Calısır Durumda Olan Telefon Sistemleri

AntonioMontana

Kayıtlı Üye
Baslıktada belirttigim gibi arkadaslar bir kac kanalımı AdSense'den baglantısını kesmek icin silmem gerekiyor fakat hangi sistemi kullandıysam numara kullanıldı diyor :)

Eger varsa bildiginiz sistem veya yardımcı olabilecek birileri olursa cok makbule gecer.Tesekkürler.

Not: K7, 3CX kullandım ama nafile.

Rica ederim gerekli anlatım videoları youtube de mevcut kımse tarafından kullanılmıyor no ların spama düşme gibi olasılıgı cok düşük eskıden kullanıyordum sımdı kullanmıyorum kanala ıhtıyacım olmadıgı ıcın umarım ısıne yarar

hangisini kullanırsan kullan fayda edeceğini sanmıyorm bazı hesaplar o şekilde hata veriyor ve ne yaparsan yap silemiyorsun.kullanılmamıs bir cep numarayı yazsanda aynı hatayı alacaksındır

hangisini kullanırsan kullan fayda edeceğini sanmıyorm bazı hesaplar o şekilde hata veriyor ve ne yaparsan yap silemiyorsun.kullanılmamıs bir cep numarayı yazsanda aynı hatayı alacaksındır
Yok dün bana da oldu her yolu denedim callromania dahil sürekli kullanılmış numara dedi ben de evden birinin cep no ile sildim hakikaten hepsi kullanılmış :cool:

[MENTION=7359]spamci baba türbesi[/MENTION] nasıl çalıştığını biliyorsanız bir konu açarsanız sevinirim hocam pingmobile ile ilgili

3cx çalısıyor sorunsuz sekilde arkadasların da dediği gibi bazı kanallarda bu sıkıntı oluyor hangi numarayı yazarsan yaz bu uyarıyı veriyor ama kendi numaranıza sms isterseniz sorun gideriliyor kendi numaranız veya ailenizden birinin numarasına sms isteyin yani baska türlü olmaz o :)

Hocam git ücretli onaylar sende

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri