Büyük yıkımı bende yaşadım,4 adsense ban !!!

Geçmiş olsun dostum. Bu meblağlara ulaşan kişi tekrar ulaşabilir üzme kendini Allah Sağlık versin. Yanlız benim dikkatimi çeken konu bu konuda da olduğu gibi pik yapmalar sanırım. Yani bir kanal yada adsense ayda ortalama 1000 TL kazanırken diğer ay bunun 3, 5 hatta 10 katı rakamlara çıkması incelemeye girmesine neden oluyor. Bazı arkadaşlar sormuş incelemeye takılmamak için limit ne falan diye bence herhangi bir limit yok hesabın kazanma dalgalanmaları daha önemli bu konuda bence.
Sözün özü bir yönten taktik bulduğunuzda bunu hemen abartıp pik yaptırmayın hesaplarınıza adım adım dalga dalga yükselmeler herzaman daha güvenlidir.

o değil de hocam adsenselerimin bazıları ilk ödemelerini alacak ve rakamlar xxxx tutarında o konuda umarım sorun yaşamam.

büyük geçmiş olsun hocam ama kötü şeyler yanında iyi şeyleri de getirir artık adsense'nin ölçüsünü iyi tutturursunuz :) yalnız şaka maka içim cız etti vallaha inşallah kaybettiklerinizi tekrar kazanırsınız

o değil de hocam adsenselerimin bazıları ilk ödemelerini alacak ve rakamlar xxxx tutarında o konuda umarım sorun yaşamam.

Tamda benim bahsettiğim olayı gerçekleştirmişsin. İnşallah birşey olmaz. Ben daha XXXX haneye çıkamadım daha yeni XXX hanelerdeyim. İlk adsense de ilk ayda nasıl bu kadar kazanç elde ediyorsunuz hayret doğrusu. O kadar okuyorum araştırıyorum çözemedim.

Tamda benim bahsettiğim olayı gerçekleştirmişsin. İnşallah birşey olmaz. Ben daha XXXX haneye çıkamadım daha yeni XXX hanelerdeyim. İlk adsense de ilk ayda nasıl bu kadar kazanç elde ediyorsunuz hayret doğrusu. O kadar okuyorum araştırıyorum çözemedim.

deneme-yanılma yöntemi yapmadan bu işi çözemezsin hocam, forumdaki konularda size direk kategori yazmazlar sadece yol gösterirler, uzun videolara yoğunlaşın ve video ortası reklamlarını açın.

deneme-yanılma yöntemi yapmadan bu işi çözemezsin hocam, forumdaki konularda size direk kategori yazmazlar sadece yol gösterirler, uzun videolara yoğunlaşın ve video ortası reklamlarını açın.

Ben de forumdan kategori söylesinler gibi bir beklentim yok. Kategoride sıkıntım yok sadece ünleme düşme, durup dururken para kazanmanın gitmesi gibi sorunlarl a uğraşıyorum. Vakit buldukça deneme yapıp bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
En çok canımı sıkanda videoyu atıyorum. Para kazanmayı açıyorum. 70-80 bilemedin 100-150 seyrediliyor sonra ne bir uyarı ne bir mail yada bir mesaj var ama yeşil dolar gitmiş. Videonuz para kazanmaya uygun değil diyor. Flag yiyince mi böyle oluyor. Cinsel içerik olsa da olmasa da başıma bu geliyor bazı videolarda.

kötü şeyler iyi başlangıçların habercisidir geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri