Calısma Stılınız

MortalKombat

Kayıtlı Üye
WZk452.jpg

Bak buda benim monster bilgisayarım var sizinki ne marka demenin başka şekli

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] konuya bekleniyor... Görelim şu elmayı :D

3 tane MSI laptob 1 tane masaüstü 32 gb ram i7 full kasa topladım render için. genede yetmiyor. sen ağır çalışıyon gibi :)

softbox kamera (özel güçler) ingiliççe ve biraz edit sonra upload :D:D eski stilim ise tek video tek kanaldı

Son düzenleme:
Çok zenginim monster pcm var ama lisanslı ürün alacak param yok (windows crack :cool: )

Bak buda benim monster bilgisayarım var sizinki ne marka demenin başka şekli
senı tanımıyorum ama bu samımıyet ıyı ısaret degıl ben soylemek ıstedıgım seyı zaten soylerım 2. agıza gerek yok ortalıgı karıstırmayada gerek yok ıyı forumlar dılerım benımle muhattap olmassan sevınırım.

Başlık çalışma ortamınız olsa daha iyi olurdu sanki :D
yt cok degısık bırsey oguz alp abı bahsetmeden once sosyal medya uzmanyıdım sonradan yt gırıs yapınca normal ınsanlar gıbı uyumuyorsun ofıs gecersem maf olurum cok dengesız uyku halım var yatakdan uyanıyorum 2 3 nesquık tekrar ranza ustunde pclerı acıp 2 3 saat calısıyorum sonradan cs go muhabbet 2 3 aydır dısarı cıkmıyorum yanı o derece lıse kalmıstım bankaya para cekmeye gıdıyorum bır ama varya 2 hafta sonra bankaya bı gıttım yuzume gunes bır vurdu aman aman magradan cıkan ılk ınsanlar gıbı oldum :( ama en rahat bu kafamı dınlıyorum ofıs sıkıntı ıs

senı tanımıyorum ama bu samımıyet ıyı ısaret degıl ben soylemek ıstedıgım seyı zaten soylerım 2. agıza gerek yok ortalıgı karıstırmayada gerek yok ıyı forumlar dılerım benımle muhattap olmassan sevınırım.

Başlık çalışma stiliniz ama içerikte iki leptop var, eğer illa çalışma ortamını göstereceksen bununla ilgili başlık var ona yazabilirsin

Bkz. http://www.ytpara.com/konu-disi/11810-calisma-ortaminizi-paylasin.html

Genç arkadaşım burada kimse çalışma stilinle alakalı bir şey göremiyor. Biraz da çalışma stilinden bahset istersen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri