Çalıntı kredi kartıyla dolandırılma (cecenistan)

herkesle ticaret yapılmaz işine güvendiginiz düzgün insanlarla ticaret yapın her işinde bir adabı var 2 3 lira 10 kurus 50 kuruş muhabettine bu duruma düşenlere üzülemiyorum hiç zaten belliydi yani benzer konular görüyorum zaman zaman birseyi piyasanin altinda satan heleki bu faturadir kontürdür vesairedir süphelenirim mail işide buna adam geliyor foruma 1 mesaj mail satiyor piyasanin 20 kurus altinda 1 ay sonra kayıp 2 3 ay sonra konusu aciliyor sifreleri degistirmis dahsbordu degistirmis vesaire vesaire üzülmem kimsede tepki vermesin ucuz etin yahnisi meselesi ibret almak lazim

ufak miktarlarda kontör almıştım sadece :/ bi sıkıntı çıkmaz de mi.d

Yanlış hatırlamıyorsam bu olay r10 da olmuştu. Dediğin gibi fatura ödeme noktalarından bile yüksek meblalarla ödeme yapmıştı. Başı ağrıyan herkese geçmiş olsun umarım kısa zamanda sorun çözülür...

Burada da konusu vardı. Burada da insanları dolandırdı.

bnede fatura yatıttırıcaktım atar yaptı falan yaptırmadıydım iyikide yaptırmamışım geçmiş olsun

Bu tur konular yasaklanmali forumda , bi urun piyasadan daha ucuza satiliyorsa illaki bi bit yenigi vardir , ayni sekilde forumda ucak bileti ve benzinde satiliyor , ordada kesinlikle bi bit yenigi var , simdi degil ama bi sure sonra o konu yuzunden de birilerine dava acilirsa sasirmam.

bu cecenistanın en son girdiği ip ve saatleri adminden rica edebilirsin. ya da savcılığa gittiğinde bir belge ile adminlerden alabilirsin.

Arkadaşlar aranızda nevşehirli varmı bana ordan sağlam bi avukat lazım yardımcı olabilecek varsa veya bu işlerden anlayan birisi yardım ederse sevinirim. Yada başından böyle bir olay geçip nasıl bir süreç geçirdiği bana ulaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar aranızda nevşehirli varmı bana ordan sağlam bi avukat lazım yardımcı olabilecek varsa veya bu işlerden anlayan birisi yardım ederse sevinirim. Yada başından böyle bir olay geçip nasıl bir süreç geçirdiği bana ulaşırsanız sevinirim.
Bu konuda sana çok net söyleyeceğim tek yapman gereken acil bir avukat tut çünkü bu işin 3-6 yıl arası yatarı var. Tutacağın avukat muhakkak ceza avukatı ve ceza davalarında tecrübe sahibi olan bir avukat olsun. Öyle boşanma çek senet haciz işi yapan av ler ile olmaz. Paraya acıma sonra çok pişman olursun.

böyle avukat tutacak bir durum var mı ? dava açıldı demiştiniz ama hiçbir kanıt yok bir şey yok sizin kullanmadığınız haberinizin olmadığı açık.Siz yetkili biriyle görüştünüz mü hocam ? sizi suçluyacak bir durum yok bence

arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım karakoldan çağırdılar diye ifademi verdim ama şimdi e devletten baktım hakkımda dava açılmış kredi kartı kullandırma ve yayma ile alakalı kartı kullanılan kişi müşteki ben sanık olarak başına daha önce böyle bir durum gelmiş olan varmı. yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim bu arada dava nevşehirde açılmış.
Hocam Hukuk Fakültesinde okuyorum bilgimin dahilinde bir konu bu şu anda suçlu olarak yargılanıyorsunuz bilginiz olsun en kısa sürede mahkeme veya savcılığa itiraz dilekçenizi vermeniz gerekmektedir aksi halde duruşmada verilen cezayı itirazsız çekebilirsiniz.

Bu konuda sana çok net söyleyeceğim tek yapman gereken acil bir avukat tut çünkü bu işin 3-6 yıl arası yatarı var. Tutacağın avukat muhakkak ceza avukatı ve ceza davalarında tecrübe sahibi olan bir avukat olsun. Öyle boşanma çek senet haciz işi yapan av ler ile olmaz. Paraya acıma sonra çok pişman olursun.
Hocam avukat tut diyorsunda daha dava yeni açıldı hiç duruşmaya çıkmadım ve ben gebzedeyim avukatı buradan tutarsam yüklü bir para alırlar nevşehirden arıyorum ama net birşey diyen yok. doğru cezası o 3-6 yıl arası ama yatarı yok o kadarda millete korku salma :) zaten 3,5 atıyorum :)
böyle avukat tutacak bir durum var mı ? dava açıldı demiştiniz ama hiçbir kanıt yok bir şey yok sizin kullanmadığınız haberinizin olmadığı açık.Siz yetkili biriyle görüştünüz mü hocam ? sizi suçluyacak bir durum yok bence

aynen şuan için bende avukat tutmayı düşünmüyorum sadece olay mı nevşehirde oldu yoksa şikayetmi ordan yapıldı onu bulsam gebzede o tarihte çalıştığımın delili var. Ben ilk aşamada tüm deliller ve savunmamı yollayıp dava günü gideceğim sonuç aralık aralık ayında burdan söylerim tabi hemen çıkmaz o ayrı

Hocam Hukuk Fakültesinde okuyorum bilgimin dahilinde bir konu bu şu anda suçlu olarak yargılanıyorsunuz bilginiz olsun en kısa sürede mahkeme veya savcılığa itiraz dilekçenizi vermeniz gerekmektedir aksi halde duruşmada verilen cezayı itirazsız çekebilirsiniz.

nasıl suçlu olabiliyor ki hocam adamın bir faturası ödenmiş bunun adamın ödediğine dair hiçbir kanıt yok bir şey yok adam kredi kartı çalsa kendi ismine bir faturayı öder mi çok saçma bence.Sizce bu durum nasıl sonuçlanır ?

itiraz dilekçesin nasıl vereceğim hakkımda bir dava var. daha dava başlamadı aralık 22 sinde olacak dava gitmeden önce nasıl bir itiraz dilekçesi nereye verebilirim.

itiraz dilekçesin nasıl vereceğim hakkımda bir dava var. daha dava başlamadı aralık 22 sinde olacak dava gitmeden önce nasıl bir itiraz dilekçesi nereye verebilirim.
Hocam Adliye Önünde dilekçe yazanlar var olayı anlat hemen yazsınlar dilekçeyi götür ver

Hocam Adliye Önünde dilekçe yazanlar var olayı anlat hemen yazsınlar dilekçeyi götür ver

tamam birde senin dediğini yapalım yarın o zaman ama ben nevşehir adliyesine dosyama bir dilekçe göndereceğim kanıtlarıyla beraber eğer ondan bahsediyorsan onu yarın veya bu hafta içi yapacağım dosyada ön bilgi olsun diye

arkadaşlar konu hakkında belki merak edenler vardır 22 aralıkta duruşmaya katıldım üşenmedim nevşehire gittim iyikide gittim hakime hanım suçsuz olduğum kanaatine vardı ve ilk duruşmadan beraat kararı verdi. Allahtan bu iştende kurtulduk ticaret yaparken gerçekten çok dikkat edin

arkadaşlar konu hakkında belki merak edenler vardır 22 aralıkta duruşmaya katıldım üşenmedim nevşehire gittim iyikide gittim hakime hanım suçsuz olduğum kanaatine vardı ve ilk duruşmadan beraat kararı verdi. Allahtan bu iştende kurtulduk ticaret yaparken gerçekten çok dikkat edin

ilk hayırlı olsun benden olsun bizim sonumuz da hayr ola

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri