Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ama abi kaldığım yerde doğuanadolu bölgesinin en uzman php cilerinden biri ile tanışıyorum ufak tefek işler alabiliyor burada ve bi hastahanede bilgi işlemci olarak sürünüyorseçim hakkında çok kararsızım aylık 2,250 maaş ile büyükşehirlerde geçim sağlanacağını düşünmüyorum bakalım nasip kısmet doğru yolu bulmaya çalışacağız bilge adamda okumayı düşünüyorum bunu dışında ekstra yol gösterirseniz bana sevinirim onun dışında fikirleriniz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim...
O Doğuanadoludaki bahsettiğin php'ci Adem A. Mi?
Yok Hocam Fa. Gü.
Van' mi?
100 oyun olsa yine php derimBen yazılıma html, asp ve cgi ile başladım. Sonradan sırasıyla php, css, java, xml, jquery, addon sdk öğrendim.
Uzmanlık alanım ise php ve jquerydir. Php insan gelişimini arttırıyor. Jquery ise heyacan veriyor. Css yide iyi bilirim fakat pc başında 200 kez uyuya kaldıysam 200 üde css de oldu. Acayip sıkıcı![]()
css nasıl sıkıcıdır hocam allah aşkına
css candır keyiftir css3 ve html-5 yeniliklerinden haberin vardır kesinlikle ben şahsen css ve htmlden aldığım keyifi hiç bişeyden almam ide olarak ta ST2 öneriyorum css yazarken sıkılmanı dikkatinin dağılmanı önlüyo ayrıca 2 harf ile 20-30harflik kodu yazabiliyosun
ayrıca
Bootstrap · The world's most popular mobile-first and responsive front-end framework.
Documentation - Materialize
bu iki framework css in canına can katar
css nasıl sıkıcıdır hocam allah aşkına
css candır keyiftir css3 ve html-5 yeniliklerinden haberin vardır kesinlikle ben şahsen css ve htmlden aldığım keyifi hiç bişeyden almam ide olarak ta ST2 öneriyorum css yazarken sıkılmanı dikkatinin dağılmanı önlüyo ayrıca 2 harf ile 20-30harflik kodu yazabiliyosun
ayrıca
Bootstrap · The world's most popular mobile-first and responsive front-end framework.
Documentation - Materialize
bu iki framework css in canına can katar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.