Hocam 2 gündür kanala 45 video yüklemesini bekliyorum iptalde edemiyorum destekten mesaj yolladım cevapta verilmedi ilgilenirseniz sevinirim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
Diğer projelerimi bilmeyen arkadaşlara sistemlerimden kısaca bahsetmek istiyorum.
1) Videoyap.com youtube kanallarınıza video yüklemesi gibi bir çok işlemi yapar.
2) Kanalalsat.com %100 güvenli online youtube kanalı alma projesidir.
3) Buyfullchannel.com - Kanalı sistem otomatik kanalalsat.com projemizden alır, videoyap botu ile otomatik istediğiniz şekilde videoları yükler. 7 gün sonunda kanal ayaktaysa ister satın alırsınız ister vazgeçip başka bir kanal oluştur diyebilirsiniz. Kısacası, siz kanalı almak ve video yüklemekle uğraşmazsınız. Sistem otomatik işlemleri yapar.
Peki sistem nasıl çalışmaktadır?
Sitemize üye olduktan sonra telefon ile hesabınızı onaylamanız gerekiyor. (Tüm dünya hatları ile mümkündür, gerçek telefon olmayan hatlarla sistem onaylamayı yapmaz.) Satın alma yapmayı planladığınız kanal kadar kredi satın almalısınız.
Örneğin 21 tl kredi yüklediniz. 3 kanal siparişi verdiniz.
a) İsterseniz 7 gün sonunda 3'ündende vazgeç tuşuna basıp farklı 3 kanal sipariş edebilirsiniz.
b) İsterseniz 7 gün sonunda istediğiniz kadarını satın alabilirsiniz.
c) Satın aldığınız kanalı 24 saat içerisinde beğenmediniz iade et butonuna basarak aynı saniyede tekrardan kredinizi alabilirsiniz. (İçeride baktınız ünlemi çok iyi derecede geçememiş veya çok eşleşen vardı iade edin gitsin. Hatta keyfiniz kaçtı iade edin gitsin.)
d) Dediniz ki ben kanalların kapandığına 7 günde inanmam. isterseniz 100 gün bekletin sonunda satın alın veya vazgeçe basın.
e) Sistemden memnun kalmadınız ve sistemde krediniz var. Bu kredinizi geri iade edemeyiz. Fakat kanalalsat.com veya videoyap.com hesabınıza aktarabiliriz.
Notlar:
a) Çalıştığınız kanalları sadece kanalı kanalalsat.com daki kanalı satan kişi ve ben görebilirim.
b) Bir Kanala maksimum 300 video yükletebilirsiniz. Video mb veya süre sınırı yoktur.
c) Sistemde mevcut yapabileceği miktar kanalı anlık anasayfa da görebilirsiniz.
d) Sistem otomatik videoyap ünlem geçme teknolojisini kullanır. sizin yapmanız gereken bir işlem bulunmaz.
e) Eşleşen veya dünya engeli geçmek için bir işlem yapılmaz. kanalı satın aldınız eşleşen var anında iade et butonuyla 24 saat içerisinde sebepsiz iade edebilirsiniz.
f) Kanalı satın aldığınız saniyede sistem mail ve şifre uyuşuyor mu diye kontrol eder %100 güvenli bir şekilde kanalı teslim etmiş olur.
g) Kanalı satın almadan öncede sadece oluşturulan kanalı size link ile görebilmeniz için listenizde gösterir. Bir başka üyemiz kesinlikle göremez.
h) Satın almaktan vazgeçtiğiniz veya iade ettiğiniz her kanal sistemin yani benim olur. Dilediğim gibi artık o kanalı kullanırım çünkü size ait değildir.
i) Kanalları yükletirken Tam özgünleştirme, Etiket ve açıklama özgünleştirme veya aynen eklemeyi seçebilirsiniz.
j) Sistem düzgün ve aralıklarla video yüklemesi için ilk emir verildiği günün son dakikasında işleme başlar. Mesala 10:00'da kanal yükleme emri verdiniz. gece 23:59 da işleme başlar. Hergün günlük en fazla 1 kanala 50 videoyu yükler.
Gelecek Güncellemeler:
a) Şuanda sadece 1 veya 2 youtube kanalını kopyalayarak kanalınızı oluşturabilirsiniz. Yakında 300 tane linkide siz 18 tane videoyap botuyla ekletmenizede imkan tanıyacağız.
