Çalışma Yöntemi Paylaşımı

solotürk1

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

kanalların izlenmesi / abone arttırmak / çok kanal ile çalışıp ufak miktarlar kazanmak için kullandığım bir yöntemi paylaşmak istiyorum.

Amacınız sadece kanalın izlenmelerini arttırmak, abone çekmek ise para kazanmasını açmadan çalışma yapmanızı öneririm.
Güncel çalıştığınızda zaten kısa sürede verim alırsınız.

Amacınız, azda olsa kazanmak ise, bu çalışmayı çok kanal ile yapmanızı öneririm. (20+ kanal)

-Başlayalım-

Bilindiği üzere, cc videolardan pek telif gelmez. Her dizinin cc videosu olmasa da pek çok iyi izlenim alan dizinin cc videosu şuan yüklenmiş durumda.
Bunları kullanarak kanalımızı kısa sürede izlenim / abone / ufak kazançlar ile tanıştıracağız.

İçeriğimiz: Dizi Fragmanı
Dil: Farketmez ( Çalıştığım TR)

ZYboga.png

XdQRW7.png

A3RrYL.png

pEZJYa.png

7A03VY.png

Nihayet sabahtan beri forumun mantığı ile alakalı güzel bir paylaşım konusu gördüm. Kazançın azı çoğu olmaz insan bazen ekmek parası bulamaz.
paylaşımın için çok teşşekür ederim hocam.

Son düzenleme:
daha önce arkadaştan alışveriş yaptım. çok ilgili biri. teşekkürler.

Güzel paylaşım teşekkürler

bu yontem ile yiyeceginiz kufurleri bi dusunun derim... bu sekilde calissam inanin aldigim parayi hak ediyormuyum diye sorarim kendime ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nihayet sabahtan beri forumun mantığı ile alakalı güzel bir paylaşım konusu gördüm. Kazançın azı çoğu olmaz insan bazen ekmek parası bulamaz.
paylaşımın için çok teşşekür ederim hocam.

Doğrudur, kazancın azı çoğu olmaz..

Paylaşım için Teşekkürler.
paylaşım için teşekkürler
daha önce arkadaştan alışveriş yaptım. çok ilgili biri. teşekkürler.

Ben teşekkür ederim, üzerinde durulup geliştirilebilecek yönleride var bu konunun..

bu yontem ile yiyeceginiz kufurleri bi dusunun derim... bu sekilde calissam inanin aldigim parayi hak ediyormuyum diye sorarim kendime ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam derin bakmak lazım olaya, bir şeyin ardını arkasını planlayan insanlar her zaman kazanırlar. Buradan yola çıkıp insanların akıllarında bambaşka fikirlerin belirdiğine inanıyorum. Lütfen olayı hak hukuk olayına bağlamayın. Forumda özgün çalışan bir sürü arkadaş olduğu gibi spamın dibine vuran arkadaşlar da hayli fazla. Bu da bir çeşidi işte spamın.

şimdi bu şekilde çalışıp sadece abone için kullansak bu işi yani reklamları bile açmasak sadece abone gelmesi ve izlenim için yapsak bir zaman sonra kanaldaki videoların hepsini silip kendimize 0 dan özgün bir kategoride ilerlesek olurmu sizce?
yani demem o ki bu işi yapıp reklamları açmadan izlenim ve abone kazanmanın riski nedir?

şimdi bu şekilde çalışıp sadece abone için kullansak bu işi yani reklamları bile açmasak sadece abone gelmesi ve izlenim için yapsak bir zaman sonra kanaldaki videoların hepsini silip kendimize 0 dan özgün bir kategoride ilerlesek olurmu sizce?
yani demem o ki bu işi yapıp reklamları açmadan izlenim ve abone kazanmanın riski nedir?

bende bunu mrk ediyorum denemesi bedava :D :D

Elinize sağlık hocam. Ancak telif gelme riski yüksek ayriyetten eşleşen gelme riskide yüksek. Ayriyetten her hafta 1 video paylaşman gerekiyor çok fazlaca kazancının olduğunu düşünmüyorum ama youtubeye bir yerden başlamak isteyenler böyle işlerden başlayıp sonra daha geniş çaplı çalışmaya başlayabilir

geçen sene aynı taktikle çalışan bir kanalım vardı her attığım video minimum 150 bin izleniyordu ama yediğim küfürün haddi hesabı yoktu kazanclar düşüktü ve en sonunda ödeme alamadan kanal kapandı :)

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

bir ara sıfır izlenmeli ama 20 bin 30 bin aboneli kanallar satılıyordu hep düşünmüştüm acaba aboneler botlamı çekilmiştir diye ama büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi yapıyorlardı

geçen sene aynı taktikle çalışan bir kanalım vardı her attığım video minimum 150 bin izleniyordu ama yediğim küfürün haddi hesabı yoktu kazanclar düşüktü ve en sonunda ödeme alamadan kanal kapandı :)

bir ara sıfır izlenmeli ama 20 bin 30 bin aboneli kanallar satılıyordu hep düşünmüştüm acaba aboneler botlamı çekilmiştir diye ama büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi yapıyorlardı

İyimiş denemek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazanç için, video başı introlar eklemek gerekli, en azından reklam çıkacağı yere göre ayar çekmek.. Fake fragman girmeden reklam gösterime başladığında hem tıklamalar hem gösterimler iyi oluyor. Diğer türlü fragmanı gören kapattığı için kazançlar pek fazla etkilenmiyor.

Abone konusu da evet denenebilir :)

çok güzel bir konu tebrik ederim. yüklediğiniz videoların yorum özelliğini açında bir güzel küfür edeyim hak ediyorsunuz çünki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri