BuzzyMyVideos partnerlik hakkında, bir bakarmısınız.

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Selam arkadaşlar bir sorum olacak. Şimdi bizim bi arkadaşın kanalına 4 ay önce Buzzymyvideos partner teklifi göndermiş, arkadaş teklifi kabul etmiş fakat ondan sonraki aşamaları yapmamış. 4 ay önce gelen bi mail bulduk, o mailde bir link vermiş, hani hesabı aktif etmek için gibi bi link, onda isim soyisim v.s. gibi alanları doldurup başvuru gibi birşey gönderdik. Şimdi bu aşamadan sonra nolacak ? 4 Ay sonra yaptığımız bu işlemden sonra yeni mi kanal partnerde görünecek ? Gerçi şuan iş ortaklığı kısmında BuzzyMyVideos yazıyor. Fakat dashboard v.s yok ortada. Dashboard'ı nası alcaz ? O gönderdiğimiz forumdan sonra bize yine bi mail mi gönderecekler onay maili gibi ? Heralde burada da normal Partnerler gibi bi işleyiş mi olacak ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Şimdiden Teşekürler :)

Benimde 1 kanalım var pek ilgilenmiyorum şimdi baktım 15 dolar olmuş ,henüz ödeme almadım ama çizgi filme birebir ödeme alanı duydum. Kendi sayfalarına girin bilgilerinizi doldurun .eğer özgün videolarınız var ise gerçekten birebir ilgileniyorlar

Benimde 1 kanalım var pek ilgilenmiyorum şimdi baktım 15 dolar olmuş ,henüz ödeme almadım ama çizgi filme birebir ödeme alanı duydum. Kendi sayfalarına girin bilgilerinizi doldurun .eğer özgün videolarınız var ise gerçekten birebir ilgileniyorlar

Hocam zaten onların partner de kanal. Yanlız dediğim gibi sitelerinde Form doldurma işlemleri ni daha yeni yaptık. Bundan sonraki işlemler nolacak.? Onlardan mail mi bekleyelim yoksa biz mi ileti iletişime geçelim?

Telgraf yoluyla gönderilmiştir. -Dapadalk

Hocam zaten onların partner de kanal. Yanlız dediğim gibi sitelerinde Form doldurma işlemleri ni daha yeni yaptık. Bundan sonraki işlemler nolacak.? Onlardan mail mi bekleyelim yoksa biz mi ileti iletişime geçelim?

Telgraf yoluyla gönderilmiştir. -Dapadalk
hocam ben sitesinden panele girdim bilgilerimi güncelledim o kadar.

hocam ben sitesinden panele girdim bilgilerimi güncelledim o kadar.

Siteye girip bilgileri güncellediniz ya, şuan nasıl giriş yapıyorsunuz ? kullanıcı adı şifreyi mail olarak mı gönderdiler size. Biz isteği kabul etikten sonra gelen mail varya, bilgileri felan doldurma ekranı gelen bi link var o mailde, o maili işte daha yeni doldurduk. Halbu ki kanalda 4 ay önceden Buzzy den gelen istek kabul edilmiş. Bilgileri felan daha yeni doldurduk ama. Panele girmek için kullanıcı adı şifre istiyor ya, o kullancı adı şifre maile mi gelecek, yoksa birşeyler yapmamız lazım mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri