- Web sitesi
- www.videoyap.com
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba...
Buyfullchannel sistemine kendi kanalını ekle diye bir seçenek daha getirmeniz mümkünmü aceba.
Bir çok arkadaş (bende dahil) çalıştığı içeriğin, kategorinin ifşa olmasından çekindiği için bu sistemi kullanmıyor.
Bunun içinde fiyatladırmada mail fiyatını düşersiniz olur biter.
Hem sistem mail sıkıntısı çekeceği zamanda bir alternatif daha olmuş olur.
Merhaba hocam,
ama şöyle düşün. bunu art niyetle kullanacak çok kişi olur o türlü. Şuanki sistemde kişi kanalın şifresini bilmeden içindekileri görüyor. Sizin bahsettiğiniz türde ise hocam kişi kanalı oluşturur videoları yükletir. Sonra vazgeçe basar. zaten kanalın şifresi kendisinde kanalı kullanır, şifreyide değiştirir. Ama benim sistemde kanalı almadan vazgeçe basarsa şifreyi görmüyor. Kanal bana kalıyor. Kanalı aldı sonra şifreyi gördü iade et butonuna bastıyla aynı şey olmuyor mu olayına gelince hocam. Malesef bir kişinin iade hakkı %30'dur. daha fazlasını iade yapamadıgı içi benide zarardan kurtarıyor. Kanalın şifresini kanalı ekleyen bilmese işte benim çözümüm olur ama öylede birşey olamıyor hocam. Yoksa bende kanalı kişiler kendisi eklesin isterim. Bazı kanallar bakıyorum milyon izlenmeye ulaşıyor 1 ay içinde. Satan kişi kopyalar veya kopyalamaz onu bilmek zor.