C-ID Kanallar 1000 TL den alinir

yakinda onada alirlar ya
bak mesela
turkweb.tv cok iyi premium yöneticisi
karadayi tv
artik dizi sektöründeki yapimcilarda hic olmassa bölüm basi 2-3 bin lira yt den almaya calisiyorlar
gelecek sezonda dahada artar premium kanallar.

öyle diyorsunda karadayi,kara para aşk,medcezir,kurt seyit ve şura gibi birçok yapım ayyapimtv network altında zaten birleşmiş.zaten ay yapım içerikleri.turkwebtv ise muhteşem yüzyıl için 1 milyon tl ödedi diye biliyorum.keza bugün internete düşen recep ivedik 4 ün bile hak taleplerini yönetiyorlar.ufak tefek işleri bilmem ama karşınızda şirket bulabileceğiniz işlere bulaşmayın.telif hakkı ihlalinin cezası çok ağır olabilir.

öyle diyorsunda karadayi,kara para aşk,medcezir,kurt seyit ve şura gibi birçok yapım ayyapimtv network altında zaten birleşmiş.zaten ay yapım içerikleri.turkwebtv ise muhteşem yüzyıl için 1 milyon tl ödedi diye biliyorum.keza bugün internete düşen recep ivedik 4 ün bile hak taleplerini yönetiyorlar.ufak tefek işleri bilmem ama karşınızda şirket bulabileceğiniz işlere bulaşmayın.telif hakkı ihlalinin cezası çok ağır olabilir.

Nollywood icin ariyorum bende zaten yeni nesil icerikler icin cok zor id saglamak
eski calismalar icin daha önce 2 defa patlatti beni avsar film gülsah film

1 milyon tl azmış, Muhteşem Yüzyıl`dan 3 sezonda ne para kırılırdı ama :D

aman kardeşim gözünüzü seveyim.şimdi sorun yok ama bu adamlar kafalarına eserde content id alayım derlerse ve sizin aldığınızı görürlerse geriye dönük güzel bir dava açarlar.

aman kardeşim gözünüzü seveyim.şimdi sorun yok ama bu adamlar kafalarına eserde content id alayım derlerse ve sizin aldığınızı görürlerse geriye dönük güzel bir dava açarlar.

davalik durum olmadi ama 1-2 de birsey olmuyor 3. kez gelirse karsidan direk askiya aliyorlar hesabi

yani sırf çok çok çok çok daha fazlasını kazanıcam diye hayatınızı riske sokmak ne derece doğru bunu bi düşünün derim. rozetmen kardeşim gayet insancıl yaklaşıp en ufak sıyrıklarla kurtulabilmeniz açısından bu fikri başından kafadan sökün atın demiş. bugün bi şey olmaz, 1 yıl sonra bi şey olmaz ama 2-3 yıl sonra senin aklından tamamen uçup gittiği zaman bi bakarsın kapına polisler gelmiş. gerek yok bence hayatı riske atmaya. para her zaman kazanılır. hele ki bu işte.

yani sırf çok çok çok çok daha fazlasını kazanıcam diye hayatınızı riske sokmak ne derece doğru bunu bi düşünün derim. rozetmen kardeşim gayet insancıl yaklaşıp en ufak sıyrıklarla kurtulabilmeniz açısından bu fikri başından kafadan sökün atın demiş. bugün bi şey olmaz, 1 yıl sonra bi şey olmaz ama 2-3 yıl sonra senin aklından tamamen uçup gittiği zaman bi bakarsın kapına polisler gelmiş. gerek yok bence hayatı riske atmaya. para her zaman kazanılır. hele ki bu işte.

güzel diyorsunda ben uzun zamandir id calisiyorum varipda sen 2014 hollywood filmine id alirsan zaten ucururlar seni. bir arkadas var türklerde magazin calisiyor id kanallarla günlük 15 bin dolar acilisla basliyor bakiyorsun bu adamin videosun 2 günde 500 bin olmus
hemen bota emir veriyoruz cekiyoruz sonuc : eslesen 3. taraf icerigi :)
önemli olan 1 tane 1 tane video sürerek yürümek
yei geliyor yabancilardan id kanali gectim film satin aliyorum
adam ***** gönderiyor bu is böyle birisi dese satiyorum id alinmis kanal
patliyacagini bilsem gene alirim. payi büyük her türlü avantaji var

varsa herseyi benim yönetebilegim bir kanal ben 2000 tl bile veririm işte burdan ilan ediyorum kardeş kusura bakma ama satmaz hiçkimse böyle bir kanalı

yabancilarda sadece bu isi yapan cok kisi var
bu forumda varmi diye merak ettim satan
demekki yokmus hatta kanalin ne oldugunu bilen yok
bu forumda eminim 20 kisiden fazlasi premium calisiyor dünya geneli gecmek icin
onlardan kimsede yanasmiyor konuya

bu content id dünya geneli geçme mevzusunu yeni yeni görüyorum aslında. konuyu kenara alayım da inceliyim bi ara neymiş ne değilmiş :D

yabancilarda sadece bu isi yapan cok kisi var
bu forumda varmi diye merak ettim satan
demekki yokmus hatta kanalin ne oldugunu bilen yok
bu forumda eminim 20 kisiden fazlasi premium calisiyor dünya geneli gecmek icin
onlardan kimsede yanasmiyor konuya

belkide haklısın sahsen ben bilmiyordum senin konunu görene kadar ama böyle kanallara dizi anime film ıvır zıvır atılmazki direk telif alacaksın nasıl olacakki böye e özgün çalışsan marka olmuş olman gerek birşekilde baya bir abone falan gerek bu konu hakkında biraz bbilgi verirsen mutlu olurum gerekirse pm den

belkide haklısın sahsen ben bilmiyordum senin konunu görene kadar ama böyle kanallara dizi anime film ıvır zıvır atılmazki direk telif alacaksın nasıl olacakki böye e özgün çalışsan marka olmuş olman gerek birşekilde baya bir abone falan gerek bu konu hakkında biraz bbilgi verirsen mutlu olurum gerekirse pm den

arkadaş da kıyıda köşede atılmış filmlere yüklencem diyordu yanılmıyorsam. hintlilere, zimbabwelilere falan.

saglam partnere üyeyseniz
ve 10.000 aboneniz varsa content id alabilirsiniz partner aracılıgıyla

tabi 10 k abone olana kadar patlarsınız ))

ElobMB.jpg

itiraz ederim işime bakarım :D sapmcıyız biz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri