Çakallık Paraylamı!...

• Kullanıcı mekskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mekskem

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu telif hakkı olayının iyice içine ettiler.
muhtemelen bana bu telifi yollayan .... bu forumdan biri.gerçekten hak sahibi olsada ihtar çekse neyse.şurda zaten spama takılmadan üç beş video atalım diye uğraşıyoruz.bi adinin biri çıkıyor senin içindeki bütün hevesi şevki vs alıp götürüyor.
youtubede 100lerce klonu olan salakça bi çizgi filmin sen nasıl olurda telif hakkı şikayetinde bulunabilirsin.hala aklım almıyor.arkadaşlar bu kaç oldu.bu şerefsizler için hesabımda patlasın adsensemde kapansın ama benim bu adama bişeyler yapmam lazım.taktım kafayı.
sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi aklı verin lütfen bu yaptıkları yanlarına kar kalmasın...

İbrahim ******* tarafından yapılan ve aşağıdaki materyalin hak ihlaline neden olduğunu iddia eden üçüncü taraf bildiriminin sonucu olarak bu materyal devre dışı bırakılmıştır:

Emilie - Emili nin ses kutusu
YouTube

Lütfen Dikkat: Telif hakkı ihlali olaylarının tekrarı, hesabınızın ve hesaba yüklenen tüm videoların silinmesine yol açar. Bunun olmasını önlemek için, lütfen haklarına sahip olmadığınız videoları silin ve diğer kullanıcıların telif haklarını ihlal eden başka videolar yüklemekten kaçının. YouTube'un telif hakkı politikasıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen Telif Hakkı İpuçları kılavuzunu okuyun: .

Yayınlarınızdan biri hak ihlali yaptığı gerekçesiyle yanlış bir şekilde tanımlanırsa, karşı bildirim gönderebilirsiniz. Bu süreçle ilgili bilgileri Yardım Merkezimizde bulabilirsiniz.
Hatalı veya kötü amaçlı bir bildirimde bulunmanın ciddi yasal sonuçlarının olabileceğini lütfen unutmayın.

Saygılarımızla,

— YouTube Ekibi

yapacagin en iyi sey karsi bildirim yapmaktir.
ama suna dikkat et, eger aciklamada youtube videosu bir baskasi tarafindan yeniden yuklendi diyorsa karsi bildiriminde pek sonuc vermeyecek tabi youtbeyi ikna edici birsey yazmaz isen... digeri ise kisiye ulasacaksin ayrica sikayet edecegim demeyeceksin kisinin ismini vereceksin kanala artik yapimciya sikayet edeceksin... sizin eseriniz uzerinden para kazaniyor para kazanmak icin yapmadigimiz halde hobi olarak yapiyoruz eylence olsun diye adam ihtar atiyor kac yillik kanalim kapanmak uzere diyeceksin kisiyede bunu soyleyeceksen... zaten gercekten elinde belgesi yok ise geri cekecektir.

bu sahtecileri bir kamyon kasasina dolduracaksin :) benzini dokup yakacaksin :D bunlar kendilerine simdi insami diyor yaw :d okadar kufur yiyorlar kimisi goruyor kimisi biliyor kimiside tahmin ediyor bile bilede yapilmaz ki yaw :)

Eger yanlis hatirlamiyorsam,forum yoneticileri boyle sahte telif olaylarina karsi bir grup kurmuslardi..Sahte telif atan kisinin sayfasina sahte telifler atip kapatiyorlardi..Bir danisirsan kendilerine iyi olur..

yapacagin en iyi sey karsi bildirim yapmaktir.
ama suna dikkat et, eger aciklamada youtube videosu bir baskasi tarafindan yeniden yuklendi diyorsa karsi bildiriminde pek sonuc vermeyecek tabi youtbeyi ikna edici birsey yazmaz isen... digeri ise kisiye ulasacaksin ayrica sikayet edecegim demeyeceksin kisinin ismini vereceksin kanala artik yapimciya sikayet edeceksin... sizin eseriniz uzerinden para kazaniyor para kazanmak icin yapmadigimiz halde hobi olarak yapiyoruz eylence olsun diye adam ihtar atiyor kac yillik kanalim kapanmak uzere diyeceksin kisiyede bunu soyleyeceksen... zaten gercekten elinde belgesi yok ise geri cekecektir.

bu sahtecileri bir kamyon kasasina dolduracaksin :) benzini dokup yakacaksin :D bunlar kendilerine simdi insami diyor yaw :d okadar kufur yiyorlar kimisi goruyor kimisi biliyor kimiside tahmin ediyor bile bilede yapilmaz ki yaw :)

hocam bu adama nasıl ulaşabilirim
Davacı İbrahim ********
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma YouTube videosu başka bir kullanıcı tarafından yeniden yüklendi. Kaynak video: YouTube

Arkadaşım geçen tartıştım forumdan biriyle bu konuda "SAHTE TELİF" attığını yazdığı için, bir Allah'ın kulu destek çıkıp yorum yazmadı herkes okudu geçti.Ama maalesef başımıza gelince canımız yanıyor.Konuya gelince, sahte olduğuna emin ol ver savcılığa uğraşma kalitesiz insanlarla.

Eger yanlis hatirlamiyorsam,forum yoneticileri boyle sahte telif olaylarina karsi bir grup kurmuslardi..Sahte telif atan kisinin sayfasina sahte telifler atip kapatiyorlardi..Bir danisirsan kendilerine iyi olur..

spamdan sonra bide bunlar türedi işimiz var artık :S

---------- Mesaj saat 23:29:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:14 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım geçen tartıştım forumdan biriyle bu konuda "SAHTE TELİF" attığını yazdığı için, bir Allah'ın kulu destek çıkıp yorum yazmadı herkes okudu geçti.Ama maalesef başımıza gelince canımız yanıyor.Konuya gelince, sahte olduğuna emin ol ver savcılığa uğraşma kalitesiz insanlarla.

kardeşim haklısında savcılığa ne diye verecem sonuçda video bizim değil.ama gerçekten video sahibi olsa içim yanmıyacak.adam dalgasına milleti uçurma sevdasına düşmüş baksana.ermeni bunlar töbe estafurullah zorla adamı günaha sokuyorlar :D

"sahte olduğuna emin ol ver savcılığa"

merak ettim yaş kaç?

"sahte olduğuna emin ol ver savcılığa"

merak ettim yaş kaç?

Yaşım orada yazıyor siz bir doktora görünün isterseniz. Savcıya vermek için videonun sizin olması gerekmez.Burada suç unsuru "kendinin olmayan bir videonun haklarını sahiplenmek" tir ve bu ciddi bir suçtur.Videonun gerçek hak sahibi müdahalede bulunmadıkça sizin o videyu yayınlamanız yasak değil.

Sahte telif arkadaşlar tartışmanıza bile gerek yok.Videoyu gizlemiş gerizekalı.

kardeş adam kıytırık bi kanal açıp telif atamazmı. uğraşılmaz hakkaten bunlarla. savcılık bişey yapamazki videonun telif hakları senin deil.

harbiden ha bide ...nin yaptığı yoruma bak sanki oturduda kendi yaptı çizgi filmleri :@

(sikayet uzerine silindi)

(sikayet uzerine silindi)

Ya kardeş facede yazmış telif hakkını aldım diyede. Bakkaldanmı veriyolar telif hakkını. Bana hiç inandırıc gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri