Çalışıyorum para da istemiyorum :)

YT ile tamamen alakasız olucak ama ben sana bir kaç para kazanma için tavsiye vereceğim. Sana tavsiyem 25 tl verip al bi java kitabı ve turkcell'in kendi sitesinde android üzerine yazılar var orayıda incele biraz yani kısacası android uygulama yap içine reklam koy sonra google play'e yolla . Benim şu sınavlarım bitsin ben öyle yapıcam java biliyorum ama kullanamıyorum işte zamanım olmuyor.. Flappy bird oyunu ilk gece'de 50.000 $ kazanmıştı reklamlardan. Aklında bulunsun bence programlamaya meraklıysan :)

Fazlasıyla meraklıyım hocam :) elektrik elektronik müh. okuyorum ve bırakıp bilgisayar müh. de okuyup sağlam bi temel yapmayı da düşünüyorum :)..android oyunlar ve programlara dair de eğitim setleri var elimdenetten indirdiğim ilk fırsatta atılacam inş :)..İsterseniz irtibatta olalım tecrübeleriniz vaarsa benimle de paylaşırsanız sevinirim :)

Şuraya sağlam bir yorum yapayım beni örnek alabilirsin.
Hayatımı, yaşamımı artık neredeyse youtube üzerine bağladım sayabilirim.

Yardım istemek şahsen kolay yol. Kolay yoldan para kazanılmaz deniliyor gerçekten doğru. Birisi size bir şeyler öğretse bile siz yine de bildiklerinizi göreceksiniz. O arkadaş size tutup da bir videoyu 500 k izletip nasıl telif yemezsin vs bunları öğretmeyecek.

Bence tabi tamamen bence. 1 sene çalışıp eğer ki bu sektörde tutunamadıysanız ciddi bir sorun var demektir. Yani neden diye sorarsanız sadece 5 ay'ın 1'er saati zaman ayırsanız bile illa ki bir kategori de bir video tutturup bir kategoriye devam edebilirdiniz.

Bu işte en önemli üç şey, sabır, azim ve çok çalışmak. Benim kadar bilgiye sahip olan lakin benim kadar kazanamayan onlarca insan var. Benden az bilgiye sahip ama benden çok kazanan bir o kadar da insan var.

Bu işte şansta çok önemli lakin emek vermeden kimse kazanamaz. Öyle olsa bende evde boş oturan Annem, yengeme bu işi öğretip kazanayım. Ama maalesef sadece işi öğretmekle kalmıyor bu kişinin bu işi yapma isteği çok çok önemli.

Ytpara.com profilimi inceleyip nerelerden nerelere geldiğimi görebilirsin. Bu süre zarfında bende çok yardım istedim hemde durumum çok kötü iken ve o zamanlarda spam çok rahat yapılıyordu ama bende adsense pinsiz aylık 1k borç var iken full youtube çalışmam ikansızdı. Bu yüzden editörlük işleri yaptım günlük 18 - 20 saat çalışıyordum hatta yöneticiler bile o günlerin online listelerini görebiliyorsa girip bakabilir.

Hatta halen öyle. Günlük 16 - 18 saat çalışıyorum. Emek vermek gerekiyor kısacası. Al bu bilgiyi kullan demekle maalesef olmuyor kardeşim.

Hayatta başarılar...

Fazlasıyla meraklıyım hocam :) elektrik elektronik müh. okuyorum ve bırakıp bilgisayar müh. de okuyup sağlam bi temel yapmayı da düşünüyorum :)..android oyunlar ve programlara dair de eğitim setleri var elimdenetten indirdiğim ilk fırsatta atılacam inş :)..İsterseniz irtibatta olalım tecrübeleriniz vaarsa benimle de paylaşırsanız sevinirim :)

s1lentspy eklersiniz hocam skype'dan. Bence bırakmayın hocam açıkçası elektrik elektronik müh. bölümünü bitirin sonra okuyun bilgisayar müh. bölümünü :) bilgisayar müh. okuyup açıkta kalan çok insan var tanıdığım. :)

Şuraya sağlam bir yorum yapayım beni örnek alabilirsin.
Hayatımı, yaşamımı artık neredeyse youtube üzerine bağladım sayabilirim.

Yardım istemek şahsen kolay yol. Kolay yoldan para kazanılmaz deniliyor gerçekten doğru. Birisi size bir şeyler öğretse bile siz yine de bildiklerinizi göreceksiniz. O arkadaş size tutup da bir videoyu 500 k izletip nasıl telif yemezsin vs bunları öğretmeyecek.

Bence tabi tamamen bence. 1 sene çalışıp eğer ki bu sektörde tutunamadıysanız ciddi bir sorun var demektir. Yani neden diye sorarsanız sadece 5 ay'ın 1'er saati zaman ayırsanız bile illa ki bir kategori de bir video tutturup bir kategoriye devam edebilirdiniz.

Bu işte en önemli üç şey, sabır, azim ve çok çalışmak. Benim kadar bilgiye sahip olan lakin benim kadar kazanamayan onlarca insan var. Benden az bilgiye sahip ama benden çok kazanan bir o kadar da insan var.

Bu işte şansta çok önemli lakin emek vermeden kimse kazanamaz. Öyle olsa bende evde boş oturan Annem, yengeme bu işi öğretip kazanayım. Ama maalesef sadece işi öğretmekle kalmıyor bu kişinin bu işi yapma isteği çok çok önemli.

Ytpara.com profilimi inceleyip nerelerden nerelere geldiğimi görebilirsin. Bu süre zarfında bende çok yardım istedim hemde durumum çok kötü iken ve o zamanlarda spam çok rahat yapılıyordu ama bende adsense pinsiz aylık 1k borç var iken full youtube çalışmam ikansızdı. Bu yüzden editörlük işleri yaptım günlük 18 - 20 saat çalışıyordum hatta yöneticiler bile o günlerin online listelerini görebiliyorsa girip bakabilir.

Hatta halen öyle. Günlük 16 - 18 saat çalışıyorum. Emek vermek gerekiyor kısacası. Al bu bilgiyi kullan demekle maalesef olmuyor kardeşim.

Hayatta başarılar...

Aslında (herkes için söylemiyim) asıl öyle kazanılıyor hocam :)
emin olun misliyle deneme araştırma yaptım
sadece 1 cümle kaçırdığın zaman bile bütün yaptıkların yöntemlerin öğrendiklerin boşa çıkıyor :)

birkaç arkadaş (eksik olmasınlar allah gönüllerindeki gibi bi hayat sürmeyi nasip etsin) kendi kullandıkları yöntemi anlattılar çoğu bildiğim şeylerdi 1 arkadaşın tek bir cümlesi 1 senedir neden para kazanamadığımın ışığını yaktı kafada :)

Partnerli kanallarım da vardı 6-7 tane videoyu atıyorum eşleşen veriyo du başkaları atınca partnerde eşleşen vermiyoken ben atınca veriyodu.işte arkadaş benim 1 yıldır forumları ouyup gözden kaçırdığım şeyi söyledi ve ayda 50-60$ ile 3 haneli rakamlar arasındaki perdeyi kaldırdı...

o yüzden teoriyi herkes becerir öğrenir bir şekilde ama teoriden uygulamaya geçmek için bir rehberin yardımı size 1 sene kazandırır :)

sadece 1 cümle kaçırdığın zaman bile bütün yaptıkların yöntemlerin öğrendiklerin boşa çıkıyor :)

birkaç arkadaş (eksik olmasınlar allah gönüllerindeki gibi bi hayat sürmeyi nasip etsin) kendi kullandıkları yöntemi anlattılar çoğu bildiğim şeylerdi 1 arkadaşın tek bir cümlesi 1 senedir neden para kazanamadığımın ışığını yaktı kafada :)

Partnerli kanallarım da vardı 6-7 tane videoyu atıyorum eşleşen veriyo du başkaları atınca partnerde eşleşen vermiyoken ben atınca veriyodu.işte arkadaş benim 1 yıldır forumları ouyup gözden kaçırdığım şeyi söyledi ve ayda 50-60$ ile 3 haneli rakamlar arasındaki perdeyi kaldırdı...

o yüzden teoriyi herkes becerir öğrenir bir şekilde ama teoriden uygulamaya geçmek için bir rehberin yardımı size 1 sene kazandırır :)

Bu mesajımı eleştiri gibi var sayabileceğiniz düşüncesiyle bu mesajımı size özel olarak attım.

[MENTION=4068]tarıkturan34[/MENTION], konuyla alakasız tartışma yaratabilecek şekildeki mesajları lütfen buradan atmayınız. Kendisine özel mesaj gönderin kişinin eğer bir probleminiz var ise skype üzerinden yaşadığınız vs.

Konu üzerine konuşmaya devam edilebilir ;)

Geçmiş olsun bu arada hocam...

Hocam ben sizin aradığınız kriterlere uyuyorum.Size karşılıksız (1 ay bana çalışmana gerek kalmadan) yardımcı olmak isterdim ama şu an inanın bende ne yapacağımı nasıl devam edeceğimi bilmiyorum.Şu ünlem olayı bi netleşsin,izleyeceğim yolu tekrar çizeyim size yardımcı olurum inşaAllah
Selam ve dua ile

Hocam ben sizin aradığınız kriterlere uyuyorum.Size karşılıksız (1 ay bana çalışmana gerek kalmadan) yardımcı olmak isterdim ama şu an inanın bende ne yapacağımı nasıl devam edeceğimi bilmiyorum.Şu ünlem olayı bi netleşsin,izleyeceğim yolu tekrar çizeyim size yardımcı olurum inşaAllah
Selam ve dua ile

Ve aleyküm selam hocam en yakın zamanda bir mesajınızı bekliyorum sağlıcakla kalın

hocam yardım edemediğim için üzgünüm

Hocam emin ol elektrik mühendisliğini bırakmak istemezsin,ben bilgisayar programcılığı okuyorum,dersler gerçekten aşırı ağır,bilgisayar desen emin olun abartmıyorum donanım olsun yazılım olsun 10 senedir uğraşıyorum didik didik,öyle oyun yüklemekten format atmaktan bahsetmiyor,ben bu halimle gerçekten çok zorlanıyorum önerim kesinlikle okulunuzu bırakmayın evdeki bulgurdanda olursunuz.

acaba rica etsem benlede paylaşır mısınız değerli bulduğunuz bilgileri bende yeniyim de:confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri