BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

Kanal stoğu arayanlar için fırsat. An itibariyle 45 kanal stoğu geldi. Doluşun.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeni kanal stogu ne zaman eklenir ve kanallar 7 tl olmasına rağmen en az 10tl kredi almak yerine istediğimiz miktarı kendimiz girsek olmaz mı?Dün 1 kanal siparişi verdim ama halen yükleme başlamamış parça parça yerine son günde 1 andamı yüklenecek videolar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeni kanal stogu ne zaman eklenir ve kanallar 7 tl olmasına rağmen en az 10tl kredi almak yerine istediğimiz miktarı kendimiz girsek olmaz mı?Dün 1 kanal siparişi verdim ama halen yükleme başlamamış parça parça yerine son günde 1 andamı yüklenecek videolar

Birkaç gün sonra başlıyor. Zaten yüklese de alamazsın. 7 gün dolunca alırsın. Yani kendi haline bırak ne yaparsa yapsın. 7 gün sonra teslim alırsın.

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

50 tane kanal stoğu eklenmiştir. Ateşşşşş.​

Merhaba Arkadaşlar,

Stok gördüğüm kadarıyla var şuanda. Ortalamasına aldığımızda bu ayın %65'inde sistemde stok mevcut olmuş. Kanal satan arkadaşlar 2.00 TL'ye kanal satıyor. daha bilmeyen arkadaşlar var. Yavaş yavaş artıyor ve düzene giriyor inşallah.

1.5 gündür video yüklemesini durdurdum kanallara. Nedeni videoyap alt yapısı toplu yüklemede yavaşladı. kanalı 7 gün ile 20 gün içinde alabliyorsunuz. 2 gün daha geç yükleme olacağının belirtisidir. Bu normal yaşanan durum değildir ama 7 gün yerine en erken 9 günde almanız sizin açınızdan daha avantajlı olacaktır.(Şuanda sipariş edilmiş 1270 kanal için düşündüğüm durumdur)

Merhaba Arkadaşlar,

Stok gördüğüm kadarıyla var şuanda. Ortalamasına aldığımızda bu ayın %65'inde sistemde stok mevcut olmuş. Kanal satan arkadaşlar 2.00 TL'ye kanal satıyor. daha bilmeyen arkadaşlar var. Yavaş yavaş artıyor ve düzene giriyor inşallah.

1.5 gündür video yüklemesini durdurdum kanallara. Nedeni videoyap alt yapısı toplu yüklemede yavaşladı. kanalı 7 gün ile 20 gün içinde alabliyorsunuz. 2 gün daha geç yükleme olacağının belirtisidir. Bu normal yaşanan durum değildir ama 7 gün yerine en erken 9 günde almanız sizin açınızdan daha avantajlı olacaktır.(Şuanda sipariş edilmiş 1270 kanal için düşündüğüm durumdur)

2 kanal siparişim var. 5 gün kaldı almama. Ne zamana yüklenir videolar? Ne zaman açarsın? Buradakiler de mağdur oluyo abicim. Yutup.org kapandıgından beri ölecez yavaşlıktan. Düzelteceğine inanıyorum.
Bu arada destek ekibi kaç kişilik olacak ve ne zaman toplanacak. (Beni listeye eklemiştin abi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 7 gün dolmadan kanalı iptal edemiyor muyuz?

benimde elimdeki bikaç içerik için kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadım, bi kaç sorum olacak,
1-en erken 7 gün içinde kanalı alıp kendi adsense bağlayabiliyorum demi ?
2-max. günlük 300 video söylenmiş mesala benim istediğim kanal 20 videoluda olsa 300 videoluda olsa , 1 adet kanal fiyatı 7 tl demi sadece ?

benimde elimdeki bikaç içerik için kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadım, bi kaç sorum olacak,
1-en erken 7 gün içinde kanalı alıp kendi adsense bağlayabiliyorum demi ?
2-max. günlük 300 video söylenmiş mesala benim istediğim kanal 20 videoluda olsa 300 videoluda olsa , 1 adet kanal fiyatı 7 tl demi sadece ?

1) 7 gün sonra alabiliyorsun hocam.
2) Evet 7 TL.

peki video yüklenecek kanalları yine kendisimi oluşturuyo sistem ?

Kanal satıcılarının kanallarını alıyor. Zaten sipariş verir vermez hangi kanala video yüklendiğini görmeniz için kanal linkini veriyor. Siz de 7 gün boyunca kanalı takip edip 7 gün sonunda isterseniz alıyorsunuz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanallarim listesindeki kanallar icin her kanalin istatisistigini kanalin yanindaki bi bolume koyarmisiniz her kanal icin.. tek tek istatistigi goster yapip scrool up yapmak yada kanala girip bakmak uzun suruyor daha pratik olur boyle..

Birde hocam video yuklemeleri cok gec olmaya basladi son 1 haftadir mesela kanali satin alma vakti geliyor kanal 3 saat once video yuklemis falan video eklemelerini biraz daha hizlandirsak daha iyi olur sistemde..

Son düzenleme:
Hocam size yazdım cevap yazmıyorsunuz. Kanalları 7 gün sonunda aldım. Bir gün sonra partnere bağlayacaktım baktım ki hepsi kapanmış. Daha kanallara giriş bile yapmamıştım.

Aldıktan sonra kapanmalardan [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorumlu değildir.

Hocam dün paypaldan 7 tl gönderdim mesajda attım hala hesaba eklememişsiniz.

haydi ilk siparişi verdim gitti bide dolarları yakaydı iyiydi :D

video yüklemeye ne zaman süre sonra başlanıyor ?

Avukatımısınız???

Adamın kendi politikasından bahsettim sadece. Videoyapta da bu durum geçerli.
Bot ile kullandığınız kanalların kapanmalarından [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorumlu değildir.
Hocamız biraz yoğun. Onun yerine adamın politikasından bahsettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri