Çakallık Paraylamı!...

• Kullanıcı mekskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Vatandaş face de bu yorumu atmış.Anladığım kadarıyla telif hakkını almış;

(sikayet uzerine silindi)

ya hocam mantıklı olmak gerek milyon dolarlık çizgi filmlerin gösterim hakkını tv kanalları zor alıyor.baksana adama adsenseden 12$ kazandım diye seviniyor.bişeyin kafasını yaşadığı bellide neyin kafasını yaşıyor işte sorun orda :)

videoların telif hakkı elinde olan adam ya eşleşen verdirir videolara yada otomatik engellettirir

Yok hocam öyle değil, telif hakkı elinde olan istediğini istediği zaman yapabilir.Hatta eşleşen 3. taraf emri verse daha sonra kararından vazgeçip telif de atabilir.Sonuçta video adamın. (genel konuştum bu durum için değil)

Hocam, iyi güzel diyorsunuz da telif hakkını almak böyle kolay mı? Her önüne gelen böyle telif hakkını alabiliyor mu? o yapımın yapımcısı, senaristi dururken böyle elemanlar nasıl oluyorda telifini alabiliyor? Bu kadar kolaysa alalım bizde telif hakkı, hiç olmazsa kafa rahat bir şekilde yükleriz videoları...

"Ben de telif alacam bende" diyen yaşından küçük beyin yaşı bulunan bir arkadaş "Kazancımı Çalıyor" diyerek sahte telif atıyor.

YOUTUBE ALTYAPISI DÜZELTİLMELİ , Sadece Şirket belgesi olanların telifleri kabul edilmeli.

O bahsettiği çizgi filmin internet sitesinde dvd sini satıyorlar. Arkadaş da facebook'ta bi yerde çizgi filmin telifleri bana ait siparişlerini bile verdim yazmış. Acaba dvd yi satın aldığı için mi telifin ona ait olduğunu düşünmüş. Telifini aldım demesi bana da ilginç geldi.

---------- Mesaj saat 01:49:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:28 civarında gönderildi. ----------

telif atan arkadaş siteye üye olmuş ve telif uyarısı aldığını belirtmiş

http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/10133-arkadaslar-yeniyim-fakat-sitede.html

Gaspar Vidmar

hocam aradığın adamın youtube sayfa linkini yukarda verdim benimde bugün 3 kanalıma telif attı kanalların biri kapandı hatta arkadaş sahte telif atanlardan dolayı iyi para kazanan kanallını kaybetmiş sanırım

O bahsettiği çizgi filmin internet sitesinde dvd sini satıyorlar. Arkadaş da facebook'ta bi yerde çizgi filmin telifleri bana ait siparişlerini bile verdim yazmış. Acaba dvd yi satın aldığı için mi telifin ona ait olduğunu düşünmüş. Telifini aldım demesi bana da ilginç geldi.

---------- Mesaj saat 01:49:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:28 civarında gönderildi. ----------

telif atan arkadaş siteye üye olmuş ve telif uyarısı aldığını belirtmiş

http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/10133-arkadaslar-yeniyim-fakat-sitede.html

şaka gibi bu kişi o kişimi bilmiyorum ama üç ayrı hesaptan faceden arkadaşlarla dahil olmak üzere kanalı ihbar ettim cartoon cizgi hdyi.telif haklı videoyalrı yayınladığı için.madem biz yayınladık suç oldu oda bilsin haddini...

şaka gibi bu kişi o kişimi bilmiyorum ama üç ayrı hesaptan faceden arkadaşlarla dahil olmak üzere kanalı ihbar ettim cartoon cizgi hdyi.telif haklı videoyalrı yayınladığı için.madem biz yayınladık suç oldu oda bilsin haddini...

facebook hesabı paylaşılan kişi bu kişi hocam

aynen hocam o kişi olduğuna adım gibi eminim bana attığı maille forumda paylaştığı yazı neredeyse aynı :)

hocam bu adama nasıl ulaşabilirim
Davacıİbrahim ******
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma YouTube videosu başka bir kullanıcı tarafından yeniden yüklendi. Kaynak video: YouTube

Yorumlarin bir cogunu okudum, adama zaten ulasmislar hatta adam burda uye imis onu bile bulmuslar... Videolarida gizlemis gerizekali anladi buurdan ihtar gelecegini.... kardesim sende ona ihtar atacaksin, cekmiyorsa... facede birde yorum yapmis gece gece koptum :) fedaral mahkeme falan :D yotubeden kopyalamis yaziyi facedeki arkadaslarina FBI cilik oynuyor :D....

bu telif hakki alma isi kolaylastida bizim haberimiz mi yok, onun egelen sunun haklarini ben aldim yapmayin diyor :D bu forum uzaktan bakilinca cokmu salak gorunuyor yoksa bu gerizekalilar kendilerini cokmu akilli goruyor anlamadim :D

---------- Mesaj saat 05:08:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:04:14 civarında gönderildi. ----------

Hak yolunu bulmuş, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

740 izlenimden birden 12 Bine firlamis.... dogru durmamis belli utanmadan birde yardimmi istiyor :D bu cocuk salak otesi birsey yaw.... hem ona buna ihtar atiyor asilsiz izlenim topluyor yetmiyor birde kazancim kapandi diye agliyor ee yuh artik.

şimdi benim anlamadıgım nokta su beyler bir sürü telif yedim ama hiç ugrasmadım artık bundan sonra ugrasmak istiyorum.

Mesela adam bana telifi attı biz önce bunu kabul edip daha sonramı karsı bildirim yollucaz yoksa kabul etmedenmi?

şimdi benim anlamadıgım nokta su beyler bir sürü telif yedim ama hiç ugrasmadım artık bundan sonra ugrasmak istiyorum.

Mesela adam bana telifi attı biz önce bunu kabul edip daha sonramı karsı bildirim yollucaz yoksa kabul etmedenmi?
Hocam arkadaşlar sahte telifçilerden bahsediyor
gerçek firma ise birşey yapamazsın sahte telif ise karşı bildirim yaparsın tabi 2 kanalı sahibide gelende bu işten zararlı çıkar +
sahte olduğunu bildiğin yada düşündüğün şeyleri kabul etme forumda sor yardımcı olunur

Not : Şu sahte telifcilik vs olaylarında herkez zararlı çıkar yani birbirinin ekmeğiyle oynamaktan bıkmadılar gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri