Çalışma Koltuğu Tavsiyesi

bilgisayar-sandalyesi1.jpg

günümün 9-10 saatinden fazlasını pc başında geçiriyorum (hafta sonları hariç) şöyle bir koltuk bulsam heralde 24 saatim bu koltukta geçer :) Birgün paraya kıyıp özel yaptıracam bu koltuktan

geçen 1 yıldır kullandığım pilastik koltuğu 2 ye parçaladım bende busefer paraya kıydım geçen hafta şunu aldım. n11 den 60 tl indirim kuponu vardı hesaplıya geldi şimdilik havalar serin koltuk güzel de yazın baya terleteceğe benziyor :9

Ofi̇s Koltuğu Yöneti̇ci̇ Koltuğu Makam Koltuğu Baklava Desen Kampany - n11.com

aman hocam laptobu kucaga almanın saglık olarak cok fazla zararı var.uremeyede zararları var... aklınızda olsun.

Cvp

Bende kafamdaki koltuğu bir türlü bulamadım :( fileli olması şart. Aslında birtane efsane bir koltuk buldum ama çok pahalı n11'deki fiyatı ortalama 2.2k :D Amazon'da 608 dolar:

https://www.amazon.com/Balt-Butterfly-Ergonomic-Executive-34729/dp/B007XTUYRK/ref=sr_1_295?ie=UTF8&qid=1477134258&sr=8-295&keywords=office+chair&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=RW8DmWhVhoY

Benzeyenleri hepsiburadada var hocam bunun kadar iyi olmasada iyi gibi duruyor fiyatlari uygun

Merhaba, 1,5 yıl önce 210 liraya almıştım, gayet şık ve rahat, çok memnun kaldığım bir koltuktur alan pişman olmaz.
Şimdi fiyatı 320 lira olmuş hayret düşmesi gerekirken artmış :)
Adore Vlt-180-sc-1 Manager Trend çalışma Koltuğu GittiGidiyor'da 246300697

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

Daha önce kullandığım koltuk buydu ve rahatlık açısından çok iyiydi fakat çok çabuk deforme oluyor, arkaya yatıyor kalkmıyor, ayarını yapıyorsun dik durmuyor.

Merhaba, 1,5 yıl önce 210 liraya almıştım, gayet şık ve rahat, çok memnun kaldığım bir koltuktur alan pişman olmaz.
Şimdi fiyatı 320 lira olmuş hayret düşmesi gerekirken artmış :)
Adore Vlt-180-sc-1 Manager Trend çalışma Koltuğu GittiGidiyor'da 246300697

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

Daha önce kullandığım koltuk buydu ve rahatlık açısından çok iyiydi fakat çok çabuk deforme oluyor, arkaya yatıyor kalkmıyor, ayarını yapıyorsun dik durmuyor.

içime kurt düşürdün bak şimdi :D forum.donanım 'da falan okudum herkes baya memnun

içime kurt düşürdün bak şimdi :D forum.donanım 'da falan okudum herkes baya memnun

Kardeş güzel olmasına güzel bende memnundum ama 1 yıl sonra götü başı oynamaya başlıyor :) Dediğim gibi rahatlık yönünden 10 numara ama diyelim dik konumda sabitlemek istiyorsun alt bölümden ayarını yapıyorsun ama yaslandığım zaman tak diye bir ses çıkıyor arkaya gümbür yatıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri