Buzzmyvideos'un bu ayki ödemesini alan var mı?

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
[MENTION=10476]emrekes[/MENTION] bunun bende farkındayım.. ödeme nasıl olur diye sordu arkadaş bende ingiliz sterlin olarak yatıyor dedim.. anladın sanırım şimdi. :)

Kusura bakma hocam yanlış anladım sanırım

buzzy çalışan var mı özgün kanalı sokmayı düşünüyorum kesintisi çok mu tavsiye eder misiniz

haziranda paypal gittikten sonra ödemeler sıkıntı hep diyorum biraz ytyi bilen adam partnerle uğraşmaz benim bir kanalım bu partnerde boşu boşuna kazancımın %20 sini veriyorum ödemelerde pp gittikten sonra sıkıntı ama illa r partnere gireceksen buzz sağlamdır bir partnere girmeni kafaya koyduysanız buzz olabilir ama adsense harbi candır

haziranda paypal gittikten sonra ödemeler sıkıntı hep diyorum biraz ytyi bilen adam partnerle uğraşmaz benim bir kanalım bu partnerde boşu boşuna kazancımın %20 sini veriyorum ödemelerde pp gittikten sonra sıkıntı ama illa r partnere gireceksen buzz sağlamdır bir partnere girmeni kafaya koyduysanız buzz olabilir ama adsense harbi candır

hocam öyle diyorsun da benim kanalda kesinti çok adsensede ve kazançta düşük şöyle diyim 10k göstörime 15 TL :) ve birde %15 civarı da kesinti

hocam öyle diyorsun da benim kanalda kesinti çok adsensede ve kazançta düşük şöyle diyim 10k göstörime 15 TL :) ve birde %15 civarı da kesinti

partnere girince onun üzerinde birde %20-25 kesinti gelecek.Partnere girince ne değişecek sanıyorsunuz bilmiyorum ama benim tavsiyem girmeyin.

ne alaka hocam partnerde %20 kesinti varda adsensede yokmu sanıyorsun. adsense de de %20 kesinti yapılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri