Büyük oyunu bozmak için 1 kasım'da oyum php'ye

ama abi kaldığım yerde doğuanadolu bölgesinin en uzman php cilerinden biri ile tanışıyorum ufak tefek işler alabiliyor burada ve bi hastahanede bilgi işlemci olarak sürünüyor :( seçim hakkında çok kararsızım aylık 2,250 maaş ile büyükşehirlerde geçim sağlanacağını düşünmüyorum bakalım nasip kısmet doğru yolu bulmaya çalışacağız bilge adamda okumayı düşünüyorum bunu dışında ekstra yol gösterirseniz bana sevinirim onun dışında fikirleriniz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim...

O Doğuanadoludaki bahsettiğin php'ci Adem A. Mi?

(bkz: sırtımızı jpg'ye png'ye ve gif'e yaslıyoruz)

Ahaha :D

100 oyun olsa yine php derim:) Ben yazılıma html, asp ve cgi ile başladım. Sonradan sırasıyla php, css, java, xml, jquery, addon sdk öğrendim.

Uzmanlık alanım ise php ve jquerydir. Php insan gelişimini arttırıyor. Jquery ise heyacan veriyor. Css yide iyi bilirim fakat pc başında 200 kez uyuya kaldıysam 200 üde css de oldu. Acayip sıkıcı:)

css nasıl sıkıcıdır hocam allah aşkına :)
css candır keyiftir css3 ve html-5 yeniliklerinden haberin vardır kesinlikle ben şahsen css ve htmlden aldığım keyifi hiç bişeyden almam ide olarak ta ST2 öneriyorum css yazarken sıkılmanı dikkatinin dağılmanı önlüyo ayrıca 2 harf ile 20-30harflik kodu yazabiliyosun

ayrıca
Bootstrap · The world's most popular mobile-first and responsive front-end framework.
Documentation - Materialize
bu iki framework css in canına can katar

css candır keyiftir css3 ve html-5 yeniliklerinden haberin vardır kesinlikle ben şahsen css ve htmlden aldığım keyifi hiç bişeyden almam ide olarak ta ST2 öneriyorum css yazarken sıkılmanı dikkatinin dağılmanı önlüyo ayrıca 2 harf ile 20-30harflik kodu yazabiliyosun

ayrıca
Bootstrap · The world's most popular mobile-first and responsive front-end framework.

Materialize bilmemede Bootstrap çok güzel bir frameworktur şuanda kodluyorum elimde bir iş var grid sistemine göre çizilmeiş bootstrap çok işi kolaylaştırıyor birde css frameworku olarakta SASS kullanıyorum oda daha bir işimi hızlandırıyor ve yazmama zevk katıyor.

Not: Materialize efektleri vs, daha güzel yapmışlar o konuda 1 adım önde ama kaynak olarak deskte olarak plugin olarak bootsrap çok önde.

Ama velekin (: AngularJS ve OOP Javascript şarttır, yoğunluk olarak jQuery kullansamda,

Son düzenleme:
PVP'i Seçerseniz :

Asgari Ücret 5000 lira olacak
Her doğan çocuk başına 500 lira vrilecek
0-18 yaş arası bireylere Çocukluk Maaşı Bağlanacak
Emekliler yılda 2 Defa olmak üzere en az 200 lira zam alacaklar :D

PVP server Kurdum bende :D Oylar PVP ye :D

ben oyumu html5 den yana kullanıyorum. Yenilik herzaman iyidir ;)

ayrıca

Bende kanalalsat ı bootstrap ile yapmıştım. 8-9 ticari sitemide öyle yaptım. :) Bilmiyorum kaç yıldır yapıyorsun ama ben 17 yıl oldu css ile boğuşmaya başlayalı. Gün geçtikçe sıkıldım.

Buarada tüm yazılımlarımda tek program kullanırım not pad ++ . Framework vs kullanmam. Geliştirici olarak firefox developer ile geliştiririm.

Zevkler ve renkler meselesi. Css zevksiz iş hocam:) Yenilik dediğin gibi güzel birşey. Php class a karşı biriydim. Hep function yapardım zevk olsun diye artık class yapıyorum:) Kendi içinde sağ elimle tutmak yerine sol elimle tutmak gibi oluyor. Zevk bence jquery de. Codecanyonda jquery satışlar yapmak, beğenilmem mesala zevk veriyor. Benimki zaten hobi. Hı hobi ciddi ticari olaya dönüşmüş mü evet. Ne yapalım 17 yıllık hobi olsun artık ciddi miltarda kazanç yani...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri