Bütün Kanallar Topluluktan Kapandı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Geçmiş olsun kardeşim, Her şeyi anladım da Partner olan kanal neden kapanmış olabilir ki ? Partner kanalında da aynı video veya videolar mevcut olabilir mi ?

Yok kanallarımdaki videolar hep farklı farklı ortak tek nokta hepsine aynı ip ile giriş yapıodum evden

Peki merak ettiğim 1 hesapda 2 yada daha fazla kanal olupda farklı adsenselere bağladığın oldumu,

modem resetlemeyi ve çerezleri silmeyi haftada bir yapıyorum bence alışkanlık haline getirmek lazım.. geçmiş olsun

30 kanal 1 adsensede 10 tane diğer adsensede idi.

partner kanallarda kapandı

Hepsi birden :)

Hayır onu demek istemedim, bu 30 kanal ile 10 kanal ın bulunduğu gmail hesapları ile bir bağı varmı, şöyle diyeyim 30 kanaldan bir yada bir kaçı 10 kanal dan herhangi biriyle aynı gmail hesabında olan varmı idi.

Hayır onu demek istemedim, bu 30 kanal ile 10 kanal ın bulunduğu gmail hesapları ile bir bağı varmı, şöyle diyeyim 30 kanaldan bir yada bir kaçı 10 kanal dan herhangi biriyle aynı gmail hesabında olan varmı idi.

Hiç alt kanalım yok, her kanalım ana kanal ve birbirinden bağımsız.

---------- Mesaj saat 23:14:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:38 civarında gönderildi. ----------

modem resetlemeyi ve çerezleri silmeyi haftada bir yapıyorum bence alışkanlık haline getirmek lazım.. geçmiş olsun

Ben çerez silmeyi günde 5-6 kere yapıyorum zaten.

şanslı günümdeyim galiba :)
kanalı sildim. tekrar kurtardım. google+ kestim bağladım
geri kestim filan nasıl yaptım bilmiyorum .
para kazanmam açıldı...
şimdi ben bu kanalı biraz bekletip sileyimmi yoksa devam mı edeyim ?
bu ay 4 kanaldan 3 ü gitti 1 kanal kalmıştı. son gün darbe yedim son kanalda şimdi geri geldi.
kanalı sileyyimmi ? dursun mu ?

kanal tekrar para kazanmaya kapatıldı..
31 ocakta bir şekilde para kazanmayı açtım kanalın gelirini alabilirmiyim acaba ?
( ocak ayı )

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

2 adsense'deki bütün kanallar ve partner kanallarım.

Sağlık olsun alıştık bu darbelere, evdeki ip'den girip çıkıyordum bütün kanallara, statik ip. sorunu bu olarak görüyorum.

Sizce neden böyle oldu arkadaşlar?

Ben bu filmi 19.01.2014 tarihinde görmüştüm.Bir kanalıma gelen 2. topluluk ihtarı yüzünden tüm kanallarım kapatıldı.İçlerinde 11 aydır ödeme aldığım da var,partner olanı, özgün olanı da var.Hepsi kapatıldı.

Aynı bilgisayardan 3 Adsenseye giriyorum ama bir sürü partner kanala ama genelde bir hesap ve içersinde alt kanallar oalrak kullanıyorum kanal çok iyi giderse üst kanal yapıyorum

Aynı bilgisayardan 3 Adsenseye giriyorum ama bir sürü partner kanala ama genelde bir hesap ve içersinde alt kanallar oalrak kullanıyorum kanal çok iyi giderse üst kanal yapıyorum

Benim kanallarım hep alt kanal.
Alt kanal nasıl üst kanal yapılır?
Alt kanal dezavantajlı mıdır?
Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri