Çalışma Odam :) Sizde Gönderin

2
  • Kullanıcı 2days1sleepingman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Az temiz olun arkadaş. :)
DlW8Vy.jpg

Canım sıkıldımı hala mame oyunları oynuyorum. Bu oyunları Allah nasip ederse 70 yaşına geldiğimde oynucam. :D Biz ateri ile büyüyen nesiliz..
8lW90d.jpg

ilk fotoğraf inception. nası oldu öyle

1 iPad + 1 Macbook Pro Retina + VDS bunlar yetiyor.

Bursada oturuyosun demek. Geçen hafta gelmiştim, üniversiteyi beğenmedim, o kadar düzensiz bir üniversite görmemiştim:)
Bursa merkezi de denizin kıyısında sanırdım hep:)

Konuda bulunan [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızdan da istiyoruz bir görüntü :D

nA9kj0.jpg

Aha buda benim fakirane :) 7-8 yıllık masayla 2 yıllık makine :D

Son düzenleme:
Burası da benim Home Office. Okuldan geldikten sonra genelde tekim ve hep yatma pozisyonundayım. Eşim çok kızıyor olsa da evlendiğimizden beri (3 senedir) tüm site ve youtube işlerimi yönettiğim yüce çalışma koltuğum :D sanırım diğer koltuğun ömrü 15 sene olur ama benim çalışma ofisim 2 seneye tam göçer :D

çalışma özel oda vs karşıyım özellikle pc başında oturup asosyal olanlar için eskiden bi odaya girerdim bi daha çıkmazdım keyifli derdim ama ana odaya taşıdım topluluk içinde daha moral verici oluyor upload :)

Ütü, uyku tulumu, 3 yıllık duvar notu vs. Bu da benim karmaşık çalışma masam :)

4LWDdG.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri