2 Sene önce kenarda dursun bir gün lazım olur diye bir youtube hesabı almıştım. Hatırladığım kadarıyla bir kaç gün sonra da bilgisayar virüs kaynıyor diye formata götürmüştüm. Formattan sonra unuttum, 2 senedir hiç girmedim. Dün tesadüfen youtube'da gezerken gördüm. Hesap büyük ihtimalle çalınmış, Benimle ilgisi olmayan videolar yüklenmiş. Videolarla Nefret söylemleri ve hakaretler var.
Kayıt olurken, hesabımı Google'a bağlamamıştım. Yani o zamanlar Google'a bağlama diye bir şey yoktu.
Şifresini Hatırlamıyorum.
E-Posta adresini hatırlamıyorum.
Form filan doldurdum, verdiğiniz bilgiler eşleşmiyor dedi.
Eskiden kullandığım bir kaç e-posta adresini denedim, Bu adrese kayıtlı hesap bulunamadı diyor.
Dün bir kaç arkadaşa mesaj atıp o hesabı şikayet etmelerini söyledim. Fakat şimdi baktım ki hala kapanmamış.
Allah aşkına yardım edin, o Hesabı silmek zorundayım, En azından sildirmek istiyorum yani. Ne yapabilirim? Dünden beri uğraşıyorum denemediğim yöntem neredeyse kalmadı.
---------- Mesaj saat 10:58:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:16:10 civarında gönderildi. ----------
Lütfen cevap verin arkadaşlar lütfen
Kayıt olurken, hesabımı Google'a bağlamamıştım. Yani o zamanlar Google'a bağlama diye bir şey yoktu.
Şifresini Hatırlamıyorum.
E-Posta adresini hatırlamıyorum.
Form filan doldurdum, verdiğiniz bilgiler eşleşmiyor dedi.
Eskiden kullandığım bir kaç e-posta adresini denedim, Bu adrese kayıtlı hesap bulunamadı diyor.
Dün bir kaç arkadaşa mesaj atıp o hesabı şikayet etmelerini söyledim. Fakat şimdi baktım ki hala kapanmamış.
Allah aşkına yardım edin, o Hesabı silmek zorundayım, En azından sildirmek istiyorum yani. Ne yapabilirim? Dünden beri uğraşıyorum denemediğim yöntem neredeyse kalmadı.
---------- Mesaj saat 10:58:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:16:10 civarında gönderildi. ----------
Lütfen cevap verin arkadaşlar lütfen