Türkçe Dil Destekli Siteye giriş için Tıklayınız.
Hocam bildigim kadariyla yardimci olayim size : videolari videoyap sistemi yukledigi icin eger kullanmissaniz bilirsiniz gizli telifli videolar felan oluyor onlari pas gecer onun disinda arada sirada tam yuklemiyor ama ondada 300 de 190 olmaz yani 400de 20 30 olur bence bu yuzden tam degil
Hocam valla ben olasiligi yazdim siz kanallar benim deyince zaten aklima bisey gelmedi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama bi ulasmaniz lazim galibahocam yine aynısı bu 5 oldubu gün teslim alıcam ve kalan eksiği gösteriyorum
ben bu kanalı 300 adet alamıyacam galiba
http://i.hizliresim.com/ZLY8pa.png
Hocam valla ben olasiligi yazdim siz kanallar benim deyince zaten aklima bisey gelmedi @Web_Scripti hocama bi ulasmaniz lazim galiba
Bu aralar bir problem var galiba, siparis verdim kanallara video yuklenmiyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi cevap verseydiniz en azından gece 12yi geçmiş yani 2 gündür hiç bi kanalda yükleme yok
Hocam ben [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamla bayagidir is yapiyorum bu kanallarda zaten eskiden kalanlar hic bi sekilde hakkimiz onda kalmaz bunu cok iyi biliyoeum fakat simdiye kadar sorun var. 1 ay 2 ay acilmayacak gibi biseyde olsa bi cevap bekliyordum kendisinden ins. Bi sikintisi yoktur doner elbethocam yaklaşık 20 gün oldu ne destekten nede forumdan cevap alabildim bende aynı şekilde video yüklenmiyor yüklense eksik yükleniyor ilgilenen yok para iadesi yok keşke biraz araştırsaydın para yatırmadan
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle herkese tek tek cevap vermeyi çok isterdim. Fakat sorular genelde hep aynı. Bu sistemin desteğine yetişemiyorum arkadaşlar. Tam otomatik bir sistem fakat günde 200 civarı kanal siparişi gelirken desteğine 100 tane soru geliyor. Bende o mesajları ortalama 10 günde 1 defa cevaplıyabiliyorum. Çünkü açıkcası 1 günü adam akıllı oturup hepsini cevaplıyorum.
Yükletmeleri kasıtlı olarak durdurmuştum. Çünkü beni zarara sokan üyeler görmeye başladım. Tekrardan yükletmeleri açtım ve gelecek özellikleri sayıyorum arkadaşlar.
1) Kanalı satın aldınız, beğenmediniz ve iade ettiniz. Kanalın şifresini sonra değiştirir veya içindeki videoları silerseniz bu kişiler panellerinde doğrulama istenecektir.
2) Beni zarara uğratmış hesaplara kanal iade etmeme zorunluluğu getiriyorum. Bildiğiniz üzere ben her kanalı 2 tl den alıyorum(kanalalsat.com) ve size kanal yüklenmiş, ünlem geçilmiş halde 7 tl ye veriyorum. Fakat iade hakkınız olduğu için her 7 tl başına 3 iade hakkı oluyor. Yani 70 tl yüklediyseniz en fazla 30 defa iade edebilirsiniz. Fazlasını sistem iade olarak alamaz. O iade hakkınız dolunca iade hakkınız kalmadı diye yazar. Çünkü 30 kanal iadesi demek 60 tl ben kanalı satana ödüyorum. Sistemim yüklemek için zaten en az 20-30 tl server masrafı bana oluşturmuş olacaktır.
Açık konuşmak gerekirse bir arkadaşı gördüm ve çok üzüldüm. 70 tl kredi almış şuana kadar 295 kanal iade etmiş ve 1 tane kanal almamış. Aslında bu 295 kanalında cogunun şifresinide değiştirmiş. Şimdi bu 295 kanalı bu şekilde iade eden arkadaş sen bana ortalama nereden baksan 550 tl zarar vermiş. Sırf kötü niyetli 1-2 kişi yüzünden bu şekile geliyoruz.
Yükletmeleri tekrardan aktif ettim kaldığı yerden devam edecektir.
Hocam bir sorum olacaktı mesela videoları yükledi sistem 7 gün sonra teslim aldık kanal içeriğini beğenmedik iade nasıl edebiliriz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.