Çalınan Hesabı Kapatma

TupacWest

Kayıtlı Üye
2 Sene önce kenarda dursun bir gün lazım olur diye bir youtube hesabı almıştım. Hatırladığım kadarıyla bir kaç gün sonra da bilgisayar virüs kaynıyor diye formata götürmüştüm. Formattan sonra unuttum, 2 senedir hiç girmedim. Dün tesadüfen youtube'da gezerken gördüm. Hesap büyük ihtimalle çalınmış, Benimle ilgisi olmayan videolar yüklenmiş. Videolarla Nefret söylemleri ve hakaretler var.

Kayıt olurken, hesabımı Google'a bağlamamıştım. Yani o zamanlar Google'a bağlama diye bir şey yoktu.
Şifresini Hatırlamıyorum.
E-Posta adresini hatırlamıyorum.

Form filan doldurdum, verdiğiniz bilgiler eşleşmiyor dedi.
Eskiden kullandığım bir kaç e-posta adresini denedim, Bu adrese kayıtlı hesap bulunamadı diyor.

Dün bir kaç arkadaşa mesaj atıp o hesabı şikayet etmelerini söyledim. Fakat şimdi baktım ki hala kapanmamış.

Allah aşkına yardım edin, o Hesabı silmek zorundayım, En azından sildirmek istiyorum yani. Ne yapabilirim? Dünden beri uğraşıyorum denemediğim yöntem neredeyse kalmadı.

---------- Mesaj saat 10:58:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:16:10 civarında gönderildi. ----------

Lütfen cevap verin arkadaşlar lütfen

Hocam,silmek ne işe yarayacak ki?

Bunlarla uğraşmayın , para kazanmanıza bakın siz.

Orada paylaşılanlardan siz sorumlu değilsiniz , hesabı kullanan sorumlu.

Hocam,silmek ne işe yarayacak ki?

Bunlarla uğraşmayın , para kazanmanıza bakın siz.

Orada paylaşılanlardan siz sorumlu değilsiniz , hesabı kullanan sorumlu.

Hocam O hesabı ben açtım sonuçta yarın öbürgün bişey olursa benimde başım yanıcak. Ek olarak çalan kişi para kazanma amacıyla çalmamış, propaganda videoları yayınlamış nefret söylemleri ve hakaretler var. O yüzden kapansın istiyorum. (Biraz paranoyaklık var kusura bakmayın),
O Hesabı şikayet ettirerek (Flaglama, Kullanıcıyı Bildir yöntemiyle) koyulan 6 videodan 1 tanesini kaldırtmayı başardım.
Şimdi o hesap ihtar mı almış oldu? Daha kaç ihtar alırsa hesap kapanır? Kapattırmanın başka yolu var mıdır ki?

Hocam O hesabı ben açtım sonuçta yarın öbürgün bişey olursa benimde başım yanıcak. Ek olarak çalan kişi para kazanma amacıyla çalmamış, propaganda videoları yayınlamış nefret söylemleri ve hakaretler var. O yüzden kapansın istiyorum. (Biraz paranoyaklık var kusura bakmayın),
O Hesabı şikayet ettirerek (Flaglama, Kullanıcıyı Bildir yöntemiyle) koyulan 6 videodan 1 tanesini kaldırtmayı başardım.
Şimdi o hesap ihtar mı almış oldu? Daha kaç ihtar alırsa hesap kapanır? Kapattırmanın başka yolu var mıdır ki?

Hocam 3 ihtarda kapanması lazım. Ayrıca internet üzerinden nefret söylemi yapılan kişiler yasalarla korunmuyorsa hakkınızda dava açılamaz.

Türkiye yasalarına göre sadece Atatürk yasalarla korunmaktadır ve Atatürk hakkında nefret söylemi yasaktır.

Yani Atatürk videoları dışında hiçbir videodan sorumlu tutulamazsınız. Ayrıca dava açılsa bile yükleyenin ip adresi incelenir.

sahte telif at kanal kapansın

2 Sene önce kenarda dursun bir gün lazım olur diye bir youtube hesabı almıştım. Hatırladığım kadarıyla bir kaç gün sonra da bilgisayar virüs kaynıyor diye formata götürmüştüm. Formattan sonra unuttum, 2 senedir hiç girmedim. Dün tesadüfen youtube'da gezerken gördüm. Hesap büyük ihtimalle çalınmış, Benimle ilgisi olmayan videolar yüklenmiş. Videolarla Nefret söylemleri ve hakaretler var.

Kayıt olurken, hesabımı Google'a bağlamamıştım. Yani o zamanlar Google'a bağlama diye bir şey yoktu.
Şifresini Hatırlamıyorum.
E-Posta adresini hatırlamıyorum.

Form filan doldurdum, verdiğiniz bilgiler eşleşmiyor dedi.
Eskiden kullandığım bir kaç e-posta adresini denedim, Bu adrese kayıtlı hesap bulunamadı diyor.

Dün bir kaç arkadaşa mesaj atıp o hesabı şikayet etmelerini söyledim. Fakat şimdi baktım ki hala kapanmamış.

Allah aşkına yardım edin, o Hesabı silmek zorundayım, En azından sildirmek istiyorum yani. Ne yapabilirim? Dünden beri uğraşıyorum denemediğim yöntem neredeyse kalmadı.

---------- Mesaj saat 10:58:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:16:10 civarında gönderildi. ----------

Lütfen cevap verin arkadaşlar lütfen

Nasıl oluyorda Kardeşim Senin hesabını Çalıp Video yuklesinler ki
Ayrıca Senin sorumlu olduğunu Kim söylemiş
senin Hesabın Çalındığını belirtiyorun ve şikayet ediyorsun
Bu kapatmanın tek yolu var Gerçekten Seninse hesab Alırsın kapatırsın.
2 Sene önce kenarda dursun bir gün lazım olur diye bir youtube hesabı almıştım.
Herhalde e posta adresini Unutmak İçin açmadın Lazım olur diye açtın.
Bence Hiç korkma Gerek Yok Yaslan Geriye Rahatına bak Endişe etme
Videolar Senin pc den yuklenmediği Sürece Sorun yok.
Ayrıca Bu işin İçinde Art Niyetin Olmadığını NEreden bilecez. çok aşırı derecede korkuyorsan savcıya git bildir kanalı yarın öbürgün bişe olursa senin başın yanmaz kanalı Pm olarak alalım bi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri