bycopra70100 Şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
[MENTION=9332]bycopra70100[/MENTION] Bu arkadaşdan 3 adet kanal aldım 4 gün önce. Aldıgım gun kanallara bir girdim hepsi patlak kapalı kanal

Pm attım cevap vermedi Ertesi günü konusuna 3 adet partner kanal alındı ama hepsi patlak cıkdı yazdım hemen cevap geldi konuya forumdaki başka birinden almışdım onun yüzüne kanallar patlamış şikayet ettim geregi yapıldı yazdı

Merhabalar İlkHarf adlı arkadas yüzünden arşivimde temiz hesap kalmamış gmail açımı ve hesapların güvenligi için hesap satısını kısa bir süreligine durdurdum.Bilgilerinize sunarım arkadasın 3 kanal ücreti ise iade edilecek pm ile bilgileri istendi.

Arkasına da paranız iade edilecektir hesap nonuzu yazın neyse hesap nosunu yazdım o gün gelmedi ertesi günü gelmedi mesaj attım ama adam mesajı okuyor galiye alıp cevap vermiyor buradaki konu 12 tl degil insanı salak yerine koyuyor bari gelipde konuya yazma birde millet güvenilir zanlediyor ve forumda zaten şikayet konuları mevcut para istemiyorum şimdi eminimki bahanelerle gelip paranı iade ediyorum yazacak daha önceki konuda oldugu gibi sadece böylelerinin burada olmaması gerekli Lütfen geregini yapın

Son düzenleme:
[MENTION=9332]bycopra70100[/MENTION] Bu arkadaşdan 3 adet kanal aldım 5 gün önce. Aldıgım gun kanallara bir girdim hepsi patlak kapalı kanal

Pm attım cevap vermedi Ertesi günü konusuna 3 adet partner kanal alındı ama hepsi patlak cıkdı yazdım hemen cevap geldi konuya forumdaki başka birinden almışdım onun yüzüne kanallar patlamış şikayet ettim geregi yapıldı yazdı

Arkasına da paranız iade edilecektir hesap nonuzu yazın neyse hesap nosunu yazdım o gün gelmedi ertesi günü gelmedi mesaj attım ama adam mesajı okuyor galiye alıp cevap vermiyor buradaki konu 12 tl degil insanı salak yerine koyuyor bari gelipde konuya yazma birde millet güvenilir zanlediyor ve forumda zaten şikayet konuları mevcut para istemiyorum şimdi eminimki bahanelerle gelip paranı iade ediyorum yazacak daha önceki konuda oldugu gibi sadece böylelerinin burada olmaması gerekli Lütfen geregini yapın

Hocam arkadaşla yaptığınız satışla ilgili ispatları burada paylaşmanız lazım. Öyle herkes birbirinden şikayetçi olursa vay geldi başımıza. :)
İspatları koyun arkadaşı konuya çağıralım bakalım ne diyecek?

Hocam arkadaşla yaptığınız satışla ilgili ispatları burada paylaşmanız lazım. Öyle herkes birbirinden şikayetçi olursa vay geldi başımıza. :)
İspatları koyun arkadaşı konuya çağıralım bakalım ne diyecek?

Pmleri koymam yeterli olur sanırım ? dekont da istiyorsanız onuda bırakırım böyle adamlara tahammül edemiyorum 12 tl istese surada yarısı gönderir
[MENTION=7855]capari_83[/MENTION] Buyrun Kanıtlar
Bu pm konusmaları

2Y1hkCo.png

Buda havale İşlemim

ZsMisTr.png

Son düzenleme:
bende kanal aldim ucude patlak cikti fakat para iadesini yapti

ben [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] den 50 tl ye 50 kanal aldım. şimdilik 20 ye yakını kanallara bile girmeden patladı.üstelik adam ortada yok

ben [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] den 50 tl ye 50 kanal aldım. şimdilik 20 ye yakını kanallara bile girmeden patladı.üstelik adam ortada yok

Yo adam gayet ortada son online oldugu saatleri kontrol ederseniz adam galiye alıp cevap vermiyor hepsi o acın şikayet konunuzu ve böyle adamlar kalmasın burada

ben @CyberTR den 50 tl ye 50 kanal aldım. şimdilik 20 ye yakını kanallara bile girmeden patladı.üstelik adam ortada yok
Hocam sikayet konusu açsaydınız keske. [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] iade ettiği halde banlandı geçen hafta. Sizin olayı bilmiyorum ama böyle durumlarda konu açıp belge koyarsanız daha yararlı olur. Sonuçta bu sekilde kimin haklı olup olmadını anlamıyoruz.

Hocam sikayet konusu açsaydınız keske. [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] iade ettiği halde banlandı geçen hafta. Sizin olayı bilmiyorum ama böyle durumlarda konu açıp belge koyarsanız daha yararlı olur. Sonuçta bu sekilde kimin haklı olup olmadını anlamıyoruz.

özür edit bana yazdıgınızı zanletmişim pardon

ilk patlak verdiğinde adama yazdık GARANTİLİ şekilde satıyordu mailleri..
sonraki patlamalarda yazmadım bile.
ama yönetim ceza verecekse koyarım kanıtları..
bir nevi yalan oldu şimdilik 15-25 tl arasındaki paramız.
daha sonrada patlar büyük ihtimal bakalım..
isterim ki Ceza veya Ban alsın. çünkü güvendik kanal aldık ( Garantili ) kanallar patladığında adam ortada yok...

Benim de CyberTR den aldığım 50 kanal patladı . Sadece birine giriş yapmıştım. Hepsi uçmuş cevap bile vermiyor pmlere

Merhaba arkadaşlar,
Kıyımın olduğu 3 Temmuz günü Ameliyat geçirmem nedeniyle ilgilenememiştim ancak 2-3 gündür buradayım ve pm'lere skype sorularına cevap veriyorum.

Arkadaşlar 3 aydır mail işi ile iç içeyim ve 1 aydır aralıksız olarak gmail satışı yapmaktaydım. 3 Temmuz günü yine bir toplu kıyım vakasına şahit olduk. 15 Mayısta, 27 Mayısta olduğu gibi bir toplu kıyım daha gerçekleşti. Bizden mail alan arkadaşlar olayın bizden kaynaklandığını ve iade yapmamı istiyorlar. Öncelikle şuna bir açıklık getireyim arkadaşlar ben konumda hiçbir şekilde "Bizim açtığımız kanallar kapatılmaz" gibi bir ifadede bulunmadım mail açarken kimseden farklı ekstradan yaptığım bir işlem yok. Evet bizden kaynaklı kapatılmalarda değişim garantisi vardır yazdım ve bu sürece kadar bir çok kişinin değişim iadesini yaptım kimse yapmadın diyemez fazlasıyla yaptım kapanan 1 ken 2 gönderdim.

Ancak forumun %90'ının kanalları kapanırken benim kanallarım da kapanınca sorun benden kaynaklı mı olmuş oluyor? Forumun üstadlarının [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 'nin [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 'in vs birçok kendi mailini kendi açan veya başkasından alan arkadaşımızın kanallarının da kapatıldığı bir süreçte benim kanallarım da kapatılınca suç benim mi olmuş oldu yapmayın.

Arkadaşlar bu son kanal ve mail kapanmaları satıcılardan olduğunu düşünmüyorum en sağlam bir kaç satıcıdan aldığım tüm mailler kapandı.

Bazı arkadaşlar 3c ile doğrulama yapmalarından dolayı olduğunu düşünüyor. Eski yeni aldığım mailler hep patladı 500 600 kadar toplu.

Merhaba arkadaşlar,
Kıyımın olduğu 3 Temmuz günü Ameliyat geçirmem nedeniyle ilgilenememiştim ancak 2-3 gündür buradayım ve pm'lere skype sorularına cevap veriyorum.

Arkadaşlar 3 aydır mail işi ile iç içeyim ve 1 aydır aralıksız olarak gmail satışı yapmaktaydım. 3 Temmuz günü yine bir toplu kıyım vakasına şahit olduk. 15 Mayısta, 27 Mayısta olduğu gibi bir toplu kıyım daha gerçekleşti. Bizden mail alan arkadaşlar olayın bizden kaynaklandığını ve iade yapmamı istiyorlar. Öncelikle şuna bir açıklık getireyim arkadaşlar ben konumda hiçbir şekilde "Bizim açtığımız kanallar kapatılmaz" gibi bir ifadede bulunmadım mail açarken kimseden farklı ekstradan yaptığım bir işlem yok. Evet bizden kaynaklı kapatılmalarda değişim garantisi vardır yazdım ve bu sürece kadar bir çok kişinin değişim iadesini yaptım kimse yapmadın diyemez fazlasıyla yaptım kapanan 1 ken 2 gönderdim.

Ancak forumun %90'ının kanalları kapanırken benim kanallarım da kapanınca sorun benden kaynaklı mı olmuş oluyor? Forumun üstadlarının [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 'nin [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 'in vs birçok kendi mailini kendi açan veya başkasından alan arkadaşımızın kanallarının da kapatıldığı bir süreçte benim kanallarım da kapatılınca suç benim mi olmuş oldu yapmayın.

Adamlar sizden saglam kanal istiyor siz alın bunlar sizin diyip gönderiyorsunuz adam bir acıyor ve kanal patlak bu şimdi sizin probleminiz degil mi ohhh ne ala ya burada ben günlük 300-500 kanal satayım isim doldurup doldurup göndereyim kanalın olmasına gerek yok zaten patlak acılmayacagı icin sorun yok bu kadar da olmaz pes dogrusu cevaplarınıza hayran kaldım buda yeni moda sanırım siz satış yapıyorsanız kontrol edip vereceksiniz karşınızdaki size isim olarak ödeme yapmıyor mail olarak ödeme yapıyor

Arkadaşlar bu son kanal ve mail kapanmaları satıcılardan olduğunu düşünmüyorum en sağlam bir kaç satıcıdan aldığım tüm mailler kapandı.

Bazı arkadaşlar 3c ile doğrulama yapmalarından dolayı olduğunu düşünüyor. Eski yeni aldığım mailler hep patladı 500 600 kadar toplu.

Hic alakası yok aynı şekidle bende c3 ile kanal actım neden teki de kapanmadı ??

ve ayrıyeteden benden ispat istendi buradaki konu giden degil salak yerine konulmak kimisi neymiş efendim hesap bilgileri istendi kimisi cevap vermez adam akıllı tek cümle yazmaz galiye alıpda üsteki yazan arkadaşlarda örnekleri var ozaman bu kadar kanal alan kişiler salak degil isme vermiyor parayı

Adamlar sizden saglam kanal istiyor siz alın bunlar sizin diyip gönderiyorsunuz adam bir acıyor ve kanal patlak bu şimdi sizin probleminiz degil mi ohhh ne ala ya burada ben günlük 300-500 kanal satayım isim doldurup doldurup göndereyim kanalın olmasına gerek yok zaten patlak acılmayacagı icin sorun yok bu kadar da olmaz pes dogrusu cevaplarınıza hayran kaldım buda yeni moda sanırım siz satış yapıyorsanız kontrol edip vereceksiniz karşınızdaki size isim olarak ödeme yapmıyor mail olarak ödeme yapıyor

Hocam ne dediğinizin farkında mısınız ? 1 Ay boyunca ben aralıksız satış yapmışım forumda 100ün üstünde kişiye satış yapılmışken kıyıma kadar yalnızca 2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. Beni bu ithamla yargılayamazsınız. Kıyım başka normal kapanmalar başka aynı anda forumun %90'ının kanalları kapanıyorsa bu senin suçundur diyemezsiniz.

[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] bu arkadaşta benim 10 tl lik iademi geri yapmıyor. Şehir dışındayım demişti ama geri döndü iade filan yaptıgı yok .. bu adamdan sakın kanal almayın sattıktan sonra sizi tınlamaz ..
[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] abicim adam burda skypeden yazdım mesaj dan yazdım konusuna da yazdım herhangi bir dönüş yok .. ilgilenin lutfen .. gerekni yapacağınıza inancım tam

Son aktif zamanı ise : 18 32 yani şimdi

Hocam ne dediğinizin farkında mısınız ? 1 Ay boyunca ben aralıksız satış yapmışım forumda 100ün üstünde kişiye satış yapılmışken kıyıma kadar yalnızca 2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. Beni bu ithamla yargılayamazsınız. Kıyım başka normal kapanmalar başka aynı anda forumun %90'ının kanalları kapanıyorsa bu senin suçundur diyemezsiniz.

Sizle benim bir sorunum yok ama beni karşı oldugum şu arkadaşlara belki normal sekilde bir acıklama yapsanız ne sizden para isteyecekler ne tek kelime söz yazacaklar buradaki % 50 kısmın diyelim 10 tel nin 20 tl nin peşine düşecegini sanmıyorum buradaki tek sorun en başdaki mesajda yazdıgıım gibi aptal yerine konmak sorun bunu yapıyorsunuz 1 tl de aynı 10 bin tlde aynı oluyor bu durumda

2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. bunları yazıyorsunuzda

yukarıdaki arkadaslar sanırım farklı kişilerden almış sizin isminiz benim konumda o nedenle gecdi kıyım diyip duruyorsunuz sorun bakım hangi maili kendi acıpda kıyım yaşayan bütün maillerinde cıkacakmı Spamdan kapanan kanalları karıştırmayın lütfen ve ayrıca pm nize bir bakarmısınız yukarıdakiler kac defa mesaj atmıs sizlere neden cevap verme geregi duymuyorsunuz merak ediyorum

Son düzenleme:
Sizle benim bir sorunum yok ama

2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. bunları yazıyorsunuzda

yukarıdaki arkadaslar sanırım farklı kişilerden almış sizin isminiz benim konumda o nedenle gecdi kıyım diyip duruyorsunuz sorun bakım hangi maili kendi acıpda kıyım yaşayan bütün maillerinde cıkacakmı Spamdan kapanan kanalları karıştırmayın lütfen ve ayrıca pm nize bir bakarmısınız yukarıdakiler kac defa mesaj atmıs sizlere neden cevap verme geregi duymuyorsunuz merak ediyorum

Siz isteyin size burda benden almayan ancak kanalları kapatılan 10larca kişiyi sıralarım size. mNote benden mi aldı da yukarıdaki bahsettiği gibi 500-600 hesabı kapanmış. Sadece benim açtığım kanallar kapatılıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Ayrıca yukarıdaki arkadaşlar kendi haklarını savunamıyorlar mı siz alakanız olmayan bir konuya niye bu kadar ilgi duydunuz saldıracak birini mi arıyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri