Büyük bir hata yaptım bu işin ustası var mı:(

• Kullanıcı erbain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ben bu adresi rastgele yazmıştım bana ait değil paypal. Çözüm basit şimdi paypal adresinize yeni mail ekleyin daha önce quizde kullanmadığınız sonra quiz dashboarddan değişin paypalı o zaman değişir.

Not : Kanal alırken lütfen zamanında değişiklikleri yapın. Sıkıntı yaşamazsınız.

hocam şimdi

login

buna da girmiyor :(

:(((( iyice kötüye gidiyor durum

The password that you entered is incorrect. You cannot log into your dashboard.
Please try again in 3 hours, or contact partner care at [email protected].

hatası veriyor halbuki şifreden eminim

Mail adresleri neydi arkadaşlar quizin? [email protected] mu

sanırım evet ben buna gönderdim

hocam şimdi

login

Hocam dashboarddan hesaba şifre mi tanımladınız eğer öyle yaptıysanız sanırım sıkıntı vardı o sistemde. Birde hangi mailden bahsediyorsunuz, benden aldım dediniz ama. Üstelik kanalları size satalı bir buçuk aydan fazla oldu hocam zamanında neden yapmazsınız ki değişim. Üstelik o paypal adresinde ne kadar kanal varsa o dashboarda birleşmiştir. Quiz işleri fena çorba etti.

hocam şimdi

login

linkine tıklamaz olaydım yine 3 saatlik giriş blokesi yedik :D

Hocam dashboarddan hesaba şifre mi tanımladınız eğer öyle yaptıysanız sanırım sıkıntı vardı o sistemde. Birde hangi mailden bahsediyorsunuz, benden aldım dediniz ama. Üstelik kanalları size satalı bir buçuk aydan fazla oldu hocam zamanında neden yapmazsınız ki değişim. Üstelik o paypal adresinde ne kadar kanal varsa o dashboarda birleşmiştir. Quiz işleri fena çorba etti.

hocam aslında değiştiririm ama işte fakirin işi baklava yerken kırılır dişi hesabı

artık mail attım bakalım yardımcı olan herkesten Allah razı olsun teşekkürler

hocam şimdi

login

bende iki kanaldada aynı hatayı alıyorum vay arkadaş quiz iyice sapıttı bu ara.. şimdi diğer kanallarda login olmaya korkuyorum..

bu 3 saat olayı nedir arkadaşlar?

cevap geldi ne dediğini tam anlamadım anladığım kadarıyla 10 undan önce sisteme girip panelden değiştirmemi istiyor ama sıkıntı panele giremiyorum

şifremi kabul etmiyor

Profile login

Log into dashboard with your Profile Password:
PASSWORD

The password that you entered is incorrect. Try again.

gelen mail

Greetings!

QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard!

Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

You can change your payment method/details and profile data in your personal dashboard.

To change your payment method/details please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard before the 10th day of the month. Example: New payment method/details will be applied in October if you make changes before the 10th of October. If you change payment method/details on the 10th of October or later, new payment method/details will be applied in November.

Best regards,
The QuizGroup Team

hocam şimdi

login

şifrede +,-,; gibi semboller kullandınız mı? onları kabul etmiyor bug var dashboardda

harf ve rakam başka yok hocam

gelen mailde dashboard şifreni PASSWORD olarak değiştirdiklerini söylüyorlar. join.quizgroup.com linkinden tekrar giriş yapıp büyük harflerle PASSWORD şifresini girerek panele ulaşabilirsin. yukarıda verdiğin linkle deneme, yeniden join.quizgroup.com adresine girerek login başlat hocam

gelen mailde dashboard şifreni PASSWORD olarak değiştirdiklerini söylüyorlar. join.quizgroup.com linkinden tekrar giriş yapıp büyük harflerle PASSWORD şifresini girerek panele ulaşabilirsin. yukarıda verdiğin linkle deneme, yeniden join.quizgroup.com adresine girerek login başlat hocam

olmadı hocam :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri