaldan 3 ü gitti 1 kanal kalmıştı. son gün darbe yedim son kanalda şimdi geri geldi.
kanalı sileyyimmi ? dursun mu ?

Geçmiş olsun kardeşim, Her şeyi anladım da Partner olan kanal neden kapanmış olabilir ki ? Partner kanalında da aynı video veya videolar mevcut olabilir mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri