Bütün

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Bütün adsense larımı kontrol ettim de şimdi, hepsinie topluluk gelmiş adsense maillerine , ve hiç bir adsense ımın, youube kanalına giremiyorum ( içleri boş zaten kanalların. ) Başına gelen var mı?

arkadaşım az önce bende sıfırlandım nerdeyse sinirden ağlıcam ama sen böyle yazınca yalan yok güldüm valla dedim buna kökten dinamit koyup patlatmışlar kusuruma bakma belki sende gülerde moralin düzelir diye yazdım

Benımde aynı oldu sadece youtube ye gıremıyorum topluluk gelmıs İşin ılgınc yanı onceden youtube aktıf değildi sadece gmaile bağlı adsense var ıdı Bir video izlemek ıcın youtubeye gıreyım dedım oyle fark ettım

kardeşimin kişisel olarak kullandığı sadece beğendiği kanallara abone olup video izlediği hesap bile askıya alınmış gerisini siz düşünün

Benimde adsense'nin boş youtube kanalı kapanmış yönetici mailini değiştirmelimiyim?

biraz önce baktım benim adsense de gitmiş vay a.q. lan birde spam da yapmıyorum iğce kafayı yedi bunlar :D :D yönetici mail'ini vs tamamen değiştirdim hatta eski mail'i de tamamen sildim umarım kesinleşenin üstüne yatmazlar.

biraz önce baktım benim adsense de gitmiş vay a.q. lan birde spam da yapmıyorum iğce kafayı yedi bunlar :D :D yönetici mail'ini vs tamamen değiştirdim hatta eski mail'i de tamamen sildim umarım kesinleşenin üstüne yatmazlar.
Hocam benımde en buyuk korkum bu İnşallah kesınleşenın ustune yatmazlar

çok ilginç bi durum adsenseyi açtığınız ipden kanal yapıyomuydunuz veya çok kanala giriyomuydunuz arkadaşlar ?

çok ilginç bi durum adsenseyi açtığınız ipden kanal yapıyomuydunuz veya çok kanala giriyomuydunuz arkadaşlar ?

Ben sadece adsense yi kontrol etmek için VDS aldım ve o VDS'ten yaptığım tek şey adsense durumuna bakmak onun dışında kanala girmek şöyle dursun başka bir web sitesine bile girdiğim olmadı daha.. Ayrıca dipnot bunu %100 özgün olduğum halde yaşıyorum.. :D :D

Ben sadece adsense yi kontrol etmek için VDS aldım ve o VDS'ten yaptığım tek şey adsense durumuna bakmak onun dışında kanala girmek şöyle dursun başka bir web sitesine bile girdiğim olmadı daha.. Ayrıca dipnot bunu %100 özgün olduğum halde yaşıyorum.. :D :D

valla ilginç hocam aldığınız vds ipsi önceden youtubeda belki kullanılmış olabilir. Temiz ip isteyin alırken.

valla kaç aydır kanal yapmadığım kullanmadığım önceden spama girmiş adsenes birisi, Boş yt kanalına topluluk gelmiş komedi :D

son 1 adsense vardı ona baktım oda spama girmiş ehueheuheu Facebook Sayfa Alınır Satılır :D

Yok artık yaaa...

Para kazanması bile açık olmayan kanalım 5 dk önce açıktı şimdi

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

diyor.. Vay anasını sayın seyirciler coştu bunlar iğce.. :D :D

şu yazılanları görünce uyuyamadm 5 dkda bir kanalları kontrol ediyorum tribe girdim iyice :D

Adamlar artık boş adsense bile topluluk atıyor 18 temmuz gibi ya algoritma değiştirdiler yine genel bir sorun oluşturmuş olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri