BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba...

Buyfullchannel sistemine kendi kanalını ekle diye bir seçenek daha getirmeniz mümkünmü aceba.

Bir çok arkadaş (bende dahil) çalıştığı içeriğin, kategorinin ifşa olmasından çekindiği için bu sistemi kullanmıyor.

Bunun içinde fiyatladırmada mail fiyatını düşersiniz olur biter.
Hem sistem mail sıkıntısı çekeceği zamanda bir alternatif daha olmuş olur.

Merhaba hocam,

ama şöyle düşün. bunu art niyetle kullanacak çok kişi olur o türlü. Şuanki sistemde kişi kanalın şifresini bilmeden içindekileri görüyor. Sizin bahsettiğiniz türde ise hocam kişi kanalı oluşturur videoları yükletir. Sonra vazgeçe basar. zaten kanalın şifresi kendisinde kanalı kullanır, şifreyide değiştirir. Ama benim sistemde kanalı almadan vazgeçe basarsa şifreyi görmüyor. Kanal bana kalıyor. Kanalı aldı sonra şifreyi gördü iade et butonuna bastıyla aynı şey olmuyor mu olayına gelince hocam. Malesef bir kişinin iade hakkı %30'dur. daha fazlasını iade yapamadıgı içi benide zarardan kurtarıyor. Kanalın şifresini kanalı ekleyen bilmese işte benim çözümüm olur ama öylede birşey olamıyor hocam. Yoksa bende kanalı kişiler kendisi eklesin isterim. Bazı kanallar bakıyorum milyon izlenmeye ulaşıyor 1 ay içinde. Satan kişi kopyalar veya kopyalamaz onu bilmek zor.

Merhaba hocam,

ama şöyle düşün. bunu art niyetle kullanacak çok kişi olur o türlü. Şuanki sistemde kişi kanalın şifresini bilmeden içindekileri görüyor. Sizin bahsettiğiniz türde ise hocam kişi kanalı oluşturur videoları yükletir. Sonra vazgeçe basar. zaten kanalın şifresi kendisinde kanalı kullanır, şifreyide değiştirir. Ama benim sistemde kanalı almadan vazgeçe basarsa şifreyi görmüyor. Kanal bana kalıyor. Kanalı aldı sonra şifreyi gördü iade et butonuna bastıyla aynı şey olmuyor mu olayına gelince hocam. Malesef bir kişinin iade hakkı %30'dur. daha fazlasını iade yapamadıgı içi benide zarardan kurtarıyor. Kanalın şifresini kanalı ekleyen bilmese işte benim çözümüm olur ama öylede birşey olamıyor hocam. Yoksa bende kanalı kişiler kendisi eklesin isterim. Bazı kanallar bakıyorum milyon izlenmeye ulaşıyor 1 ay içinde. Satan kişi kopyalar veya kopyalamaz onu bilmek zor.

Benim bahsettiğim sistemde kişi sadece sistemi kullansın hocam.

Kanal iade veya kanalı satın almama gibi gibi bir şansıda olması...

Sadece kanal başı buyfullchannel ın kullanımını satın alsın. Sözgelimi 5 tl ye kanal yüklemeyi satın aldık, bir hafta içinde kanal kapanırsa 2,5 tl sini sistem iade etsin.. Ne siz zarar edin ne biz mağdur olalım

Benim bahsettiğim sistemde kişi sadece sistemi kullansın hocam.

Kanal iade veya kanalı satın almama gibi gibi bir şansıda olması...

Sadece kanal başı buyfullchannel ın kullanımını satın alsın. Sözgelimi 5 tl ye kanal yüklemeyi satın aldık, bir hafta içinde kanal kapanırsa 2,5 tl sini sistem iade etsin.. Ne siz zarar edin ne biz mağdur olalım

Vay süper hocam. Kısa sürede getireceğim gerçekten. Hiç düşünmemiştim. İlk etapda bu hafta çerçeve ile eşleşen ve dünya engelini geçmeyi bfy sistemimede kuruyorum. Ondan sonra onu yapacağım. Tekrardan teşekkürler hocam.

Vay süper hocam. Kısa sürede getireceğim gerçekten. Hiç düşünmemiştim. İlk etapda bu hafta çerçeve ile eşleşen ve dünya engelini geçmeyi bfy sistemimede kuruyorum. Ondan sonra onu yapacağım. Tekrardan teşekkürler hocam.
Teşekkürler hocam...
En kısa zamanda bekliyoruz bu değişikliğide...
Bu şekilde hem siz hem de biz her türlü karda oluruz.

Kişi mailini kendi açar sistemi 5 tl ye kullanır olur. 2 tl karda olmuş olur.

İsteyen dışardan 1 tl ye kanal satın alır. Yine sistem kullanımında 1 tl karda olmuş olur.

Siz her halukarda kendinizi garantiye alır ve her zaman 2 tl gibi fahiş fiyatlara kanal almak zorunda kalmazsınız.

Bu şekile göreceksiniz bfy sistemini kullanan kişi sayısında patlama olacaktır...

playlist çek dedim bir türlü almadı siparişi

Teşekkürler hocam...
En kısa zamanda bekliyoruz bu değişikliğide...
Bu şekilde hem siz hem de biz her türlü karda oluruz.

Kişi mailini kendi açar sistemi 5 tl ye kullanır olur. 2 tl karda olmuş olur.

İsteyen dışardan 1 tl ye kanal satın alır. Yine sistem kullanımında 1 tl karda olmuş olur.

Siz her halukarda kendinizi garantiye alır ve her zaman 2 tl gibi fahiş fiyatlara kanal almak zorunda kalmazsınız.

Bu şekile göreceksiniz bfy sistemini kullanan kişi sayısında patlama olacaktır...

Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam böyle bir durumda sistem anlamını yitirecek videoyap dan farkı kalmıyacak 1 kanal için 5 tl verecegime 25 tl verir videoyaptan 25 kanal eklerim çünkü diğer türlü kanal kapandığında sistem sana kanalı yeniden veriyordu ve senin kanal kayıp endişen ortadan kalkıyordu şimdi ise videoyaptan farkı kalmadı yani eğer [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bunu yaparsa millet videoyap daha ucuz diye o sistemi kullanacak. Bence mailler için bu fiyat çok iyi çünkü forumdaki mail creatorler bu işe girmediğine göre mailleri hemen patlıyor demektir. Zaten patlarsa sistem parasını ödemiyor yada kesinti yapıyor kalan mailler çok sağlam oluyor.

playlist çek dedim bir türlü almadı siparişi
Playlist linkini destekden veya buradan pm atarmısın hocam? Playlistin ana linki gerekiyorvideo linki değil oradaki örnekde olduğu gibidir.
Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam böyle bir durumda sistem anlamını yitirecek videoyap dan farkı kalmıyacak 1 kanal için 5 tl verecegime 25 tl verir videoyaptan 25 kanal eklerim çünkü diğer türlü kanal kapandığında sistem sana kanalı yeniden veriyordu ve senin kanal kayıp endişen ortadan kalkıyordu şimdi ise videoyaptan farkı kalmadı yani eğer [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bunu yaparsa millet videoyap daha ucuz diye o sistemi kullanacak. Bence mailler için bu fiyat çok iyi çünkü forumdaki mail creatorler bu işe girmediğine göre mailleri hemen patlıyor demektir. Zaten patlarsa sistem parasını ödemiyor yada kesinti yapıyor kalan mailler çok sağlam oluyor.

Hocam eski sisteme birşey olmayacak. Ek olarak kanallarını kendi eklemek isteyenler için sistem getircem. Önceki sistemden hiç farkı olmayacak. Kendi kanalı ekleyip çalışmak isteyenler içindir. Kısmen evet videoyapdan farkı olmamış olacak. Ama kanal spamden kapanırsa yine ücret kesmiycem. Kanal kapanmaz ama kanalı almadım derse ğcret kesilecek. Tam mantığını %100 kurgulamadım. Ama şuandaki mevcut yapıda hiç birşey olmayacak ek bir yapı daha gelicek. İsteyen istediği şekilde kullanıcak.

Playlist linkini destekden veya buradan pm atarmısın hocam? Playlistin ana linki gerekiyorvideo linki değil oradaki örnekde olduğu gibidir.

Hocam eski sisteme birşey olmayacak. Ek olarak kanallarını kendi eklemek isteyenler için sistem getircem. Önceki sistemden hiç farkı olmayacak. Kendi kanalı ekleyip çalışmak isteyenler içindir. Kısmen evet videoyapdan farkı olmamış olacak. Ama kanal spamden kapanırsa yine ücret kesmiycem. Kanal kapanmaz ama kanalı almadım derse ğcret kesilecek. Tam mantığını %100 kurgulamadım. Ama şuandaki mevcut yapıda hiç birşey olmayacak ek bir yapı daha gelicek. İsteyen istediği şekilde kullanıcak.

Anladım hocam teşekkürler

Ben bu sistemi kapanmama garantili kanallar almak için kullanıyorum, kapanmayana kadar basıyorum istediğim videoları, maili kendim girdikten sonra videoyap ile atarım :)

Ben bu sistemi kapanmama garantili kanallar almak için kullanıyorum, kapanmayana kadar basıyorum istediğim videoları, maili kendim girdikten sonra videoyap ile atarım :)

Videoyapa para ödemek istemeyen, kanalı kapanmadan video yükleyecek sistem olarak düşün yeni gelecek özelliği. Kanalın kapanırsa kendin kanal eklemişsen 0 tl alıcak. Kanal kapanmazsa ufak bir ücret alıcak. Ama eskisi givi devam edicek o özellik ek özellik diye düşün caner hocamZ İstenilen şekilde kullabılabilir.

Yani yeni gelicek ek özellikte geldin kanala token verdin bu kanalı çek dedin kanal 10 gün içinde kapandı video yüklendi şu bu, hiç para kesmiycek. Ama kanal kapanmadı cuzi bir ücret kesicek. eskisi gibi kanalı sen eklemeden devam eden özellik devam edicek ömür boyu

linkler doğruydu zaten yavaş sürebilir diye uyarı verdi. ancak aynı videolardan 2 kere kanal oluşturdu. sayfa donduktan sonra tekrar yazdım linkleri sanırım bundan kaynaklanıyor

linkler doğruydu zaten yavaş sürebilir diye uyarı verdi. ancak aynı videolardan 2 kere kanal oluşturdu. sayfa donduktan sonra tekrar yazdım linkleri sanırım bundan kaynaklanıyor

Birden çok defa yapılmasından dolayı sıkıntı cıkarmaz. Fakat dün güncelleme yapıtıgım dakikalar oldu bu kurtarma mailleriyle alakalı çalışma yapmıştım. Belki o zamana denk gelmiştir, tekrardan denersen sevinirim. Bol kazançlar

hocam sistem hala işliyor degilmi ücret yatırcamda birde ücret aynı deiglmi :)
kolay gelsin iyi çalışmalar

Hocam şu sisteme süre uzatmadan kanaldaki videoları kopyalayabileceğimiz bir seçenek koyarsan çok sevinirim.

Sistemde 5 adetden az boşta kanal bulunduğu için şuanlık sipariş verilemiyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sistemde yine boş kanal kalmamış.
Daha önceki önerimi sisteme entegre etseniz hepimiz rahatlardık...
100 adet boş kanal hazır sabırsızlıkla yeni sistemi bekliyorum :)

dostum selam, video ortası kodunu buyfullchannel için düzeltebilirmisin şuanki kod çalışmıyor

%60 civari ile unlem gecer diyor %70,%80, %90 da dahami yuksek unlem gecme sansimiz? bide video cok uzuyormu acaba izleyici farkina variyormu bu olayin? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri