Çağatay Akman | Amatör (!) Ses!

Backhoe

Kayıtlı Üye
Merhabalar,Herkese iyi forumlar hayırlı akşamlar.
Sizlere AOG'dan bir kardeşimi tanıtmak istiyorum,Kendi youtube kanalına bazı coverlarını yüklüyordu.
Amatör ancak şahsen ben dinlerken Profesyonel gibi dinliyorum,Sesi Bağımlılık yaptı.
Sizin de Yorumlarınızı almak isterim Kendisi hakkında.
O Ses Türkiye Elemelerini Geçti,Heyecanla bekliyoruz.

(Ortadaki Arkadaş 0:48'e alın)
https://www.youtube.com/watch?v=VYFo-ft1jss
https://www.youtube.com/watch?v=s8yAZeBZhGg
https://www.youtube.com/watch?v=s04VV0HEDpI
https://www.youtube.com/watch?v=gF-VsOzl-5M
https://www.youtube.com/watch?v=nmgWZGuDYUQ

Son düzenleme:
max. 2ci tura gelir, sesini dinlenebilir bulanlar olacaktır elbet ama bence yetenek sizsiniz tarzı bir yarışmaya şarkı söyleyerek katılınmamalı, şarkı söylemek yetenek değil bence, farklı platformlarda şansını denemeli, yaşı biraz ilerlesin barlarda sahne alarak ilerleme ihtimali olabilir

max. 2ci tura gelir, sesini dinlenebilir bulanlar olacaktır elbet ama bence yetenek sizsiniz tarzı bir yarışmaya şarkı söyleyerek katılınmamalı, şarkı söylemek yetenek değil bence, farklı platformlarda şansını denemeli, yaşı biraz ilerlesin barlarda sahne alarak ilerleme ihtimali olabilir

Zaten Yetenek Sizsiniz değil O Ses Türkiye'ye katıldı dostum :)
Görüşünüz için teşekkürler.

he ben yetenek sizsiniz diye okumuşum orayı, yinede ordan iş çıkmaz, farklı şekillerde yürümeli, ee tabi bir konservatuar şart

Bakalım hocam,Eğitimini almayı düşünüyor diye biliyorum.
Bence Bu kadar olumsuz değil ya durumu,şahsen arkadaşım diye değil 24 saat koysalar dinlerim :D

Bence Bu kadar olumsuz değil ya durumu,şahsen arkadaşım diye değil 24 saat koysalar dinlerim :D

yok ben olumsuz demedim, sadece gitar çalıp akustik takılmak olağandır, damga vuracak bir şarkın olmadıktan , arkan sağlam olmadıktan sonra bir başarı elde edebilmek imkansızdır, bakın onur koç felan filan vardı internette zorladılar, yarışmalara bile katıldılar, sonuç ne oldu, kıytı köşe barlarda takılıyorlar,:)

girsin konservatuara , zaten barajı geçtimi yetenekte varsa girer fakülteye, sonra hiç bişey yapamazsa senfoni felan takılır aç kalmaz, müzik sektörü zordur, :)

Edit : ses güzel hocam inşallah bi yerlere gelir ...

yine mi amcalar mı bişey vardı orda görmüştüm baya iyi sesi bence.O ses türkiye de tv de yayınlandımı daha hocam yoksa daha çıkacakmı

yok ben olumsuz demedim, sadece gitar çalıp akustik takılmak olağandır, damga vuracak bir şarkın olmadıktan , arkan sağlam olmadıktan sonra bir başarı elde edebilmek imkansızdır, bakın onur koç felan filan vardı internette zorladılar, yarışmalara bile katıldılar, sonuç ne oldu, kıytı köşe barlarda takılıyorlar,:)

girsin konservatuara , zaten barajı geçtimi yetenekte varsa girer fakülteye, sonra hiç bişey yapamazsa senfoni felan takılır aç kalmaz, müzik sektörü zordur, :)

Anladım hocam,ileticem kendisine :)

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:45 ----------

Edit : ses güzel hocam inşallah bi yerlere gelir ...

İnşallah hocam teşekkürler yorum için.

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

yine mi amcalar mı bişey vardı orda görmüştüm baya iyi sesi bence.O ses türkiye de tv de yayınlandımı daha hocam yoksa daha çıkacakmı

Teşekkürler hocam,henüz yayınlanmadı.

Şu soy ad sadece bızde var sanıyordum sonra turkıyenın her yerınden cıktı maşallah :D

Amatör sesin tadı ayrı hocam .
Ben açıkçası çok seviyorum fakat şarkı seçimini doğru yapması lazım. Sayko Saykan da bu tarz bi ortamdan çıktı 500K dan fazla dinlenen şarkısı var. Biraz grubun etkisi ve biraz daha profesyonel düşünerek iyi şeyler olabilir illa yarışma gerekmiyor. Youtube üzerinden şarkı yayınlayıp meşhur olmuş "yabancı" çok insan var. Biraz yardımla güzel şeyler yapabilir

Çocukla sohbetim olmuştu sesi gerçekten çok güzel ama kişiliği biraz çocuk olduğu için gelişmemiş, umarım iyi insanların elinde iyi şekilde büyüyebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri