Büyük Projem! Özgün Olmanın Doruk Noktası!

• Kullanıcı Javazbekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yok..

leyla ile mecnun un reyting rekorlari kirdigini hatirlamiyorum sadece sosyal medya fenomeniydi ve oylede kaldi.

rekor mu kırdı demişsin gene uçmuşum videoda o zaman :) Epey birinci gelmeye başlayınca bende kendimi tutamadım galiba :D Sizin gibi dikkatli kişilerin azlığı benim için önemli bu tarz hatalar olabiliyor :D

rekor mu kırdı demişsin gene uçmuşum videoda o zaman :) Epey birinci gelmeye başlayınca bende kendimi tutamadım galiba :D Sizin gibi dikkatli kişilerin azlığı benim için önemli bu tarz hatalar olabiliyor :D

Arti ekmek yedigin kapiyi pislersen o ekmekden olursun

videolarin basina ve sonuna guzel bir cingil tarzi birseyler yapsan marka olma yolunda emin adimlarla ilerlersin.

diger videolarinizi bekliyor olacagim. v

Benim ciddiyetim büyüktür dediğinde anlamalıydım:D neyse hocam şevkin kırılmasın ama bu sesle çok zor.farklı şeyler denemek lazım.

olamamış boşuna uğraşma bu ses ile olmaz

Sıkılmadan izledim güzel olmuş devamı gelir inş

Sesde güzel Videoda güzel, baştan sona sıkılmadan izletiyor videon. Önemli olanda bu zaten..

[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION]
videoya girdiğin etiketlere bak hocam

"oyun, oyun videolar\u0131, Ali Reyiz, AliReyizTR, korku oyunu izle, aksiyon oyunu izle, muratabigf, burak oyunda, \u00fc\u00e7 adam, survivor, komedi, korku, dizi izle, pepe izle, \u00e7izgi film izle, mustafa kemal atat\u00fcrk, ali abi, en g\u0131rg\u0131r oyun videolar\u0131, gameplayhd, daylight, the amazing spider-man 2, dead space 3, s\u0131\u00e7\u0131rtan oyunlar, sikindirik oyunlar, aga oyunlar, le\u015f oyunlar, ince oyunlar, tom ve jerry, buggs bunny, recep ivedik, recep tayyip erdogan, Top 40 (Radio Format), "

bu mu büyük özgünlüğün doruk noktası projen ??

Ses kesinlikle olmamış. 1 dakika ancak dayanabildim. :) Onun haricinde kurgu falan fena değil kanımca.

Bana bir hoparlör borçlusun , o sese 1 dk dayanamadım hoparlöre kafa attım.

şu tarzda bir şeyler çekmek benimde hayalimdi :)

Ezel ve Behzat Ç nerede kardeş hadi bunları geçtim cennet mahallesi nedir :D

ses o kadar kötü ki eksi butonuna bile basmadan kapattım.

rekor bende ilk sesi duyar duymaz alt f4

videoyu izledim gayet güzel (ses kapalıydı) yorumlardan sonra kulaklıgı takıp dinledim o şekilde izletmiyor gerçekden müdahaleye gerek yok geçisler sırasında dizinin orjinal müziğini kullanabilirdin.

:) Sesi o aradaki kalın ses yapayım o zaman size iyi gider olmaz mı :) Veya Selçuk Yöntem'i getireyim yada yazı ile yazarım onlar daha çok beğeniliyor veya Google Robotuna söyletirim sıkıntı yok ya :) Bir daha kine kendi sesimle okuyacağım o zaman hangi ses daha eğlenceli söylersiniz :)

Herkese selamlar arkadaşlar nihayet aklımda olan ve bir an önce bitirmeyi düşündüğüm projem gece 4'te sonlandı :) Beni çoğunuz tanırsınız zaten oyun videolarımdan. Abonem az olduğu için çektiğim o videolara bile özen göstermeden çekiyordum. Tabi bazı arkadaşlar beğenilecek hiç bir sebebi olmadığını falan filan söylemişlerdi. 100000 abonelik kanalların yaptığı yapmak yapmak yerine bugün farklı bir konsept uyguladım ;) Benim ciddiyetim büyüktür ve bu işte çok aboneli gördüğünüz kişileri afedersiniz ama cebimden çıkartırım :))

Buyrun videom beğeninize sunulur...

[BOMBA SUNUM] En İyi Türk Dizileri (TOP 10) - AliReyizTR Farkı İle... - YouTube

o kanal marka filigranı resmi boyutunu o kadar büyük nasıl yaptın kardeş kaç pixel boyutu söylermisin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri