D
daralll
Guest
yok o yazdığımı konudan bağımsız adsense ban için yazmıştım...hocam adsenseyi incelemeye alsalardı para kazanma yerine adsenseyi uçururdular
konu sahibi kıyıma denk gelmiş ondan gitmiş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok o yazdığımı konudan bağımsız adsense ban için yazmıştım...hocam adsenseyi incelemeye alsalardı para kazanma yerine adsenseyi uçururdular
geçmiş olsun kardesim özgün çalışmalarada başlamalısın eğer elinde para da varsa belli ki var spamdan gelen bir özgün çalışma yap reklamını yaptır 200 300 tl gitsin 1 ayda o parayı sana geri verir. Umarım İyileşirsin.
hocam reklam yapmak için illede kredi kartımı gerek ,banka kartı ile oluyor mu acaba
fazla kazandı diye ban atacağını sanmıyor musun?fazla kazançların incelemeye girme ihtimali daha fazladır.biz de dört rakamlı kazanıyoruz ama benle aynı kazancı sağlayan başka birisi ban yiyebiliyor.biraz da şans işi.sürekli fazla kazanç sağlayanlar göze batmaz ama bir anlık kazancı yükselen adsense incelemeye alınır.arkadaşın bahsettiği de bir k değil.kazanç altı k ya yaklaşınca tehlike çanları her zaman çalar.
özür dilerim sorunu tam anlayamadım. Reklamını nerede yaptırmak istiyorsun ? Mesela Facebook Büyük Forum Siteleri Vs. gibi bir yerde mi ?
geçmiş olsun kardesim özgün çalışmalarada başlamalısın eğer elinde para da varsa belli ki var spamdan gelen bir özgün çalışma yap reklamını yaptır 200 300 tl gitsin 1 ayda o parayı sana geri verir. Umarım İyileşirsin.
youtube ta yapmak istiyorum ama banka kartı ile ödeme olmuyor,kredi kartı istiyor,oda bende yok
Cok emin konustun böyle mi oluyor gercekden ? Ve tanıtımını nerde yapabiliriz?
Kanallarından biri Topluluktan felan kapandı, ve para kazanması gitti ise, diğer kanallarda ip'den ötürü uçmuş olabilir.. Geçmiş olsun
Depresyona an itibari ile girmiş bulunuyorum, Ruhsal çöküntü tavan yaptı.
3 Adsenseminde bugün nasıl olduysa hepsinin para kazanılması gitti ve toplu kıyımlarda kapanan kanallardan dolayı. Günlük 170 TL kazanmaya başlamıştım bundan sonra + kanallar ile 200 TL yi hedeflerden birden 0 a düştüm. Bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerek gerçekden çok kötü bir durumdayım
Öyle mi oluyor ??? Adsenseler farkli ipden acilmis olsa da bu durum gecerlimi acaba ?
Sistemin degismedikden sonra partnere gecmen birsey degistirmez.Haziran ayı kazancını alabilirsem tamamen partner kanallarla yola devam edicem. İnşallah ödeme yapar
Bende toplamda 3 kez toplu para kazanmalar kapandı.
( Geçen yaz tek kanal kapanlamarı dahit etmiyorumTek tek çok kanalımda kapatılmıştı )
Mart 4'teki son para kazanma kapanmadan sonra para kazanmalarım kapanmadı.
Yaptığım yöntem basit.
Kanala Dünya Engeli gelince kanalı siliyorum - Kanal Telif yiyince kanalı siliyorum.
Bu sayede 4,5 aydır sıkıntı yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.