Büyük Kıyım

• Kullanıcı Rio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rio

Kayıtlı Üye
Bu geceye damgasını vurdu mu büyük kıyım ?

vurdu galiba adsense de izlenim durdu kanalları kontrol etmedim.

benim bi ara para kazanma gitti sayfayı yenileyince eskisine döndü. korkuyorum :D

Bireyseldir hocam sıkıntı yok bende.

Felaket tellallıgı yapma arkadaşım.Neye dayanarak büyük kıyım başlıgı altında konu açıyorsun.Milletin tansiyonuyla oynuyorsun.Her kanalı kapanan büyük kıyım başlıgı altında konu açarsa işimiz var demektir.İş çıkarma gece gece.
Bol kazançlar.Saygılar...

Olağan kıyım oldu son 2-3 günde, son 2 haftada açılan kanallar kapandı, eski kanallarda problem yok.

Dün açtığım 30 a yakın kanalın hepsi spamdan kapandı. Arkadaşın konuyu açması bireysel yada tesadüf değildir. Eski kanallarımın hepsi ayakta yeniler mefta.

20-25 gün öncesine dokunmadı bu taramada. her ay yaptığı rutin taramadır. Yine aynı şekilde tarama yaptı. Tespit edebildiği spam kanalları kapattı. Bu tespiti en çok bir kanala günlük atılan 50 video ve üstüyse yapıyor. Bir şekilde birisi yakalanmışsa bu taramaya helede ip adresi static ise onun ip değişmeden kurtulmasının imkanı yok diyebilirim. Bu tür taramalar her zaman olucak önemli olan hiç bir kanala günlük 50 video üstü atmadan çalışmaktır. Ortak gmaile yönlendirme yapamamaktır, 5 gin boyunca gibi kısa sürede günlük 50 şer video atılıyorsa videoları atıktan sonra ve açıksa kanal adsenseye bağlanıp adsensedeki kapanma risklerini aza indirgemektir. Bir günde ip değiştirsenizde 10 larca kanala bilgisiyardan girmeyiniz, sonu hüsran olabilir. Spamden kapanmamak için herkesin çalışma yöntemine göre farklı bulunabilirlikler ortaya cıkar. Bana 4 tane kanal link mail ve şifre verildiğinde ben kaçtanesinin aynı kişiye ait olduğunu rahatlıkla tespit edebiliyorsam youtube da spamden 1 kanalı kapatırken diğer tespit etttiği kanallarıda uçurur. 1 kanala 1000 video basayım, diğerlerine 50 şer tane atayım hepsi de adsenseye bağlı olsun derseniz o adsenseye bağlı yeni yüklenme yapılmış kanalların gözünün yaşına bakmaz.

bence olay ,adsense ilede alakalı bir şekilde,adsensem yok kapanmada yok çok şükür

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] söylediklerinin doğru tespitler fakat şurda sıkıntı var tek bir maile yönlendirme olayı bunu istemesekte mecbur kalıp yapıyoruz. Çok kanal çalışan kişilerin bunları tek tek kontrol etmesi çok zor. Diyeceksinki bot ekranında sadece senin bot için söylemiyorum takip ediliyor. Çok başarılı değiller ya çok geriden geliyor veya net sonuçları alamıyorsun güncellemede sıkıntı oluyor vs.. bu konu için çözümün nedir.

ben partnerde de toplu kapanma yaşadım. olay tamamen çerezlerden veya alınan maillerin açılış yöntemlerinden kaynaklanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri