Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle Bi ofis için plastik sandalye ve masa olmamış gibi![]()
YTCenter Ekibi ufak bir kare![]()
![]()
Dedicated =Full OPENVDS [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
İş takibi =Full Kanaltakip
İçerik bulma = Full Ytkanal bulma [MENTION=12575]bio33[/MENTION]
maşallah güzel ortamlar varbenim en büyük sorunum ışıkla.bulundugum oda ben uyandıkdan sonra yaklaşık 1 saat filan ışık alıyor,sonrası karanlık.gece lambası yeterinde ışıtmıyor.normal lambayı açıncada aşırı derece baş agrısı yapıyor.odada florasan var,kullananlar bilir bunlar bisüre çalışınca ses çıkarmaya başlıyor ve buda baş agrısı yapıyor bende.kasadan çok ses çıkarın bi lamba olur mu arkadaş
kapatırsamda uykum geliyor karanlıkta,çalışamıyorum.bu yüzden günde ortalama 1 saat çalışabiliyorum ancak ama buna bi çözüm bulmak gerek
![]()
not : ikinci sorunumda sandalye ilebi türlü hoşuma giden bi koltuk bulamadım
![]()
orada ki mum mu![]()
Kardeş geçen senin kanala denk geldim senin kanal olduğunu biliyorum,
biraz kurcaladım etiket açıklama nasıl giriyosun bakayım diye, sayfa bilgilerini göster dedim bide ne göreyim açıklamada en başta palipletenin kanalı diyorvideonun açıklamada yok sayfa bilgilerini göster deyince palipletenin kanalı diyo bunu nası yaptın çok merak ettim.
Birden fazla pc kullanan arkadaslar bunun mantigi nedir ne yapiyorsunjz o kadar pc ile ?
maşallah güzel ortamlar varbenim en büyük sorunum ışıkla.bulundugum oda ben uyandıkdan sonra yaklaşık 1 saat filan ışık alıyor,sonrası karanlık.gece lambası yeterinde ışıtmıyor.normal lambayı açıncada aşırı derece baş agrısı yapıyor.odada florasan var,kullananlar bilir bunlar bisüre çalışınca ses çıkarmaya başlıyor ve buda baş agrısı yapıyor bende.kasadan çok ses çıkarın bi lamba olur mu arkadaş
kapatırsamda uykum geliyor karanlıkta,çalışamıyorum.bu yüzden günde ortalama 1 saat çalışabiliyorum ancak ama buna bi çözüm bulmak gerek
![]()
not : ikinci sorunumda sandalye ilebi türlü hoşuma giden bi koltuk bulamadım
![]()
Birden fazla pc kullanan arkadaslar bunun mantigi nedir ne yapiyorsunjz o kadar pc ile ? [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]
İnanırmısın ordaki sofranın aynısı bizde var![]()
anladim iyi sistem kurmussunuz o zamanrender yükleme her pcnin kendi interneti var vds çalışmayı sevmiyorum yüklemeler pclerden yapılıyor
benim için + sı çok her kanalı ayrı ip ten yükleyebiliyorum vds gibi tek ip değil hiç toplu kapanma yaşamıyorum spamdan kapanma yaşamıyorum kanallarım uzun vade dayanıyor en büyük + sı buanladim iyi sistem kurmussunuz o zaman![]()
baska bi +si var mi peki
çok güzel de odada sofra yok hocam![]()
benim için + sı çok her kanalı ayrı ip ten yükleyebiliyorum vds gibi tek ip değil hiç toplu kapanma yaşamıyorum spamdan kapanma yaşamıyorum kanallarım uzun vade dayanıyor en büyük + sı bu
La arkadaş koltuğun orda ki mavi nazar boncuklu şey sofra değil mi bunca zamandır bezin üstündemi yemek yiyordukBiz sofra sanıyorduk arkadaşlarla
![]()
evet 5 tane hat çekili evehocam ayri ayri net mi var evde ?
benim sandalye minderi hocam o![]()
evet 5 tane hat çekili eve
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.