C/windows/system32/logfiles/srt/srtTrail.txt

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Hocam alt tuşuna basılı tutup mac e girerek bootcamp klasörü altında user klasöründe bulabilirsin windowsdakileri.

Yaptım hocam teşekkürler bi an kulaklarım kızardı panikledim internette de eski konularda format format diyince çözümü soluğu burda aldım , şimdi bootcamp yardımcısından bölmeyi geri yükleyip sildim yarın düzgün kafayla tekrar kurarım windows u teşekkürler hepinize

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mac OSX kurulması için DVD ye ihtiyacınız olacak DVD media yoksa online recovery yapmanız gerekecek Apple 2012 den sonra çıkan cihazlara online recovery hizmeti veriyor.Kısaca boş diski takıyorsunuz online recovery ekranı geliyor ve tüm media ve recovery partitionları oluşturuluyor.Tabi ki uzun sürüyor onuda belirtelim.

Cihazda dvd okuyucu malesef yok zaten gerek te yok usb ile hallediyorum recovery derken windows un yedeğini istiyorum hocam mac os değil mevcut windows u yedekleyip, silip, formattan sonra geri yüklemek istiyorum

Cihazda dvd okuyucu malesef yok zaten gerek te yok usb ile hallediyorum recovery derken windows un yedeğini istiyorum hocam mac os değil mevcut windows u yedekleyip, silip, formattan sonra geri yüklemek istiyorum

windows-bootcamp-partition.jpg

Bu ekranda bütün bölümleri siliyorsun ve Windows kuruyorsun.
Sildikten sonra Mac OSX tekrar kurulum yapamazsın ama Windows kurulum media ile istediğin kadar format atabilirsin.
Kısaca mac pc ye dönüşüyor diyebiliriz.

Ne yaptın hocam dvd FALAN. o recovery'de işletim sistemi olmasa bile bir internete bağlanarak app store üzerinde online osx kurdurur sana ne usb ne dvd ye ihtiyaç duyarsın.

---------- Spam Engelliyici 01:05 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

o ekrandan değil hocam. bu ekrandan:)içerisinde osx olmadan windows kuramazsın maalesef

neyse iyi geceler:D

windows-bootcamp-partition.jpg

Bu ekranda bütün bölümleri siliyorsun ve Windows kuruyorsun.
Sildikten sonra Mac OSX tekrar kurulum yapamazsın ama Windows kurulum media ile istediğin kadar format atabilirsin.
Kısaca mac pc ye dönüşüyor diyebiliriz.

Bu ekrandan sadece bize windows için ayrılmış bölümü silebiliyoruz hocam mac için olan bölümü burada göremiyoruz dolayısıyla dokunamıyoruz.

Vaktim olursa fotoğraflarım [MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] çünkü bizzat sildim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri