C++ ile Veri Yapıları Ödevi Yaptırılacaktır

eptenaykiriyim

Kayıtlı Üye
Veri Yapılar Dersinin Ödevi için Bağıntılı liste ve yığın kullanılarak ödev yaptırılacaktır.
İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın detaylı bilgi vereceğim.
Ücrette anlaşılır.

Hocam siz neden yapmıyorsunuz ki ? Bence sizin yapmanız daha iyi kendinizi geliştirirsiniz. Hem hoca elbet anlatmıştır başkasına yaptırırsan bilgisayar okumanın ne anlamı var ki ?

:D C++ Browser Nedir Siz İyisiniz Yine 10 DK DA YapıyoM Ben Onu Transformıns Hilesi Yaptıydım 2 sene önce :D

Zamanı olmayabilir veya yapamıyor olabilir hocam ;)

Hocam bence uğraşırsa ücret vermeye de gerek kalmaz hem kendini geliştirir :) Bir programcı olarak söylüyorum. Ben orta derece Java biliyorum uğraşılmadan bir şeyler öğrenilmiyor maalesef hocam. :) Benim amacım kimseyi kötülemek değil yanlış anlaşılmasın, sadece tavsiye ediyorum.

ben programcı degilim arkadaşlar baş belası bir dersi geçmek zorundayım ve malesef bu saçma ders yüzünden bölümdeki herkes c++ bilen bilgisayarcılara yaptırıyor ödevi. c++ bilmiyorum.. son gün pazartesi teslim etmek zorundayım

gerçekten işi bilen biri için yarım saat sürer ama c++ bilgim yok 2 günde de hiç olmaz.

internetten bi araştırın hazır kodlanmışı vardır belki

Bu kadar cok bilgisayar üzerine okuyan arkadas var öyleyse Knight Online C++ tabanlı online bir oyun.
O oyunda item cogaltmayı bulun yani dupeyi, hergün askari ücret kadar para kaldırırsınız belkide daha fazla :)

Veri Yapılar Dersinin Ödevi için Bağıntılı liste ve yığın kullanılarak ödev yaptırılacaktır.
İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın detaylı bilgi vereceğim.
Ücrette anlaşılır.

C++ bilmiyorum ancak c# öğreniyorum sen ne yapilacak düzgünce yaz bakalim belki c++ kodlarini editleyip 2 güne yapabilirim

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri