sorun halledldi teşekkürler
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bir kanalımı aldıktan sonra paypalını değiştirmeyi unutmuşum şuan bir ödeme almayı düşünürken bir anda şok oldum paypal dashboard da farklı gözüküyor ve değiştiremiyorum
You cannot use this Payment Account, because it has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please enter another Payment Account or try again after the 15th of January, 2015.
nasıl yaparım nasıl değiştiririm yardımcı olacak arkadaşa ücret de veririrm bu işi yeni öğrendim sayılır çocuğuma ayıracağım vakti işten gelip o kanal için ayırdım elektirik doğal gaz hepsini ona bağladım yardımcı olursanız sevinirim
paypal: [email protected] gözüküyor
nasıl bir mail atmalıyım?
Paypalımı değiştirdim, ancak panelinizde değişiklik yapamıyorum. Rica etsem "[email protected]" olan hesabımı "[email protected]" ile değiştirir misiniz ? Gibi bir mesaj yeterli olacaktır.
Benimde İngilizcem yok ama bu anlaşılıyor herhalde hocam. Yollayabilirsiniz.pek ing bilmem ama
I changed my paypal, but you can not change your panel. Could you "[email protected] I" with my account "[email protected] I" and would you change?
doğru mudur hocam?
Benimde İngilizcem yok ama bu anlaşılıyor herhalde hocam. Yollayabilirsiniz.
arkadaşlar bir kanalımı aldıktan sonra paypalını değiştirmeyi unutmuşum şuan bir ödeme almayı düşünürken bir anda şok oldum paypal dashboard da farklı gözüküyor ve değiştiremiyorum
You cannot use this Payment Account, because it has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please enter another Payment Account or try again after the 15th of January, 2015.
nasıl yaparım nasıl değiştiririm yardımcı olacak arkadaşa ücret de veririrm bu işi yeni öğrendim sayılır çocuğuma ayıracağım vakti işten gelip o kanal için ayırdım elektirik doğal gaz hepsini ona bağladım yardımcı olursanız sevinirim
paypal: [email protected] gözüküyor
sen bu kanalı nerden kimden aldın....
birisi paypala bu yazıyı uyarı olarak yazablirken bunun gidip gmailini almış ve paypalına eklemiş.bu kişi aramızdan biri mi?
ayrıca bu PP değişimi çözülmeden, PP girilmiş kanal almayın.
sen nerden ve kimden aldın kardeşim onu da açıkla belki ulaşılır satan kişiye
yalcin dogan ı ytpara dan tanıyan var mı ona ait olarak imzalanmış
buldum hocam
[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION];
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.